Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(cherruti @ 2009 01 29, 21:54)
as irgi svarstykles 4u.gif  ir vat tas pasakymas tiksliai apie mane.. MB net pasakes yra kazkada, kad esu nesugyvenama... Ale vis vien gyvena ir niekaip nepaleidzia.. (as kazkada masciau apie skyrybas) ax.gif

Ir man sakė, kad nesugyvenama, ale, gyvenam g.gif
Atsakyti
mes su vyru abu svarstykles...,sunkoka su mumis,esam labai panasus,todel sugyventi yra sunku...,na skiriames tuo,kad jis labai pedantas,as ne,jis visur su savo nuomone,kurios pergincyti neymanoma,as nusileidzianti... biggrin.gif
Atsakyti
As esu svarstykles. Man patinka sitas zenklas, kiek skaiciau aprasymu, labai graziai apraso - meniskos, intelegentiskos, diplomates.... Kazkiek galiu pritaikyti sau. Tiesa ta, kad negaliu buti viena, turiu buti tarp zmoniu, bijau vienatves. Kad apsispresti buna sunku, tai tas erzina kartais mane pacia.
Perskaiciau, kad su avinu santykiai sudetingi, ogi vyra turiu avina.. Nu jo, galetu buti siek tiek kitokie tie santykiai, nu bet ka padarysi, stengsimes.
Atsakyti
et tos swarstykles biggrin.gif
jo del valdymo tai tikrai smile.gif
o su desertu dar tikriau biggrin.gif
Atsakyti
As irgi svarstykles gyvenu su mergele,tai sake su manim sunku gyvent del to kad vis neapsisprendziu,greitai keiciu nuomone g.gif
Atsakyti
Mes su vyru abu svarstykles. Sunku mums ax.gif
Atsakyti
as pati irgi svarstykles. turejau vaikina svarstykles, tai buvom visiskai skirtingi, niekaip neiseidavo priimti bendros nuomones, jei man balta, jam juoda, as svelni, jautri, jis kaip pasakydavo tai net verk noredavos, jam buvo labai svarbus draugai, lekt neaisku kur ir neaisku ko, man seima, pastovumas, as atsargi, jis istisai traumuotas po baliu likdavo, as pati labai megstu demesi, jam jo irgi noredavos, tai daznai nesutardavom kuris kuriam pirmas biggrin.gif tai nieko gero nesigavo is tu santykiu, nors ir norejos, bet per daug nesusikalbejimu buvo unsure.gif
Atsakyti
As irgi svarstykles, na jau svarstymu tai begales, kiekviena diena, kiekviena minute,nuo stambaus iki smulkaus dalykelio.apsispresti be galo sunku, kol nusprendziu milijona kartu persigalvoju, kartais nusprendziu taip kaip galvojau nedarysiu doh.gif Gyvenu su vandeniu, tai jis man taip padeda, jau ka tinkam tai tinkam thumbup.gif
Atsakyti
Na nezinau.Mano vyras irgi svarstyklius.Siaip ramus ir geras zmogus.Negaliu nieko blogo apie ji sakyt.Labai myli savo vaikus.Ir netinginys smile.gif .Uz tai as ji ir myliu. wub.gif
Aisku po tuo zenklu yra visokio charakterio vyru. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misserika @ 2009 01 30, 16:14)
mano vaikinas irgi svarstykles,jis linksmas smaikstus,visada juokauja.Lengvai bendraujantis,retkarciais megsta pameliuot bet nepiktibiskai,juokais biggrin.gif Svarstykles kuria daug planu,bet taip ju ir neigyvendina,is gyvenimo jie nori daug smile.gif bet siaip svarstykles yra draugiski ir faini zmoguciai smile.gif

jo, draugiski jie, faini, ypac iki vestuviu, paskui palaipsniui ima dygti spygliukai rolleyes.gif kurie pailgejo atsiradus vaikui lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras svarstykles, nu super
Atsakyti
QUOTE(jurida28 @ 2009 04 17, 20:16)
As irgi svarstykles, na jau svarstymu tai begales, kiekviena diena, kiekviena minute,nuo stambaus iki smulkaus dalykelio.apsispresti be galo sunku, kol nusprendziu milijona kartu persigalvoju, kartais nusprendziu taip kaip galvojau nedarysiu doh.gif Gyvenu su vandeniu, tai jis man taip padeda, jau ka tinkam tai tinkam thumbup.gif

SVEIKINU bigsmile.gif
As irgi svarstykles, bendrauju su keliais vandeniais, bet dar ne vyrai schmoll.gif
Bet matyt dabar juodas periodas, nes su vienu vandeniu nutraukiau pazinti,apsipykom truputy del smulkmenu,nutraukiau rysius ir pan. Ignoruoja jis mane, neatraso i sms,nei i email'us, zodziu - skaudi tyla, ir dingo nieko nepaaiskines... verysad.gif net atsiprasymai neveikia... bet atstumas irgi daro savo, as lietuvoj, jis anglijoj... liudna doh.gif
Atsakyti