Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(Agniska @ 2008 06 29, 16:30)
Vajė,maniškis irgi turi daug panašumų,važiuojant mašina nepraleis pro akis įspūdingesnės merginos,tik dėkui Dievui dar nepypina,matyt iki to dar nepribrendo lotuliukas.gif Labai save prisižiūri,tikra motera,be savo kosmetičkos nė kojos,o ji jau nebeužsirakina doh.gif tiek visko prigrūsta,kas dėl rūbų,tai irgi doh.gif garderobos rolleyes.gif ,tik dėl tvarkos,tai nepasakyčiau,kad kažkas gero....Gali ir nesitvarkyti,ant maikės bus koks plėmas,kol nepasakysiu,nepersivilks...
Aš ką rengiuosi,aunuosi visada pasakys savo nuomonę,ir jei jau nepatiks,tai eisiu persirenkt,kad ir kas tai bebūtų,padarys,kad tai tikrai netinka šiam kartui...
Dėl alkoholio,tfu,tfu tfu...neturiu kolkas problemų

na maniskis irgi labai panasus, jaunesnis buvo tikras "babnikas" bet po rimto pokalbio ir ultimatumo pasikeite, bent jau as taip manau doh.gif labai vertina seima, del manes ir vaikelio viska padarytu, bet visiskas neromantikas, na savim perdetai nesirupina, bet prisiziuri, del tvarkos irgi neskuba pirmas tvarkyti, siaip kai dar tik draugavom buvo labai uzsidares visiskai nesikalbedavo apie ji kankinancias problemas, bet jau keiciasi, vis dazniau kalbames thumbup.gif visada pastebi ir pagiria kai graziai atrodau, tik jis tai sako "gerai atrodai" lotuliukas.gif ir aisku kai kas nors netinka visada pasako, kaip jo nuomone butu geriau, svarstyti ilgai nesvarsto, greitai nusprendzia ir igivendina,labai jau jam sunku pripazinti klydus ir atsiprasyti doh.gif ir yra tikrai issiblaskes ir visur skuba, jo galva visada pilna visokiu minciu, todel daznai ka nors uzmirsta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 05 24, 13:19)
Maniškis irgi svarstyklės, ir daug kas tinka - kad mergišius tai tikrai, nuolat turiu žiūrėti kad kur nenuslystų, net mums kartu važiuojant automobiliu, jeigu pamato kokią įspūdingą blondinę, būtinai papypins g.gif  Labai kritiškas, neduok dieve, jeigu kažką netaip apsirengsiu ar pasidažysiu, tai burbės visą laiką, kol galiausia neiškentusi turėsiu persirengti schmoll.gif Labai išsiblaškęs, tai žiūrėk kur piniginę pametė, tai raktus, tai telefoną kur paliko, paprašai nueiti į parduotuvę,tai priperka visokio š..., bet ne to, ko prašiau. Tačiau šeimos atžvilgiu atsakingas, tikras darboholikas. Galvoje sukasi tiek minčių ir niekad nesuprasi ką jis galvoja, o kad melagis, tai tikrai, tą pastebėjau jau pirmąją draugstės dieną. Beje, pavergė savo rodomu dėmesiu - gėlės, gėlės ir dar kartą gėlės, nors dabar, po ketverių metų, net mano gimtadienį užmiršta g.gif

Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 06 16, 14:25)
mano vyras svarstykles.issiblaskes,mergisius,bent jau buvo iki vestuviu,draugai svarbiausias dalykas gyvenime,nelinkes demonstruot savo jausmu,neromantiskas,megsta kritikuot mano isvaizda,ir pats megsta atrodyt graziai,dovanu neperka,geriau jau duoda pinigu,na nebent ta dovana ateina pati i namus lotuliukas.gif  nes parduotuvej jam prasideda depresija doh.gif todel kad kazko nepamirst begant per parduotuve,tenka susidaryt sarasa.islaidus,moka daryt valgyt,bet tingi doh.gif jei negeria,tai negeria,bet jei geria,tai be saiko(aciu dievui tai buna tik per sventes),girtas labai greit supyksta,nors blaivu sunku isvest is kantrybes.

na susidaro toks vaizdas kad kai kurios cia tikrai gyvena su mano vyru lotuliukas.gif tik va del alkoholio, beveik visai nevartoja, na o jei jau kokia proga pasitaiko, tai po to buna tiesiog meilybes isikunijimas, kartais net bloga n uojo tokiolipsnumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 07 rugpjūčio 2008 - 11:00
joooo... svarstykles... emmm... pazystu viena... tiksliau tas zmogus man labai svarbus gyvenime, bet deja deja... mus siej TIK draugyste... sioj vietoj galiu iskelt klausima... biggrin.gif tikit paprasta vaikino ir merginos draugyste? 4u.gif

taig, jis geros dusios zmogutis... humoro jausmas neeilinis... smile.gif labai zavingas, nevengiantis ironizuot savo posakius... kartais uzdaras... toks lyg ir neapsisprendziantis... bet jei jau nuspres tai TVIRTAI- vyriskai... smile.gif jo nuomone labai sunku pakeist, ir jei jau ka isitikins tai matyt visam gyvenimui... biggrin.gif labai vertina draugus... ju turi daug, bet atsirenka pacius svarbiausius... ir del ju viska padarytu...

kas liecia gerima, tai manau tai priklauso nuo zmogaus genu, o ne nuo zodiako zenklo... smile.gif

Atsakyti
Aš irgi su svarstykliuku kartu jau daugiau kaip 6 metus, o gyvenam kartu 4 metus wub.gif
Na maniškis puikiai pritampa nepažįstamųjų kompanijoj, nebijo iššūkių, komunikabilus, darbštus, mėgstantis pokyčius (o mane pastoviai vadina konservatore, tipo darau/perku ar pan. tik tai kas jau patikrinta blink.gif )
Kaip jau daugelis minėjo:
mėgėjęs paveluoti, bet jau pirmaisiais draugystės metais persiauklėjau ir dažnai pačiam tenka manęs laukti biggrin.gif bet dėl to ant manęs nepyksta thumbup.gif
nemėsta ginčų, niekada nepakelia balso, net jei aš pati bandau išprovokuoti blush2.gif
sunkiai reiškia jausmus (išskyrus tuos atvėjus, ko po savaitės nesimatymo vos ne rėkte išrėkia (prie visų žmonių!!! „myliu tave“ ar „pasiilgau“)
kompanijos žmogus
mėgsta mane nustebinti, gana romantiškas (ko negalėčiau pasakyti apie save (kam ta vakarienė prie žvakių, jei galima prie TV lotuliukas.gif )
lengvai pasiduoda kitų įtakai, kartais tenka pabūti gyv.būdo mokytoja umn.gif
nemoka meluoti doh.gif

tačiau tikrai:
ne taupus, dėl manęs jam nieko negaila wub.gif
tikrai nėra sunku apsispręsti, kaip tik dar ir man padeda bigsmile.gif
nėra pavydus (šitas kartais mane nervuoja mad.gif )

ir labai geras meilužis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau ir nebegalejau nepasisakyt, net uzsiregistravau smile.gif
Turiu ir as svartykliu... Baigiu galus atiduot smile.gif
Jau snekorius ir fantazuotojas apie blevyzgas tai be stustojimo. Bet va, kad ka rimciau imtis tai nea...reik palaukt, gal kaip nors, kas nors. Nors imk ir nusisauk smile.gif
Jei kas blogai reik temti uz liezuvio, bet jei pasiseka istemti...tai klausyti galima iki nukritimo, kaip negera, kaip bloga ir koks jis vargsas siam pasauli doh.gif
Amziais save pavercia vargsu ir visiskai nekaltu. Jei as del ko nors isizeidziu, tai tuoj taip situacija susuka, kad pasirodo as isizeisdama ji izeidziau ir jis dabar pyksta, ir zinoma as turiu atsiprasyt g.gif
Pati esu jautukas, kantrybes turiu, bet ir ta moka istasyt blink.gif
Tylet gali milijona metu, bet jau kai atsibosta prakalba kaip niekur nieko, kur dingai, kodel neparasai...bla bla...neesme, kad pats tylejo ir dinges buvo schmoll.gif
Kaip ir minejot..issiruost kur eit reik minimum valandos...maudosi kaip uz visa tevynia...amziais veluoja, punktualumo nerasta...Susitark, atidek visus planus, tai va, ima ir viena kita valanda veluoja...pasiaiskinimai ai tai...nespejau
mad.gif mad.gif mad.gif Amziais svartso, gal ta gal ana.. Tai susitinkam ar nesusitinkam...Kol siknos neprikerpi ir nepasakai, baik ratais vaiksciot bus taip...tol gali klausyti milijoniniu isvedziojimu..
Nu turi aisku ir graziu savybiu, kainori gali buti labai meilus ir toks gerutis bigsmile.gif
Bet baigesi mano kantrybe...jauciui ir svarstykliai manyciau labai nepakeliui...tad paleisim ji susirasti tinkamesnio kelio smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciusi atsiliepimu pridesiu apie savaji Svarstykliu:

1. labai priziuri savo isvaizda - plaukai jam viskas - nesusitepes plauku vasku ir nepasidares jam patinkancios sukuosenos net siuksliu negali isnesti biggrin.gif

2. megsta skaniai paruostus valgius - nori ivairoves, pats perka ivairiausius prieskonius, domisi maisto gaminimu (tad ir as prisiverciau save ismokti ne tik karbonadus kepti doh.gif )

3. nemeluoja, nekencia zmoniu, kurie apkalbineja.

4. lengvai bendraujantis net ir su nepazistamais zmonemis.

5. turintis savo hobiu, nemegstantis sedeti be darbo.

6. susikures "svajoniu gyvenimo" plana ir atkakliai jo siekiantis - viskas turi vykti nuosekliai gyvenime (tai mane labai siutina, nes as labai spontaniska cool.gif )

Atsakyti
QUOTE(Sesule @ 2008 09 23, 13:34)
Skaiciau skaiciau ir nebegalejau nepasisakyt, net uzsiregistravau  smile.gif
Turiu ir as svartykliu... Baigiu galus atiduot smile.gif
Jau snekorius ir fantazuotojas apie blevyzgas tai be stustojimo. Bet va, kad ka rimciau imtis tai nea...reik palaukt, gal kaip nors, kas nors. Nors imk ir nusisauk  smile.gif
Jei kas blogai reik temti uz liezuvio, bet jei pasiseka istemti...tai klausyti galima iki nukritimo, kaip negera, kaip bloga ir koks jis vargsas siam pasauli  doh.gif
Amziais save pavercia vargsu ir visiskai nekaltu. Jei as del ko nors isizeidziu, tai tuoj taip situacija susuka, kad pasirodo as isizeisdama ji izeidziau ir jis dabar pyksta, ir zinoma as turiu atsiprasyt g.gif 
Pati esu jautukas, kantrybes turiu, bet ir ta moka istasyt  blink.gif
Tylet gali milijona metu, bet jau kai atsibosta prakalba kaip niekur nieko, kur dingai, kodel neparasai...bla bla...neesme, kad pats tylejo ir dinges buvo  schmoll.gif
Kaip ir minejot..issiruost kur eit reik minimum valandos...maudosi kaip uz visa tevynia...amziais veluoja, punktualumo nerasta...Susitark, atidek visus planus, tai va, ima ir viena kita valanda veluoja...pasiaiskinimai ai tai...nespejau
mad.gif  mad.gif  mad.gif Amziais svartso, gal ta gal ana.. Tai susitinkam ar nesusitinkam...Kol siknos neprikerpi ir nepasakai, baik ratais vaiksciot bus taip...tol gali klausyti milijoniniu isvedziojimu..
Nu turi aisku ir graziu savybiu, kainori gali buti labai meilus ir toks gerutis  bigsmile.gif
Bet baigesi mano kantrybe...jauciui ir svarstykliai manyciau labai nepakeliui...tad paleisim ji susirasti tinkamesnio kelio  smile.gif

na ziuriu viskas labai panasu lotuliukas.gif as taip pat jautukas, o vyras svarstykles, o kas del to , kad visada situacija pasuka taip kad as jausciaus kalta, nors aisku pridirbes buna jis, tai tip tpo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2008 09 25, 19:40)
na ziuriu viskas labai panasu lotuliukas.gif  as taip pat jautukas, o vyras svarstykles, o kas del to , kad visada situacija pasuka taip kad as jausciaus kalta, nors aisku pridirbes buna jis, tai tip tpo lotuliukas.gif

emmm ziuriu cia ir mano bendraminciu susiriinko... smile.gif Jautis ž svarstykles... taigi kaip jau minejau, jis man ne vaikinas , o tik draugas,,, bet toks uzsispyres kad manau niekad jo neturesiu...o noriu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JusteS @ 2008 10 01, 15:26)
emmm ziuriu cia ir mano bendraminciu susiriinko... smile.gif Jautis ž svarstykles... taigi kaip jau minejau, jis man ne vaikinas , o tik draugas,,, bet toks uzsispyres kad manau niekad jo neturesiu...o noriu...  verysad.gif

Niu galiu pasakyt tik viena... Kantrybes mes su jais turim, leidziam isidirbinet. Bet kartais visai neprosal padet i vieta. Va ko jau ko bet saltumo jie pakest negali smile.gif Siek tiek leidi jiem pailseti..tiksliau sau paciai...tai ziurek jau sukinejasi aplink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesule @ 2008 10 02, 17:27)
Niu galiu pasakyt tik viena... Kantrybes mes su jais turim, leidziam isidirbinet. Bet kartais visai neprosal padet i vieta. Va ko jau ko bet saltumo jie pakest negali smile.gif Siek tiek leidi jiem pailseti..tiksliau sau paciai...tai ziurek  jau sukinejasi aplink smile.gif

nu matai SITAS maniskis tarkim taip ji vadinkim... begalo megsta kai juo ruoinamasi, ir as jam leidziu tuo megautis, bet va jam patinka raguotos paneles... o as tokia but nemoku... ta prasme uzsispyrusia labai...
Atsakyti
QUOTE(JusteS @ 2008 10 02, 18:46)
nu matai SITAS maniskis tarkim taip ji vadinkim... begalo megsta kai juo ruoinamasi, ir as jam leidziu tuo megautis, bet va jam patinka raguotos paneles... o as tokia but nemoku... ta prasme uzsispyrusia labai...

Nu jau cia turbut net nuo jokio zenklo nepriklauso...visi vyrai megsta buti dideliais vaikais ir, kad aplink juos sokinetum ir rupintumeisi smile.gif Bet kaip tamstele, nemokate buti uzsispyrus, jei esate jautukas? smile.gif Patarimas, nepatarimas...tiesiog gal siek tiek paziurek labiau saves ir savo jausmu, nespjaukt taip ir neatiduok visko jam vienam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesule @ 2008 10 03, 13:48)
Nu jau cia turbut net nuo jokio zenklo nepriklauso...visi vyrai megsta buti dideliais vaikais ir, kad aplink juos sokinetum ir rupintumeisi smile.gif Bet kaip tamstele, nemokate buti uzsispyrus, jei esate jautukas? smile.gif Patarimas, nepatarimas...tiesiog gal siek tiek paziurek labiau saves ir savo jausmu, nespjaukt taip ir neatiduok visko jam vienam  mirksiukas.gif

o kad tu zinotum kiek as stengiuos but uzsispyrus... vis nesisekdavo... bat pastarosio dinom kazkaip stebuklingai pavyksta... gal cia kaltas PMS... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JusteS @ 2008 10 06, 14:37)
o kad tu zinotum kiek as stengiuos but uzsispyrus... vis nesisekdavo... bat pastarosio dinom kazkaip stebuklingai pavyksta... gal cia kaltas PMS... biggrin.gif

Vat manau Juste gerai sako thumbup.gif as su savo svarstykliu vyru gyvenu 4metus ir beveik visada as viska darau :durnas:Jei kartais ir paprasau,kad man ka nors padetu,tai ir tai per pykcius,valgyti nera dares ne vieno karto,na padeda ten truputuka,yra kiausinienes iskepes kelis kartus ax.gif Manau kad visi vyrai skirtingi,vieni dideli tinginiai,o kiti thumbup.gif na cia gal yra ir mano kaltes,gal as per daug aplink ji sokineju,reiktu jam retkarciais tai padaryti g.gif
Atsakyti