Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(s*s*s @ 2009 01 25, 14:27)
bet sunku su mumis manau gyventi bent jau su manim tai lb  4u.gif

as irgi svarstykles 4u.gif ir vat tas pasakymas tiksliai apie mane.. MB net pasakes yra kazkada, kad esu nesugyvenama... Ale vis vien gyvena ir niekaip nepaleidzia.. (as kazkada masciau apie skyrybas) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s*s*s @ 2009 01 25, 13:27)
sveikos, as pati esu svarstykle ir esu istekejusi uz vyro svarstykliaus. Na gal cia apibudinamu bendru bruozu ir pas mus yra bet argi bet kuris kitas zenklas cia nerastu sau tinkamu savybiu, mano nuomone tai viskas daugiausiai priklauso nuo auklejimo ir gyvenimo budo, mes labiausiai nesutariam del jo beprotisko pavydo, del nesuaugimo ir kvailysciu, siaip jis uzdaras ir ramus net per daug(isskyrus man atsiveria)siaip abu megstam pameluoti, tik manau esu geresne pasakotoja uz ji, melagis turi tureti labai gera atminti.nemeluojam kazko baisaus tiesiog,kad seimoje butu ramiau zinom mazdaug kas ko nemegsta ir tai nutylim arba pakeiciam kazkuo kitu.Esam labai skirtingi, pradzioj draugystes jam nereikejo visiskai darugu, sake jiem negalima padeti, nes nudegsi ilgai pykomes kol irodziau kurie yra draugai o kurie pazystami, dabar ir jam reikia ir draugu.Siaip labaiusiai megsta buti kuo daugiau kartu,dviese, o as va kitokia ir del to daznai nesueina musu norai  verysad.gif Siaip svarstyyklius mano labai puostis megsta, netgi labai pedantiskas yra, kai kazka perkam jam gali visa diena apziurineti ir pirkti kuo daugiau o kai man tai neturi kantrybes.Bet visada nori buti kartu uztat iskencia, o as pavargstu nuo to pastovaus buvimo kartu, nuo to pavydo.Megstu vadovauti,taciau ir kartais taip noris,kad kazkas trepteltu ir pasakytu bus taip, deja trepteli tik tada kada as noriu kazkur iseiti  g.gif: manau vyrai svarstykles uzdaresni o moterys visada demesio centre, visada bendraujancios, megstamos bet sunku su mumis manau gyventi bent jau su manim tai lb  4u.gif

Su manim ir sunku, nes as greit ant visu uzpykstu ir tada blogai jauciuos verysad.gif ir su niekuo nebendrauju, negaliu atleist uz tai kas man nepatiko unsure.gif . Noreciau sito bruozo atsikratyt bet man neisiena, tiesiog negaliu bendraut su tais zmonem kurie tave uzgalioja ir uz akiu apsnekijneja. Tiesiog negaliu. Na zinoma tie kurie ne pyktibiskai tau ka nors pasake as jiems atleidziu greit ir saviskiams atleidziu, bet viedmainiams ne. As dar pasikartosiu as tiesiog negaliu su sarkastiskais zmonem bendrauti, man mano vidus neleidzia. schmoll.gif .
Atsakyti
mano vaikinas irgi svarstykles,jis linksmas smaikstus,visada juokauja.Lengvai bendraujantis,retkarciais megsta pameliuot bet nepiktibiskai,juokais biggrin.gif Svarstykles kuria daug planu,bet taip ju ir neigyvendina,is gyvenimo jie nori daug smile.gif bet siaip svarstykles yra draugiski ir faini zmoguciai smile.gif
Atsakyti
Svarstyklės
(09.24 – 10.23)

* Asmenybė

Svarstyklių ženklo žmonės, kaip ir jų simbolis, linkę ilgai svyruoti tai į vieną, tai į kitą pusę, kol nusistovi pusiausvyra. Sugebėjimas aiškiai matyti abi reikalo puses daro juos neryžtingus ir nepastovius. Jie lengvai pasiduoda kitų įtakai, yra gana naivūs ir idealistiški. Gali būti linkę į azartinius žaidimus. Kartais laikomi tingiais, bet iš tiesų jie tiesiog negali nuspręsti, ko imtis. Kai randa širdžiai mielą užsiėmimą, būna netgi labai entuziastingi ir veiklūs. Geriau sekasi dirbti tarp žmonių nei vieniems.

Šiems Veneros globotiniams nieko nėra svarbiau už taiką ir harmoniją. Jie draugiški, taikaus būdo, inteligentiški, turi stiprų teisingumo jausmą ir yra puikūs diplomatai. Užglaistyti konfliktą sugeba neprasčiau už diplomuotą psichologą. Dažnai siekdami bet kokia kaina išvengti konflikto, jie pasiruošę leistis į kompromisą ar tiesiog nusileisti. Vengia nemandagių, šiurkščių žmonių ir nemalonaus darbo.

Svarstyklės gyvenime ieško grožio ir harmonijos, dažnai turi meninių sugebėjimų. Yra linkusios slėptis savo vidiniame svajonių pasaulyje, kur randa ramybę ir jaučiasi saugios.

Šio ženklo moterys pačios žavingiausios visame Zodiake. Jų grožis originalus, jos yra labai moteriškos, gracingos, turi puikų skonį ir nepriekaištingas aukštuomenės damos manieras. Svarstyklėms taip svarbu visiems patikti, kad kartais nesugeba pasakyti "ne". Bendravimas joms būtinas kaip oras, nes jos labai bijo likti vienos.

* Bendravimas, meilė ir seksas

Svarstyklės labai draugiškos, atviros, mėgsta linksmintis ir turi nuostabų humoro jausmą. Šalia jų žmonės jaučiasi laisvai ir nevaržomai. Nesunkiai išsikovoja populiarumą. Jos verčiau pameluos, nei įžeis kitą žmogų, bet kartais aplinkiniams rodo per mažai žmogiškos šilumos ir dėmesio.

Svarstyklės – tikros flirto meistrės. Jos ieško inteligentiško, taikaus ir linksmo būdo partnerio, su kuriuo sietų dvasinis artumas ir lygiaverčiai santykiai. Svarstyklių santuoka paprastai tvirta, nes jos nelaiko nuoskaudos, yra tolerantiškos ir supratingos.

Šio ženklo žmonės yra romantiški meilės ieškotojai. Jie visada įsivaizduoja, kokio žmogaus ieško. Į mylimąjį dažnai žiūri kaip į meno kūrinį, jį idealizuoja ir žavisi iš tolo. Kūniški malonumai joms teikia mažiau pasitenkinimo nei pastangos užkariauti savo susižavėjimo objektą. Svarstyklių meilei trūksta žemiškumo.

Miegamajame Svarstyklės būna švelnios, nemėgsta banalumo. Paprastai greitai susijaudina ir nori kuo greičiau gauti "desertą".

* Tinkamiausi partneriai

Geriausiai sutaria su Dvyniais ir Vandeniais. Taip pat su Liūtu ir Šauliu. Ne taip gerai su Avinu, Vėžiu ir Ožiaragiu, nors priešingas Avino ženklas gali būti išimtis.

thumbup.gif
Atsakyti
Hmm, kai neturi nieko tai neturi, bet kai limpa - tai visi kartu... nebūna taip? ar tam dabar palankios zvaigzdes? biggrin.gif
Turiu, mmm.... na gal geriau galėčiau turėti vieną iš dviejų vandenių, nes dabar eilėj stovi 2 pretendentai, tik nežinau į širdį ar į ranką biggrin.gif žodžiu - kandidatai mirksiukas.gif oj,pamiršau prisistatyti.... esu svarstykles blush2.gif ir žinau,kad su vandeniais geriausiai sutariu, na bet pastaruoju metu, nors per galvą duok, nereikia man vaikino, todėl nepatikėsit, nes į pasimatymą nenueinu... nesuteikiu jokios vilties, o skambina,o raso... kartais neatrasau,kartais neatsiliepiu... tai siandien matyt isizeide ir pasake: viso geriausio. Tik kazin ar ilgam g.gif o kitas vandenis kadangi užsienyje,tai ir neprievartauja su pasimatymais.... man ir ant sirdeles ramiau...
Paprasciausiai pripratau gyvent viena, elgtis taip kaip man patinka, ir nebuti nieko kontroliuojama,su kuo esi,ka darai ir pan. irnesakyk.gif
Ir neimu galva, kad pasake viso geriausio... nors visada megstu issiskirti taikiai,be priekaistu ir gynčų, bet... visokių žmonių yra - visokių reikia smile.gif
Gal kazkas jauciasi panasiai ?
Atsakyti
QUOTE(swinga @ 2009 02 23, 03:15)
Paprasciausiai pripratau gyvent viena, elgtis taip kaip man patinka, ir nebuti nieko kontroliuojama,su kuo esi,ka darai ir pan.  irnesakyk.gif
Ir neimu galva, kad pasake viso geriausio... nors visada megstu issiskirti taikiai,be priekaistu ir gynčų, bet... visokių žmonių yra - visokių reikia  smile.gif
Gal kazkas jauciasi panasiai ?

Panasu i mano dabartine busena, nepakenciu ne maziausios kontroles, uzverdu kaip arbatinukas, vos pajuntu kazkieno bandymus kontroliuoti mano gyvenima... ax.gif
P.S. as irgi Svarstykliukes.
Atsakyti
QUOTE(misserika @ 2009 01 30, 16:14)
mano vaikinas irgi svarstykles,jis linksmas smaikstus,visada juokauja.Lengvai bendraujantis,retkarciais megsta pameliuot bet nepiktibiskai,juokais biggrin.gif Svarstykles kuria daug planu,bet taip ju ir neigyvendina,is gyvenimo jie nori daug smile.gif bet siaip svarstykles yra draugiski ir faini zmoguciai smile.gif

Vat vat, mano vyras Svarstyklės, ir dažnai erzina, kad prisiplanuoja nežinia kiek, o kaip tai įgyvendins- nepagalvoja. Ir, beje, moka išsisukti iš įvairiausių situacijų, jei reikia- pameluoti smile.gif ax.gif
Atsakyti
sveiki, na va ir as pasigirsiu apie savo branguji, svarstykliu.
na nesakau, tvarkingas, save prisiziuri.
Malonus, paslaugus, mandagus, zodziu neiskantis, ir dar visos koks, caca lialia, BET tik tada kai jam tai naudinga
nu bet is kitos puses, tai apsigimes melagis, nors as visada ji prigaunu, taip sakant, neapsisprendelis, pagyrunas, savimyla, garbetroska, demesio centras, pasiputelis, arogantiskas, ciniskas, save jei galetu tai i padanges iskeltu, per savo pasiputima pamirsta ir kad seima turi, na ir zinoma kas be ko MERGISIUS nerealus.
Ir ka as su juo veikiu jau 10metu??? g.gif

Vargstu, ir dar kaip doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O mes su vyru abu - svarstykles blush2.gif Perskaiciau apie ta "deserta", kurio laukia svarstykles lovoje ir.. isivaizduokit gulim dviese ir laukiam to "deserto" biggrin.gif
Atsakyti
sveikos as taip pat svarstykles sunku man truputi su tokiu zenklu vis niekaip nieko neapsisprendziu biggrin.gif galvoju ir galvoju.....
turiu vyra mergele tai uhuhu koks karas buna pas mus namuose,bunam ir taikoje aisku.
kaip pastebejau svasrtykles valdo ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrin @ 2009 02 27, 15:13)
O mes su vyru abu - svarstykles blush2.gif Perskaiciau apie ta "deserta", kurio laukia svarstykles lovoje ir.. isivaizduokit gulim dviese ir laukiam to "deserto" biggrin.gif

Abu laukiat, o ne vienas nesiruosiat pateikti... hihihi.gif
Atsakyti
Valdanti planeta: Venera
Zodiako simbolis: Svarstyklės
Stichija: Oras
Būdas: Kardinalus
Akmuo: Kvarcas, Marmuras, Deimantas
Metų laikas: Ruduo
Spalva: Šviesiai žalia
Anatomija: Inkstai

Tradiciniai bruožai
Diplomatiškos ir mandagios. Romantiškos ir žavios. Nerūpestingos, draugiškos ir taikios. Svarstyklės yra vienintelis negyvasis ženklas Zodiake, visus kitus atstovauja arba žmonės arba gyvūnai. Daugelis astrologų laiko jas patraukliausiu zodiako ženklu, nes jis simbolizuoja metų zenitą, aukščiausią metų laiko tašką, kai nuimamas sunkių pavasarinių darbų derlius. Tai yra malonaus atsipalaidavimo laikas, kai mėgaujamasi paskutiniais vasaros saulės spinduliais ir jos triūso vaisiais. Taip pat Svarstyklės yra pačios draugiškiausios iš visų dvylikos zodiako ženklų ir dažniausiai yra fiziškai patrauklios. Jos elegantiškos, žavios ir turi gerą skonį, iš prigimties švelnios, labai mandagios, mėgstančios grožį, harmoniją ir jų suteikiamą malonumą. Šio ženklo atstovai moka kritikuoti arba nesikišti, protingai žvelgti į klausimus, kuriems reikia bešališko sprendimo. Bet jie netoleruoja ir nemėgsta argumentuoti, kai bandoma nuginčyti jų nuomonę. Kai Svarstyklės padaro išvadas, jų teisingumas joms atrodo savaime suprantamas, yra nepakančios kritikai ir trokšta pritarimo. Apskritai Svarstyklių carakteris yra harmoningas ir diplomatiškas. Svarstyklės jaučia kitų žmonių poreikius ir supranta jų emocijas, į pasaulį žvelgia optimistiškai – tai žmonės, apie kuriuos sakoma "jie visada padarys tave laimingesniu, kai pabūsi su jais." Svarstyklės nepakenčia žiaurumo, pykčio, vulgarumo ir ginčų, joms geriau sekasi bendradarbiauti ir rasti kompromisus su kiekvienu žmogumi.

Tamsioji pusė
Neapsisprendžiančios ir nepastovios. Lengvatikės ir lengvai paveikiamos. Koketiškos ir nuolaidžiaujančios savo norams.

Darbas
Svarstyklės yra labiau meniškos nei intelektualios, todėl dažniausiai būna pernelyg santūrios. Šio ženklo atstovai turi gerą nuovoką ir pastabumą bei sugebėjimą taikliai kritikuoti, jų buvimas kolektyve lemia darbo vientisumą. Svarstyklės gali būti stebėtinai energingos, tačiau jos negali dirbti nervingoje, purvinoje aplinkoje. Nors daugelis iš jų kukliai su viskuo sutinka, kai kurios yra nepaprastai ambicingos. Kadangi Svarstyklės siekia taikos ir harmonijos, dažniausiai tampa diplomatais. Šio ženklo atstovams sekasi dirbti sekretoriais, teisininkais, antikvarinių daiktų prekeiviais, bankininkais, nes jie sąžiningai elgiasi su kitų žmonių pinigais. Kai kurios Svarstyklės yra apdovanotos drabužių modeliavimo arba naujos kosmetikos kūrimo gabumais. Kai kurie šio ženklo atstovai gali sėkmingai dirbti menininkais, kompozitoriais, kritikais, rašytojais, interjero dekoratoriais, socialiniais darbuotojais, būti įvairių visuomenės pramogų vadovais. Jie dirba atsidavę žmonijai, labai organizuotai ir pasiekia žymių rezultatų. Svarstyklės tampa gerais biržos darbuotojais, nes turi optimizmą ir sugebėjimą išsikapstyti iš sunkių finansinių situacijų.

Meilė
Asmeniniuose santykiuose Svarstyklės supranta kitų žmonių nuomones, stengiasi išspręsti bet kuriuos sunkumus ieškant kompromiso ir visuomet verčiau leidžia pareikšti pretenzijas savo pačios nenaudai nei laimėti diskusiją. Joms patinka priešinga lytis ir gali pasiduoti romantiškai nuotaikai. Svarstyklių santuokos yra sėkmingos, nes yra pagrįstos nuoširdžiu supratimu. Svarstyklių geranoriškumas savo partneriui sušvelnina bet kokį įžeidimą, todėl po kiek laiko atrodo tarsi nebuvo jokio kivirčo. Negatyvi Svarstykių pusė yra ta, kad jos gali būti lengvabūdiškos, mėgstančios flirtuoti ir paviršutiniškos. Jos gali būti nepastovios ir neryžtingos, nepakančios rutinai, blankios ir baikščios, gali šokiruoti aplinkinius staigiais įniršiais. Kadangi šio ženklo atstovams patinka pramogauti, gali tapti išlaidūs. Vyrai Svarstyklės gali tapti nerūpestingais lošėjais, o moterys Svarstyklės – ekstravagantiškomis, pavydžiomis ir nesirūpinančiomis pinigais, kartais iššvaistančios savo turtus ir gabumus.

Sveikata
Sritis – nervai, inkstai. Svarstyklės turėtų vengti bet kokios galimybės peršalti, nes jų silpna juosmens sritis ir inkstai. Dažnai šio ženklo atstovai skundžiasi tokiais negalavimais, kaip galvos ligos, diabetas, alergija. Svarstyklių silpnybė – saldumynai - antsvoriu negresia, nes Svarstyklės mėgsta fizinę veiklą. Reikėtų stiprinti stuburo bei nugaros raumenis, užsiimti mėgstama joga, gimnastika ar šokiais. Patarimas – švaraus vandens gėrimas dideliais kiekiais tikrai padeda išlaikyti pusiausvyrą, tačiau svarbiausia Svarstyklėms yra palaikyti aiškius ir nepainius santykius su aplinkiniais.

Žinomi žmonės: Jimmy Carter, John Lennon, Pierre Trudeau, Oscar Wilde, Christopher Reeve, Johnny Carson Angela Lansbury, Barbara Walters, Yo Yo Ma, F. Scott Fitzgerald, Timothy Leary, Susan Sarandon.
Atsakyti