taigi perskaiciau vis forumuka ir kazkaip net uzsiregistravau kad pasisakyciau pati esu svarstykliuke ir tikrai svarstymai visas mano gyvenimas....kaip mano vienas draugas pasake, atimk is taves galimybe pasvarstyti ir atimsi viska na tiesiog negaliu be to gyventi ir kartais tikrai del to pykstu ant saves, bet vat jeigu jau nusprendziau kazka tai ir padarysiu.... dar megstu sakyti, duokit man situacija ir as is jos tiek iseiciu pasakysiu...turbut del to pas mane drauges daznai bega guostis ir klausti....vat del pavydo tai tikrai esu be galo pavydi, ir nepakenciu melo, todel stengiuos ir pati nemeluot.....nors cia kazkur skaiciau kad svartykliukai labai gudrus ir dar galiu pasakyti kad moka issisukti....na zinoma galeciau rasyti ir rasyti...bet pasakysiu, kad kitokio zodiako zenklo net nenoreciau buti....nes be svarstymu man viskas patinka manyje, net ir tai kad nemoku ilgai pykti....kita diena jau buna viskas pamirsta...
o vat cia norejau paklausti svarstykliu su kokiais zenklais geriausia ir su kuriais joms sunkiausia, vat kazkaip idomu
o vat cia norejau paklausti svarstykliu su kokiais zenklais geriausia ir su kuriais joms sunkiausia, vat kazkaip idomu
As Svarstykles irgi. Neturiu polinkio svarstymams visiskai. Kai iskyla problema, kuria reikia isspresti, vienu dviem klausimais pasitikslinu situacija, aplinkybes ir nusprendziu, ka ir kaip daryti. Jumoro jausmas visur ir visada - mano charakterio bruozas nr. 1. Nebijau saviironijos, pasijuokti is saves. Visada pastovesiu uz savo nuomone, konflikte pulsiu ginti savo draugiu. Esu pavydi, kraujas uzverda nuo smulkmenos, jei zmogus tikrai rupi. Draugams supykdyti mane nelengva, istversiu ilgai, bet jau kai supykstu, tai atitirpstu labai is leto.
Nezinau, gal sutapimas, bet dauguma geru mano draugiu - Mergeles.
Nezinau, gal sutapimas, bet dauguma geru mano draugiu - Mergeles.
QUOTE(JusteS @ 2008 09 11, 18:01)
joooo... svarstykles... emmm... pazystu viena... tiksliau tas zmogus man labai svarbus gyvenime, bet deja deja... mus siej TIK draugyste... sioj vietoj galiu iskelt klausima... tikit paprasta vaikino ir merginos draugyste?
taig, jis geros dusios zmogutis... humoro jausmas neeilinis... labai zavingas, nevengiantis ironizuot savo posakius... kartais uzdaras... toks lyg ir neapsisprendziantis... bet jei jau nuspres tai TVIRTAI- vyriskai... jo nuomone labai sunku pakeist, ir jei jau ka isitikins tai matyt visam gyvenimui... labai vertina draugus... ju turi daug, bet atsirenka pacius svarbiausius... ir del ju viska padarytu...
kas liecia gerima, tai manau tai priklauso nuo zmogaus genu, o ne nuo zodiako zenklo...
taig, jis geros dusios zmogutis... humoro jausmas neeilinis... labai zavingas, nevengiantis ironizuot savo posakius... kartais uzdaras... toks lyg ir neapsisprendziantis... bet jei jau nuspres tai TVIRTAI- vyriskai... jo nuomone labai sunku pakeist, ir jei jau ka isitikins tai matyt visam gyvenimui... labai vertina draugus... ju turi daug, bet atsirenka pacius svarbiausius... ir del ju viska padarytu...
kas liecia gerima, tai manau tai priklauso nuo zmogaus genu, o ne nuo zodiako zenklo...
Atsiprasau, kuo vardu tavo draugas?
Skaiciau lyg apie save:) nesigiriu,tiesiog apie save identiska atsiliepima esu skaites dar senais laikais.
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 12 30, 12:50)
Atsiprasau, kuo vardu tavo draugas?
Skaiciau lyg apie save:) nesigiriu,tiesiog apie save identiska atsiliepima esu skaites dar senais laikais.
Sakot, labai zavingas esate?..
QUOTE(Smagi @ 2005 03 23, 13:59)
Atsidariau šitą temą galvojau paskaitysiu apie svarstyklinus vyrus kadangi pati su tokiu gyvenu ogi ziuriu nera cia tokios temos tai norėčiau Jūsų brangiosios nuomonių ir faktų apie juos
Kol kas nesakysiu savo pastebėjimų paskui sulyginsiu su kitom nuomonėm ir išaiškės kokio plauko tas maniškis svarstyklius
Kol kas nesakysiu savo pastebėjimų paskui sulyginsiu su kitom nuomonėm ir išaiškės kokio plauko tas maniškis svarstyklius
As pati svarstykles , bet pasakysiu apir vyrukuus svarstykles skaiciau kad jie tikri mergisiai. Tarp kitko turiu viena pazistama po siuo zenklu tai jis toks ir yra.
as pati esu svarstykles, seip kazkaip net ekista kad per daug nesvarstau, labai nesigilinu i situacijs, smarkiai nesikapstau.
QUOTE(austeja11 @ 2009 01 08, 23:05)
As pati svarstykles , bet pasakysiu apir vyrukuus svarstykles skaiciau kad jie tikri mergisiai. Tarp kitko turiu viena pazistama po siuo zenklu tai jis toks ir yra.
Ojoj koks maniškis buvo merginų numylėtinis. Visada žinojo, ką ir kur reikia pasakyti, daug dėmesio sulaukdavo ir skirdavo merginoms. Bet kaip jis pasakė dar draugystės metu-suvysčiau jį kaip mažą vaiką dabar geras ir atsakingas šeimos žmogus, rūpestingas, nors kartais ir labai didelis savimila.
QUOTE(bastinga @ 2009 01 20, 11:58)
Ojoj koks maniškis buvo merginų numylėtinis. Visada žinojo, ką ir kur reikia pasakyti, daug dėmesio sulaukdavo ir skirdavo merginoms. Bet kaip jis pasakė dar draugystės metu-suvysčiau jį kaip mažą vaiką dabar geras ir atsakingas šeimos žmogus, rūpestingas, nors kartais ir labai didelis savimila.
Tai saunu vyra gavote. Ne visi jie tokie, bet geros savybes tai nuo charakterio zmogaus ir seimos priklauso, manau.
Sveikos mamytes . As esu silpnute. Prisidejau prie jusu gretu vakar. As taip pat gyvenu su svarstykle jau 3 metus ir 1menesi. Ka galiu pasakyti labai ramaus budo vyras. Aisku as sugebu ji isvesti is kantrybes. Taip pat kantrus, labai svarus ir visada padedantis man ir kitiems zmogus. Mylintis vyras
sveikos, as pati esu svarstykle ir esu istekejusi uz vyro svarstykliaus. Na gal cia apibudinamu bendru bruozu ir pas mus yra bet argi bet kuris kitas zenklas cia nerastu sau tinkamu savybiu, mano nuomone tai viskas daugiausiai priklauso nuo auklejimo ir gyvenimo budo, mes labiausiai nesutariam del jo beprotisko pavydo, del nesuaugimo ir kvailysciu, siaip jis uzdaras ir ramus net per daug(isskyrus man atsiveria)siaip abu megstam pameluoti, tik manau esu geresne pasakotoja uz ji, melagis turi tureti labai gera atminti.nemeluojam kazko baisaus tiesiog,kad seimoje butu ramiau zinom mazdaug kas ko nemegsta ir tai nutylim arba pakeiciam kazkuo kitu.Esam labai skirtingi, pradzioj draugystes jam nereikejo visiskai darugu, sake jiem negalima padeti, nes nudegsi ilgai pykomes kol irodziau kurie yra draugai o kurie pazystami, dabar ir jam reikia ir draugu.Siaip labaiusiai megsta buti kuo daugiau kartu,dviese, o as va kitokia ir del to daznai nesueina musu norai Siaip svarstyyklius mano labai puostis megsta, netgi labai pedantiskas yra, kai kazka perkam jam gali visa diena apziurineti ir pirkti kuo daugiau o kai man tai neturi kantrybes.Bet visada nori buti kartu uztat iskencia, o as pavargstu nuo to pastovaus buvimo kartu, nuo to pavydo.Megstu vadovauti,taciau ir kartais taip noris,kad kazkas trepteltu ir pasakytu bus taip, deja trepteli tik tada kada as noriu kazkur iseiti : manau vyrai svarstykles uzdaresni o moterys visada demesio centre, visada bendraujancios, megstamos bet sunku su mumis manau gyventi bent jau su manim tai lb