Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(adriatic @ 2009 04 29, 20:57)
jo, draugiski jie, faini, ypac iki vestuviu, paskui palaipsniui ima dygti spygliukai  rolleyes.gif  kurie pailgejo atsiradus vaikui  lotuliukas.gif

jo tikra tiesa blink.gif mano vyriokas draugiskas tik draugams liko..jiems ir nemiegojes lektu padeti ar kuom nors pagelbet, o vat namie- tikras TINGINYS bash.gif , jei nedirbtu, tai esu tikra, kad istisas dienas pramiegotu vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(crisle @ 2009 05 07, 10:37)
jo tikra tiesa blink.gif  mano vyriokas draugiskas tik draugams liko..jiems ir nemiegojes lektu padeti ar kuom nors pagelbet, o vat namie- tikras TINGINYS bash.gif , jei nedirbtu, tai esu tikra, kad istisas dienas pramiegotu vacation1.gif

pritariu,mano lygiai toksai pats g.gif ,tik niekaip nesuprantu kaip as anksciau nemaciau doh.gif matomai labai gerai apsimetineti mokejo...o kitiems atrodo kad gyvenu su idealiu vyru angel.gif
Atsakyti
o man svarstykles nelabai patinka, kazkokie neapsisprende zmones.. blink.gif neturiu nei vienos drauges ar draugo svarstykliu, man pabosta ju tas dvejojimas, nuotaiku kaita, ir aplamai nerimti draugai man jie, nes turi draugu begale, o kai prireiks pagalbos bus uzsiemes dar su kitu draugu doh.gif lotuliukas.gif seip kompaniojoje gana linksmi zmones, bet tik ne gyvenime, turiu daug pavyzdziu, kur seimos nenusiseke tiek su moterim tiek su vyrais svarstyklemis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_ @ 2009 05 07, 21:32)
o man svarstykles nelabai patinka, kazkokie neapsisprende zmones.. blink.gif  neturiu nei vienos drauges ar draugo svarstykliu, man pabosta ju tas dvejojimas, nuotaiku kaita, ir aplamai nerimti draugai man jie, nes turi draugu begale, o kai prireiks pagalbos bus uzsiemes dar su kitu draugu doh.gif  lotuliukas.gif  seip kompaniojoje gana linksmi zmones, bet tik ne gyvenime, turiu daug pavyzdziu, kur seimos nenusiseke tiek su moterim tiek su vyrais svarstyklemis g.gif

na as kaip svarstykle papriestarausiu tau blink.gif
as esu labai apsisprendusi, savo vandeni atvedu i doros kelia, kai tas atsistojas dvejoja, ka pirkti desra ar kumpi lotuliukas.gif dvejot nedvejoju, viskas pas mane aisku...
draugu neturiu daug, turiu tik tuos kurie isliko per ilga laiko tarpa, o naujus labai sunkiai prisileidziu... o nauju kompaniju nemegstu...
del pagalbos kitiems, velgi, padeti tai as padedu praso ar nepraso... bet tik tiems, kas matau nesinaudoja mano gerumu. seip net pykciu buna su MB , jis man sako kiek tu gali visiems padeti lotuliukas.gif o ir draugai nematuojami pagalbu skaiciumi, as asmeniskai labai retais atvejais prasau pagalbos, istikro neatsimenu kada prasiau... nes man draugai yra bendravimui, o ne pagalbai...
del seimos ir santykiu, esu labai pastovi, o del nenusisekimo tai gal del to, kad neleidziam lipti sau ant galvos ir pasakom viska tiesiai be isvedziojimu, o daugeliui tiesa aiks bado....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau110: 08 gegužės 2009 - 10:27
Na cia kiekvieno nuomone, aisku kad negali visiems patikti svarstykles tongue.gif Man pvz irgi laaabai daug zenklu nepatinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurida28: 08 gegužės 2009 - 11:42
QUOTE(nebezinau110 @ 2009 05 08, 10:25)
na as kaip svarstykle papriestarausiu tau  blink.gif
as esu labai apsisprendusi, savo vandeni atvedu i doros kelia, kai tas atsistojas dvejoja, ka pirkti desra ar kumpi  lotuliukas.gif dvejot nedvejoju, viskas pas mane aisku...
draugu neturiu daug, turiu tik tuos kurie isliko per ilga laiko tarpa, o naujus labai sunkiai prisileidziu... o nauju kompaniju nemegstu...
del pagalbos kitiems, velgi, padeti tai as padedu praso ar nepraso... bet tik tiems, kas matau nesinaudoja mano gerumu. seip net pykciu buna su MB , jis man sako kiek tu gali visiems padeti  lotuliukas.gif o ir draugai nematuojami pagalbu skaiciumi, as asmeniskai labai retais atvejais prasau pagalbos, istikro neatsimenu kada prasiau... nes man draugai yra bendravimui, o ne pagalbai...
del seimos ir santykiu, esu labai pastovi, o del nenusisekimo tai gal del to, kad neleidziam lipti sau ant galvos ir pasakom viska tiesiai be isvedziojimu, o daugeliui tiesa aiks bado....

Visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif

Skaiciau va Mylinti_ pasisakyma apie svarstykles, ir susidariau nuomone, kad ji isvis svarstykliu nepazysta doh.gif Arba viena kita nenusisekusi svarstykliuka, nes gi visur isimciu yra ir reikia biggrin.gif
As taip pat Svarstykles, ir niekada netenka daug dvejoti, ar atrodyti kaip vis neapsispredziancia kvaile...Draugu turiu vos pora, kurie tikrai verti mano draugystes....ir nera veidmainiski....Padedu visada kai tik galiu....niekad be reikalo neatsakau, atvirksciai dazniau pati siulausi i pagalba, nesulaukusi kol paprasys jos bigsmile.gif Kompanijose tikrai esu visad linksma thumbup.gif Bet tai manau tik pliusas tongue.gif Ir del seimyninio gyvenimo - tokio nusisekusio manau daug kam reiktu pavydet tongue.gif Ne vienas draugas vyrui vis pakuzda, kad tokios zmonos noretu ir jam pavyduliauja tongue.gif lotuliukas.gif

Manau iskaudino tave Mylinti_ kokia viena persona esanti svarstykle tai daba ir taip sudejai ant visu tongue.gif g.gif Negrazu nono.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2009 05 08, 12:57)
Ir del seimyninio gyvenimo - tokio nusisekusio manau daug kam reiktu pavydet  tongue.gif  Ne vienas draugas vyrui vis pakuzda, kad tokios zmonos noretu ir jam pavyduliauja  tongue.gif  lotuliukas.gif

siaip noreciau toki pastebejima duoti, kad reiketu atsizvelgti ir i lyti, nes vyrai ir moterys yra be galo skirtingi, ir nesvarbu, ar jie gime ta pacia diena, ar puses metu skirtumas rolleyes.gif kad jus visos motereles svarstykles esate saunios seimoje tai tikrai tikiu bigsmile.gif tik va klausimas ar jus per daug neprisiimat atsakomybes ir nesiaukojat vien del tos seimos idiles, kokia visalaika isivaizdavote, kurete ir nenorite prarasti ax.gif na..tiesa sakant cia ne vien svarstyklem, bet kadangi tokia tema, tai ir is savo patirtiespasakysiu, kad kiek pazistu moteru svarstykliu, jos tikrai nei is tolo neprimena mano vyro schmoll.gif va tarkim jo mama irgi svarstykles, bet turbut nesumeluociau, jeigu pasakyciau, kad jos vyras gavo pacia geriausia moteri, kokia tik gali kas gauti, nes ji namie ir tarnaite, ir vireja, ir darbininke, ir maitintoja ir t.t., o va is vyro nei menkiausios pagarbos ir ivertinimo nesulaukia, isskyrus kritika ir nepasitenkinima viskuo doh.gif na, zodziu, jos vyras ozio ragas ir tai ji, manyciau, visai pateisina lotuliukas.gif
na o moralas, tai butu toks, kad nesvarbu, kad mano vyrelis gimes po savo motinos zodiaku, dauguma savo bruozu (cia apie blogiausius) paveldejo is tetuko ozioragio tongue.gif lotuliukas.gif yra dar tokie vyru moteru socialiniai faktoriai, patriarchaliski seimos modeliai (kuriuos vis daugiau stipriu ir sauniu mamyciu stengiasi po truputi griauti thumbup.gif ) ir daug kitu fiziologiniu ir psichologiniu faktoriu, kurie budingi tik vyrams ir nesvarbu kokie mergeles ar liutai jie bebutu cool.gif
Atsakyti
labas vakarelis smile.gif
na as esu svarstykliukas tai galiu pasakyti kad dauguma dalyku cia yra tiesa apie sita zenkla:
1. apsispresti sunku atrodo ir to reiktu ir ano bet galiausiai nusprendziu kad apseisiu be abieju o paskui suku galva kad durnai padarau jog nepadariau.
2. draugu tai jo turiu ne daug tik tikrus kurie patikriti ir kurie tikrai priimtini, ir nemegstu tokiu kurie vaizduoja mandrus ir virsesnius uz kitus.
3. kas liecia melavima na tai ne lb meluoju bet jei meluoju tai greit drauge supakuoja ir melas baigesi.
4. kaip supratau del uzdarumo kaltas zenklas nes esu tikrai uzdaras ir sunkiai gaunasi pasikeisti kad ir drauge bando pakeisti ir pats noriu bet sunkiai sekasi issipasakoti ir issayti kas galveleje darosi.
na ir siaip esu tipiskas savrstykle visu pirma seima paskui draugai, esu prie taupesniu bet ne skrega (na bent jau pats taip manau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(crisle @ 2009 05 09, 00:22)
siaip noreciau toki pastebejima duoti, kad reiketu atsizvelgti ir i lyti, nes vyrai ir moterys yra be galo skirtingi, ir nesvarbu, ar jie gime ta pacia diena, ar puses metu skirtumas rolleyes.gif  kad jus visos motereles svarstykles esate saunios seimoje tai tikrai tikiu bigsmile.gif  tik va klausimas ar jus per daug neprisiimat atsakomybes ir nesiaukojat vien del tos seimos idiles, kokia visalaika isivaizdavote, kurete ir nenorite prarasti ax.gif  na..tiesa sakant cia ne vien svarstyklem, bet kadangi tokia tema, tai ir is savo patirtiespasakysiu, kad kiek pazistu moteru svarstykliu, jos tikrai nei is tolo neprimena mano vyro schmoll.gif  va tarkim jo mama irgi svarstykles, bet turbut nesumeluociau, jeigu pasakyciau, kad jos vyras gavo pacia geriausia moteri, kokia tik gali kas gauti, nes ji namie ir tarnaite, ir vireja, ir darbininke, ir maitintoja ir t.t., o va is vyro nei menkiausios pagarbos ir ivertinimo nesulaukia, isskyrus kritika ir nepasitenkinima viskuo doh.gif  na, zodziu, jos vyras ozio ragas ir tai ji, manyciau, visai pateisina lotuliukas.gif
na o moralas, tai butu toks, kad nesvarbu, kad mano vyrelis gimes po savo motinos zodiaku, dauguma savo bruozu (cia apie blogiausius) paveldejo is tetuko ozioragio tongue.gif  lotuliukas.gif yra dar tokie vyru moteru socialiniai faktoriai, patriarchaliski seimos modeliai (kuriuos vis daugiau stipriu ir sauniu mamyciu stengiasi po truputi griauti thumbup.gif ) ir daug kitu fiziologiniu ir psichologiniu faktoriu, kurie budingi tik vyrams ir nesvarbu kokie mergeles ar liutai jie bebutu cool.gif

Na nezinau ar cia Svarstykliu moteru kalte....cia manau tiesiog tos moters kaltes, kad daleidzia toki faktoriu jog jos pastangu seimai neivertina ir dar blogiau jei paniekina blink.gif
As kaip tikra Svarstykle esu 100% seimos zmogus, pirma seima jos gerove, tada as , draugai (kuriu ne kalnas ), linsmybes (tik su seima kartu) ax.gif
Na bent jau mano vyras tai tikrai tikrai vertina thumbup.gif Net sirdi paglosto jog jis tai pastebi ir labai vertina wub.gif Ir per tuos 15 metu kartu, baigia ismokti is manes buti seimynisku thumbup.gif Mudu sutariam 99% visur ir visada....1% nesutariam tada kai man uzeina abejones doh.gif Nors nesu is tu kuri gali svarstyti be krasto ir be galo, bet kartais suabejoju ax.gif Manau kiekvienas kada tai pasvarsto ir paebejoja mirksiukas.gif Ar ne ?!
Atsakyti
QUOTE(crisle @ 2009 05 07, 10:37)
jo tikra tiesa blink.gif  mano vyriokas draugiskas tik draugams liko..jiems ir nemiegojes lektu padeti ar kuom nors pagelbet, o vat namie- tikras TINGINYS bash.gif , jei nedirbtu, tai esu tikra, kad istisas dienas pramiegotu vacation1.gif

Visiskai sutinku, mano lygiai toks pats. Valdomas impulsu, parduotuvej uztrunka ilgiau uz mane kokius 3 kartus. Viska apziurineja, aiskinasi (reikia nereikia). Issirinkti jam buna sunku. smile.gif
Buna kartais uzplaukia ir meiles valandeliu, tai tada ir pusryciai i lova ir pietus pagaminti, kad tik taip dazniau butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuliukas: 03 birželio 2009 - 12:10
Gal svarstyklės ir turi tam tikrų panašumu tačiau daug kas juk priklauso ir nuo aplinkos kurioje užaugome, kokie žmonės mus supo.Galu gale imant ir zodiako ženklus juk yra ir metu horoskopas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi svarstyklės. Tikrai geras žmogus ir vyras.
Aš prisimenu , kad labai labai senai paskaičiau , kad santuoka tarp vėžio (aš vėžys) ir svarstyklių yra neįmanoma. Bet ji jau tęsiasi 20 metų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutiokas: 23 birželio 2009 - 17:11