Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(Gabijukeee @ 2008 10 08, 01:09)
Vat manau Juste gerai sako thumbup.gif as su savo svarstykliu vyru gyvenu 4metus ir beveik visada as viska darau :durnas:Jei kartais ir paprasau,kad man ka nors padetu,tai ir tai per pykcius,valgyti nera dares ne vieno karto,na padeda ten truputuka,yra kiausinienes iskepes kelis kartus ax.gif Manau kad visi vyrai skirtingi,vieni dideli tinginiai,o kiti thumbup.gif na cia gal yra ir mano kaltes,gal as per daug aplink ji sokineju,reiktu jam retkarciais tai padaryti g.gif
butent, reikia jiems kazkaip parodyt ragus ir pasakyt kad VISKAS uz juos nuo siandien nieko nebedarom... esam seima tai ir dalinames viska per pus, ne tik lova bet ir darbus!... biggrin.gif uoj pavariau cia... o as net neistekejus... 4u.gif
Atsakyti
mes abu esame svarstykles, todel galiu pasakyti kad as ir jis esame susidvejine kaip viena asmenybe, tiek jautrumu, tiek degtuko liepsna..., bet siaip labai geras vyras, rupestingas, darbstus, viskuo rupinasi...
Atsakyti
Sveikos,zinot as su svarstyklinu draugauju penkis metus,man tai jis idomus zmogus...Svarsto beproto ilgai,ir dazniausiai visai nereikalingai gaista laika tai darydamas.Pvz: komiska situacija smile.gif sugalvojome vakarienei valgyti koldunu ir eilini karta parduotuveje susigincyjom lotuliukas.gif (As pati Tauras) kokius koldunus virsim.As sakau jam imam tuos,tie labai skanus (kainuoja gal 9lt) , o jis man rezia,brangu labai,imam pigesniu.Ir taip prasideda lengvas desimties ratuku apsilimas aplink saldikli,kuriame sudeti koldunai.Galiausiai mane uzknisa,as jau per ta laika bunu apejusi parduotuve ir prisikrovusi krepsi lotuliukas.gif .Jis pasiima kazkokius pigius koldunus,o as tuos brangius lotuliukas.gif kasoje visa krepsi sukraunu jam moketi,o as is principo uz savo koldunus ir maza pakuti GRIETINES (Jis vis griebia ir neskaito ir vis nuperka grietines riebalu misini,kurio pakest negali ir zinoma pamato ka nusipirko tik parejas namo) susimoku pati. Reziume lotuliukas.gif Issiverda grazuolis koldunus,isideda savo riebalu misinio lotuliukas.gif suvalgo tris koldunus atbulais dantim ir nutaises nekalto berniuko mina manes klausia: "maze,o tavo koldunu dar liko?" lotuliukas.gif bet cia tai kadienybe,jau pripratau,net ir nebesigincyju biggrin.gif Seip geri zmones tik kartais egoistai ir savanaudziai.O stai del melavimo tai tikrai...Meluot meluoja,bet to daryti nemoka biggrin.gif Jam vis atrodo kad jis nieko blogo nepadare jeigu ka biggrin.gif Nzn,seip nera zmoniu vienodu,vieni vienokie,kiti kitokie ir visokiu reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(waiduuleda @ 2008 10 19, 12:37)
mes abu esame svarstykles, todel galiu pasakyti kad as ir jis esame susidvejine kaip viena asmenybe, tiek jautrumu, tiek degtuko liepsna..., bet siaip labai geras vyras, rupestingas, darbstus, viskuo rupinasi...

Sutinku, mes ir abu svarstyklinai, ir kaip viena astrologė pasakė jei dvi svarstyklės per tris pirmus metus neišsiskiria tai ir liks kartu amžiams thumbup.gif . Kol kas mums tai pasiteisina thumbup.gif , jau dešimt metų kartu ir vis dar kaip medaus mėnuo clap.gif
Atsakyti
Na ką, as pati esu svarstyklė, o mano draugas taip pat šiai kategorijai priklauso.
Ką galiu pasakyti iš savo pozicijos apie svarstyklinus. Jie tokie sakyčiau nelabai jau rimtuoliai, mėgsta kompanijas, pasilinksminimus. Pasilinksminimas jiem būna geras tik didesnėje kompanijoje. Mėgsta atrodyti gražiai, būti dėmesio centre. Yra nuotaikos žmonės. Dažnai mėgsta imti ir dingti kaip į vandenį, nerašyti tau, neskambinti, o jei jam taip padarai tai labai supyksta. schmoll.gif g.gif Taip pat gana principingos asmenybės, kas nors nepatiko apsisuko ir išėjo nieko nesakęs. Jei kas blogai tai tyli, nieko nesako, bet sėdi susiraukęs ir laukia kol pati iškamantinėju kas ne taip. doh.gif O lovoje tai tikrai geras partneris. blush2.gif wub.gif
Na, o aš tai esu tokia pavyduolė, lengvai įsimylinti ir į viską labai jautriai reguoju. doh.gif Beveik visus pinigėlius išleidžiu rūbų parduotuvėse. doh.gif Labai jau mėgstu flirtuoti. blush2.gif Šiaip esu nepunktuali, visad tenka vėluoti į pasimatymus su brangiuoju. Apie savo eilinius svarstymus tai net nebekalbu, svarstau nuo A iki Z. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Gal svrstykles ir yra geri zmones,bet juos suprast...nu niekip nesigauna man(as vandene).cia nete neseniai susipazinau su vienu,taremes sestadieni susitikt.tai dingo kaip i vandeni.nei skambuciu,nei sms.ir staigiai.o siaip nuo telefono negalejau atsitraukt.ir ka cia gali reikst tas jo dingimas?ar visam laikui,ar ne?oi kaip sunku suprast.
Atsakyti
QUOTE(BANGUTE @ 2007 03 30, 14:06)
Ne mano vyras bet as pati esu svarstykle, buvo labai smagu paskaityti kaip kiti mato svarstykles ir galiu pasakyti, kad tikrai daug teisingu pastebejimu  smile.gif  Man paciai labai sunku nuo savo abejojimu ir mastymu man tai tarsi prakeikimas. galvoju galvoju bet galiausiai vistiek sunku apsispresti  g.gif  kazkur radau parasyta kad svajoja apie savo mylima zmogu, bet kai ji randa vis dar galvoja ar jis yra tinkamas nesvarbu kad ji myli ar jau gyvena kartu vistiek visada sale abejones ir svarstymai o gal visdelto dar ne sitas, kazkoks kosmaras, negali atsipalaiduoti ir lengviau i viska pazvelgti. i parduotuves tai jau beveik visos mano drauges su manim atsisako eiti nes pereinu visus skyrius kuriuos tik zinau o paskui sedziu ir galvoju tai visdelto kuria bliuskute pirkti, panasiai buvo ir del fotoaparato svajojau kokie du metai, domejausi ir taip toliau o kai netiketai atsiradau pas pardaveja su pinigais vistiek stovejau ir galvojau o gal visdelto nepirkti, del to dazniausiai einu apsipirkti dabar su draugu, nes taip lengviau. paklausiu ka man daryti pirkt ar ne ir taip darau, tada ir man galvos neskauda ir laiko sutaupom  lotuliukas.gif  tik va kita problema maniskis sako kad as niekad nesidziaugiu savo pirkiniais nors ir labai norejau to daikto kad as va vel galvoju ar cia gerai padariau ar ne per daug pinigu isleidau ir taip toliau  schmoll.gif  nepykit ant tu svarstykliu tiesiog kaip as sakau kiekvienas turim savo kryziu o svarstykliu tikriausiai sitas. Pazinojau viena vyra kuris tik 30 metu atsikrate to dvejojimo ir svarstymo, jis tuo labai dziaugiasi ir sako kad tik tada pradejo istikruju gyventi tikiuosi tai galesiu kazkada pasakyti ir as ir laisviau i gyvenima paziureti nes dabar regis i viska ziuriu per rimtai  blink.gif

Aš lygiai tokia, kaip Tu Bangute!!! mirksiukas.gif Atrodo, kad apie mane parašei smile.gif Taigi, aš - svarstyklės ir MB taip pat Svarstyklės. Todėl buvo labai įdomu skaityti ką esate parašiusios apie vyrus, gimusius po Svarstyklių ženklu. Iš tikrųjų, iš šitų pasisakymų supratau, kad Ženklas, po kuriuo žmogus yra gimęs, lemia daugelį dalykų žmoguje, ir domėjimasis astrologija, kartais tikrai gali padėti pažinti šalia esantį žmogų ir lengviau priimti jį tokiu, kokiu jis gimė!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos...as pati po svarstykliu zenklu,kazkaip niekada nesvarstau,padarau ir fsio...esu emocinga,mylinti,siek tiek meniska teisybes ieskotoja...nemokanti meluoti apsoliuciai,ant kaktos parasyta kai pudrinu.puikus aktorystes sugebejimai.nemoku nusileisti.isiplieskiu kaip degtukas,bet ir greit pridustu,esu seimyniska.labai daznai nesuprantu kas gera ir kas bloga...puolu i krastutinumus.man arba labai blogai,arba labai gerai.niekada nebuna normaliai.labai myliu save.esu tiesiuog nepakartojama. bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
panos,o kaip svarstykles,ar labai mergininkai?as su savu isiskyriau neseniai.draugavom menesi.nors raso,kad svarstykles tinka vandeniuj(cia as),bet as jokiu atitikmiu nematau.meluoja ne nemrktelejes,bet nemoka.toks ispudis,kad uz durna laiko.skambina,raso mergom,o man sako,tipo mamai.nusbodo man sis spektaklis.
Atsakyti
Niu as ir savaji nesenai paleidau, ne del pykciu ir ne del merginu. Kaip tik sakyciau yra labai isikibes sijona...taciau turiu pastebet, kad yra ziaurus egoistai ir viska mato tik is savo puses. Jis galis susitikt tik tada kada jis gali, nesvarbu, kad visa diena nieko neveikia tarkim, o miega, bet susitikt gales tik tada kada jam palanku. Seip buvo minkstas ir skystas. Fantazuoja, bet nieko nedaro, laukia kol kas is dangaus nukris. Gal del to man kaip jauciui...praktiskai, buvo mazai toks dalykas suprantamas ir tiesiog su laiku pabodo.
Atsakyti
na tu man naujiena pasakej,kad isikibes sijona tavo svarstyklius.siaip tai 2svarstyklius turejau,ir abu bliadunai,nu nerealus,ir dar taip nagli labai.o ir moters saskaita pasivaisint megejai.per 3 pasimatymus tusciom rankom atvare.nu dar nieks pas man taip nevaiksciojo!
Atsakyti
QUOTE(Sesule @ 2008 09 23, 12:34)
Skaiciau skaiciau ir nebegalejau nepasisakyt, net uzsiregistravau  smile.gif
Turiu ir as svartykliu... Baigiu galus atiduot smile.gif
Jau snekorius ir fantazuotojas apie blevyzgas tai be stustojimo. Bet va, kad ka rimciau imtis tai nea...reik palaukt, gal kaip nors, kas nors. Nors imk ir nusisauk  smile.gif
Jei kas blogai reik temti uz liezuvio, bet jei pasiseka istemti...tai klausyti galima iki nukritimo, kaip negera, kaip bloga ir koks jis vargsas siam pasauli  doh.gif
Amziais save pavercia vargsu ir visiskai nekaltu. Jei as del ko nors isizeidziu, tai tuoj taip situacija susuka, kad pasirodo as isizeisdama ji izeidziau ir jis dabar pyksta, ir zinoma as turiu atsiprasyt g.gif 
Pati esu jautukas, kantrybes turiu, bet ir ta moka istasyt  blink.gif
Tylet gali milijona metu, bet jau kai atsibosta prakalba kaip niekur nieko, kur dingai, kodel neparasai...bla bla...neesme, kad pats tylejo ir dinges buvo  schmoll.gif
Kaip ir minejot..issiruost kur eit reik minimum valandos...maudosi kaip uz visa tevynia...amziais veluoja, punktualumo nerasta...Susitark, atidek visus planus, tai va, ima ir viena kita valanda veluoja...pasiaiskinimai ai tai...nespejau
mad.gif  mad.gif  mad.gif Amziais svartso, gal ta gal ana.. Tai susitinkam ar nesusitinkam...Kol siknos neprikerpi ir nepasakai, baik ratais vaiksciot bus taip...tol gali klausyti milijoniniu isvedziojimu..
Nu turi aisku ir graziu savybiu, kainori gali buti labai meilus ir toks gerutis  bigsmile.gif
Bet baigesi mano kantrybe...jauciui ir svarstykliai manyciau labai nepakeliui...tad paleisim ji susirasti tinkamesnio kelio  smile.gif

Tu gal cia kartais apie mano vyra? g.gif Tipiskas mano vyras doh.gif
Atsakyti