QUOTE(Agniska @ 2008 06 29, 16:30)
Vajė,maniškis irgi turi daug panašumų,važiuojant mašina nepraleis pro akis įspūdingesnės merginos,tik dėkui Dievui dar nepypina,matyt iki to dar nepribrendo Labai save prisižiūri,tikra motera,be savo kosmetičkos nė kojos,o ji jau nebeužsirakina tiek visko prigrūsta,kas dėl rūbų,tai irgi garderobos ,tik dėl tvarkos,tai nepasakyčiau,kad kažkas gero....Gali ir nesitvarkyti,ant maikės bus koks plėmas,kol nepasakysiu,nepersivilks...
Aš ką rengiuosi,aunuosi visada pasakys savo nuomonę,ir jei jau nepatiks,tai eisiu persirenkt,kad ir kas tai bebūtų,padarys,kad tai tikrai netinka šiam kartui...
Dėl alkoholio,tfu,tfu tfu...neturiu kolkas problemų
Aš ką rengiuosi,aunuosi visada pasakys savo nuomonę,ir jei jau nepatiks,tai eisiu persirenkt,kad ir kas tai bebūtų,padarys,kad tai tikrai netinka šiam kartui...
Dėl alkoholio,tfu,tfu tfu...neturiu kolkas problemų
na maniskis irgi labai panasus, jaunesnis buvo tikras "babnikas" bet po rimto pokalbio ir ultimatumo pasikeite, bent jau as taip manau labai vertina seima, del manes ir vaikelio viska padarytu, bet visiskas neromantikas, na savim perdetai nesirupina, bet prisiziuri, del tvarkos irgi neskuba pirmas tvarkyti, siaip kai dar tik draugavom buvo labai uzsidares visiskai nesikalbedavo apie ji kankinancias problemas, bet jau keiciasi, vis dazniau kalbames visada pastebi ir pagiria kai graziai atrodau, tik jis tai sako "gerai atrodai" ir aisku kai kas nors netinka visada pasako, kaip jo nuomone butu geriau, svarstyti ilgai nesvarsto, greitai nusprendzia ir igivendina,labai jau jam sunku pripazinti klydus ir atsiprasyti ir yra tikrai issiblaskes ir visur skuba, jo galva visada pilna visokiu minciu, todel daznai ka nors uzmirsta
Papildyta:
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 05 24, 13:19)
Maniškis irgi svarstyklės, ir daug kas tinka - kad mergišius tai tikrai, nuolat turiu žiūrėti kad kur nenuslystų, net mums kartu važiuojant automobiliu, jeigu pamato kokią įspūdingą blondinę, būtinai papypins Labai kritiškas, neduok dieve, jeigu kažką netaip apsirengsiu ar pasidažysiu, tai burbės visą laiką, kol galiausia neiškentusi turėsiu persirengti Labai išsiblaškęs, tai žiūrėk kur piniginę pametė, tai raktus, tai telefoną kur paliko, paprašai nueiti į parduotuvę,tai priperka visokio š..., bet ne to, ko prašiau. Tačiau šeimos atžvilgiu atsakingas, tikras darboholikas. Galvoje sukasi tiek minčių ir niekad nesuprasi ką jis galvoja, o kad melagis, tai tikrai, tą pastebėjau jau pirmąją draugstės dieną. Beje, pavergė savo rodomu dėmesiu - gėlės, gėlės ir dar kartą gėlės, nors dabar, po ketverių metų, net mano gimtadienį užmiršta
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 06 16, 14:25)
mano vyras svarstykles.issiblaskes,mergisius,bent jau buvo iki vestuviu,draugai svarbiausias dalykas gyvenime,nelinkes demonstruot savo jausmu,neromantiskas,megsta kritikuot mano isvaizda,ir pats megsta atrodyt graziai,dovanu neperka,geriau jau duoda pinigu,na nebent ta dovana ateina pati i namus nes parduotuvej jam prasideda depresija todel kad kazko nepamirst begant per parduotuve,tenka susidaryt sarasa.islaidus,moka daryt valgyt,bet tingi jei negeria,tai negeria,bet jei geria,tai be saiko(aciu dievui tai buna tik per sventes),girtas labai greit supyksta,nors blaivu sunku isvest is kantrybes.
na susidaro toks vaizdas kad kai kurios cia tikrai gyvena su mano vyru tik va del alkoholio, beveik visai nevartoja, na o jei jau kokia proga pasitaiko, tai po to buna tiesiog meilybes isikunijimas, kartais net bloga n uojo tokiolipsnumo