Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(Sanetuke @ 2008 06 01, 11:27)
Cia tokie zinok nebutinai svarstykles....pazistu tokiu vyru, kaip taviskis ir su kitais horoskopo zenklais ax.gif Cia ne zenklas kaltas, o zmogaus valia, jei jos neturi, tai ir daro, ka draugai daro....Mano dauges ex irgi buvo "gerulis". Ta savaitgaliais zliumbdavo, o jis po tusus varinedavo. O po to vel jos prisireikia, kai neber kitu mergu pasonej...An tiek zmogus nusivare, kad pasikabino ant sakos...Cia zinok tikrai ne zenklas kaltas....Gal genai, gal auklejimas, gal tikrai bevalis....Mesk tu ji lauk, kol mustis ir t.t. nepradejo blush2.gif Nepyk, bet tiu verta geresbio....kam tau jis? Kad po to girtam visa gyvenima valgyt darytum ir triusikus skalbtu? Ne viena pana neprazuvo be tokio asilo....Jis taves negerbia ir saves negerbia...

Aciu uz padrasinima 4u.gif taip zinau, kad taip viskas ir yra. Mustis galbut nemus [nors niekada nesakyk niekada]. Bet kad gero gyvenimo su juo tikrai nebus, kaip pagalvoji, kai visi savaitgaliai bus tokie kaip dabar, kai ateity tu turesi priziureti vaikus, o jis su draugais girtuokliaus.... su kitom lakstys ... NOrs jam tai dabar atrodo normalu ir nepripazista kad tampa alkoholiku... Taip sutinku, cia turbut ne zodiake kazkas, cia tik genai ir auklejimas... Anksciau maniau, kad gal ji pakeisiu, gal seima kai bus, tai gal atsakingiau ziures i viska, bet zmones gi nesikeicia, kol jie patys to nenori smile.gif
Kitas dalykas, kaip galutinai uzmirsti ji ... g.gif Kazkada buvau sutikusi kita zmogu, bet deja jam meile nepraejo.. dabar net bijau vel tokios pat situacijos.
Nors gal jau butu visishkai kitaip. Nusivylimo daug daugiau dabar ir meile galbut jau nebe tokia, kaip buvo anksciau... Juo labiau pripazistu kad su juo gyvenimo nebus, anksciau to negalejau sau pasakyt.
Aciu dar karta tau, pykti nera del ko, nes parasei visishka teisybe... Tik sunkiausias sau ta pripazinti ...
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2008 06 03, 09:58)
Aciu uz padrasinima  4u.gif taip zinau, kad taip viskas ir yra. Mustis galbut nemus [nors niekada nesakyk niekada]. Bet kad gero gyvenimo su juo tikrai nebus, kaip pagalvoji, kai visi savaitgaliai bus tokie kaip dabar, kai ateity tu turesi priziureti vaikus, o jis su draugais girtuokliaus.... su kitom lakstys ...  NOrs jam tai dabar atrodo normalu ir nepripazista kad tampa alkoholiku... Taip sutinku, cia turbut ne zodiake kazkas, cia tik genai ir auklejimas... Anksciau maniau, kad gal ji pakeisiu, gal seima kai bus, tai gal atsakingiau ziures i viska, bet zmones gi nesikeicia, kol jie patys to nenori smile.gif
Kitas dalykas, kaip galutinai uzmirsti ji ...  g.gif  Kazkada buvau sutikusi kita zmogu, bet deja jam meile nepraejo.. dabar net bijau vel tokios pat situacijos.
Nors gal jau butu visishkai kitaip. Nusivylimo daug daugiau dabar ir meile galbut jau nebe tokia, kaip buvo anksciau... Juo labiau pripazistu kad su juo gyvenimo nebus, anksciau to negalejau sau pasakyt.
Aciu dar karta tau, pykti nera del ko, nes parasei visishka teisybe...  Tik sunkiausias sau ta pripazinti ...

Stiprybes tau!!!!!! ax.gif
Atsakyti
Kažkaip paskaitinėjau apie svarstylės vyrus, net keista pasidarė (gal dar išlįs vėliau tokie šlykštūs bruožai, arba gal dėl to, kad gimęs pabaigoj šio ženklo).
Na vedę mes 3 metai, nuo draugystės pradžios praėjo 5 metai. Sakyčiau, kad turiu gerą vyrą. Rūpinasi šeima, labai myli vaiką, taip pat labai juo rūpinasi. Apie domėjimąsi kitom, net nepastebėjau tokios ydos. Šiaip yra karštukas dėl smulkmenų, labai užsidega greit, bet greit ir praeina, sakyčiau gan uždaro būdo, tik išgėręs pasipasakoja apie mūsų santykius, kas nepatiko ir pan. Čia kažkas rašė, apie "šmutkių" pirkinėjimą, nieko panašaus, turi gal dvejas kelnes, o rūbus pagrinde aš jam perku (megztinius, "maikes", net triusikus - vaikščios suplyšusiais, ir pan.) nes esant reikalui kur išeit nepradėtų psichuot: neturiu ką rengtis. Šiaip gali miegot kiaulidėj, netvarka jam dzin. O kad aukoholį mėgsta, tai teisybė, negali savaitgalio praleis be jo, ypač vasarą ir ne tik, eina į trasą alus.
Atsakyti
QUOTE(Amneza @ 2008 06 12, 12:37)
Kažkaip paskaitinėjau apie svarstylės vyrus, net keista pasidarė (gal dar išlįs vėliau tokie šlykštūs bruožai, arba gal dėl to, kad gimęs pabaigoj šio ženklo).
Na vedę mes 3 metai, nuo draugystės pradžios praėjo 5 metai. Sakyčiau, kad turiu gerą vyrą. Rūpinasi šeima, labai myli vaiką, taip pat labai juo rūpinasi. Apie domėjimąsi kitom, net nepastebėjau tokios ydos. Šiaip yra karštukas dėl smulkmenų, labai užsidega greit, bet greit ir praeina, sakyčiau gan uždaro būdo, tik išgėręs pasipasakoja apie mūsų santykius, kas nepatiko ir pan. Čia kažkas rašė, apie "šmutkių" pirkinėjimą, nieko panašaus, turi gal dvejas kelnes, o rūbus pagrinde aš jam perku (megztinius, "maikes", net triusikus - vaikščios suplyšusiais, ir pan.) nes esant reikalui kur išeit nepradėtų psichuot: neturiu ką rengtis. Šiaip gali miegot kiaulidėj, netvarka jam dzin. O kad aukoholį mėgsta, tai teisybė, negali savaitgalio praleis be jo, ypač vasarą ir ne tik, eina į trasą alus.

o su tuom kovoji kaip nors? Nes vistiek savaitgaliai, ypac vasara, norisi kad visa seima kartu praleisti laika ir pan. smile.gif
Gal toks geras vyras del to, kad ir skorpiono, o gal ir svarstykliaus visus geriausius bruozus paveldejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 05 24, 12:19)
Maniškis irgi svarstyklės, ir daug kas tinka - kad mergišius tai tikrai, nuolat turiu žiūrėti kad kur nenuslystų, net mums kartu važiuojant automobiliu, jeigu pamato kokią įspūdingą blondinę, būtinai papypins g.gif  Labai kritiškas, neduok dieve, jeigu kažką netaip apsirengsiu ar pasidažysiu, tai burbės visą laiką, kol galiausia neiškentusi turėsiu persirengti schmoll.gif Labai išsiblaškęs, tai žiūrėk kur piniginę pametė, tai raktus, tai telefoną kur paliko, paprašai nueiti į parduotuvę,tai priperka visokio š..., bet ne to, ko prašiau. Tačiau šeimos atžvilgiu atsakingas, tikras darboholikas. Galvoje sukasi tiek minčių ir niekad nesuprasi ką jis galvoja, o kad melagis, tai tikrai, tą pastebėjau jau pirmąją draugstės dieną. Beje, pavergė savo rodomu dėmesiu - gėlės, gėlės ir dar kartą gėlės, nors dabar, po ketverių metų, net mano gimtadienį užmiršta g.gif

Toks vaizdas kad su mano vyru gyveni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif padlai reikia su visokiom paflirtuot, bent pro šalį praeinančiai kokia asabai kažką pasakyt nebūtinai į temą, ir dar akis išpūtęs žiūri tipo kas čia tokio blink.gif blink.gif sakau jei aš bernam visokias zajavkes mėtyčiau kaip atrodytų doh.gif Gimtadienio dovanos buvo kai buvom nevedę, dabar sakė kam tau kažką dovanot jeigu tai bus pirkta iš tų pačių pinigų doh.gif doh.gif nueisi ir pati nusipirksi blink.gif tai ir aš jam nieko nepreku, nusiperku kažką kas man atrodo gražu tai namie sulaukiu komplimento "vėl prisipirkai visokio šūdo, nei tau reikia išvis" matyt išvis bulvių maišą užsimetus turiu vaikščiot doh.gif doh.gif savęs nemato mato tik tai ką aš blogai darau, aišku ką gerai darau irgi nemato, šeima rūpinasi aišku ir ne tik mūsų reikia gi ir tėvus ir visus likusiuis viskuo aprūpint (gerai kad iš namų nieko neneša, savo ūkio neporceliuoja) nes tai puskei padėt reikia, tai pusbrolis paprašė, pastoviai turim veikt tai ką jis nori veikt doh.gif doh.gif bet aš nenusileidžiu, ne ant tos pataikė jeigu važiuoja žvejot žino kad kitą kartą veiksim ką aš noriu, bet šiaip nėra sunku susitart jeigu įtikini kad jam to reikia ar kad čia jis juk nori, o ne aš mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2008 06 12, 14:28)
o su tuom kovoji kaip nors? Nes vistiek savaitgaliai, ypac vasara, norisi kad visa seima kartu praleisti laika ir pan. smile.gif
Gal toks geras vyras del to, kad ir skorpiono, o gal ir svarstykliaus visus geriausius bruozus paveldejo biggrin.gif

Ne tai jis niekur vienas neina, jei geria, tai prie manęs, arba su manim (tipo ir man nuperka ką skanaus išgert, kad nekaukčiau). Ir pvz. savaitg. vakare išgeria apie 5-6 butelius alaus, ir eina kaip blaivas, tik gal liežuvis atsirišęs biški būna. O kovoti bandžiau, bet jis nelabai supranta, jis aukoholiku atetity netaps, maždaug tokios dozės normalios.
Papildyta:
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 06 12, 14:56)
Toks vaizdas kad su mano vyru gyveni  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif padlai reikia su visokiom paflirtuot, bent pro šalį praeinančiai kokia asabai kažką pasakyt nebūtinai į temą, ir dar akis išpūtęs žiūri tipo kas čia tokio  blink.gif  blink.gif  sakau jei aš bernam visokias zajavkes mėtyčiau kaip atrodytų  doh.gif  Gimtadienio dovanos buvo kai buvom nevedę, dabar sakė kam tau kažką dovanot jeigu tai bus pirkta iš tų pačių pinigų  doh.gif  doh.gif  nueisi ir pati nusipirksi  blink.gif tai ir aš jam nieko nepreku, nusiperku kažką kas man atrodo gražu tai namie sulaukiu komplimento "vėl prisipirkai visokio šūdo, nei tau reikia išvis" matyt išvis bulvių maišą užsimetus turiu vaikščiot  doh.gif  doh.gif savęs nemato mato tik tai ką aš blogai darau, aišku ką gerai darau irgi nemato, šeima rūpinasi aišku ir ne tik mūsų reikia gi ir tėvus ir visus likusiuis viskuo aprūpint (gerai kad iš namų nieko neneša, savo ūkio neporceliuoja) nes tai puskei padėt reikia, tai pusbrolis paprašė, pastoviai turim veikt tai ką jis nori veikt  doh.gif  doh.gif  bet aš nenusileidžiu, ne ant tos pataikė jeigu važiuoja žvejot žino kad kitą kartą veiksim ką aš noriu, bet šiaip nėra sunku susitart jeigu įtikini kad jam to reikia ar kad čia jis juk nori, o ne aš  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Va va, jau kam padėt ką perkraustyt, panešiot, pataisyt tai pirmas, nesvarbu, kad namie kabeliai mėtosi, negali pritvirtint prie plintusų.Ir va draugės vyras irgi svarstyklės, tai savo giminei pirmas pagalbon. Sakė švogeris paskambino, kad girtą parvežtų iš baliaus, tai jis net pamiršo, kad vestuvių metinės tą dieną. Tai draugė viena šampaną išgėrė.
Atsakyti
mano vyras svarstykles.issiblaskes,mergisius,bent jau buvo iki vestuviu,draugai svarbiausias dalykas gyvenime,nelinkes demonstruot savo jausmu,neromantiskas,megsta kritikuot mano isvaizda,ir pats megsta atrodyt graziai,dovanu neperka,geriau jau duoda pinigu,na nebent ta dovana ateina pati i namus lotuliukas.gif nes parduotuvej jam prasideda depresija doh.gif todel kad kazko nepamirst begant per parduotuve,tenka susidaryt sarasa.islaidus,moka daryt valgyt,bet tingi doh.gif jei negeria,tai negeria,bet jei geria,tai be saiko(aciu dievui tai buna tik per sventes),girtas labai greit supyksta,nors blaivu sunku isvest is kantrybes.
Atsakyti
Vajė,maniškis irgi turi daug panašumų,važiuojant mašina nepraleis pro akis įspūdingesnės merginos,tik dėkui Dievui dar nepypina,matyt iki to dar nepribrendo lotuliukas.gif Labai save prisižiūri,tikra motera,be savo kosmetičkos nė kojos,o ji jau nebeužsirakina doh.gif tiek visko prigrūsta,kas dėl rūbų,tai irgi doh.gif garderobos rolleyes.gif ,tik dėl tvarkos,tai nepasakyčiau,kad kažkas gero....Gali ir nesitvarkyti,ant maikės bus koks plėmas,kol nepasakysiu,nepersivilks...
Aš ką rengiuosi,aunuosi visada pasakys savo nuomonę,ir jei jau nepatiks,tai eisiu persirenkt,kad ir kas tai bebūtų,padarys,kad tai tikrai netinka šiam kartui...
Dėl alkoholio,tfu,tfu tfu...neturiu kolkas problemų
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 06 29, 16:30)
važiuojant mašina nepraleis pro akis įspūdingesnės merginos,tik dėkui Dievui dar nepypina,matyt iki to dar nepribrendo lotuliukas.gif Labai save prisižiūri,tikra motera,be savo kosmetičkos nė kojos,

Nesupykite tiktai, bet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu labai jau linksmai ir vaizdžiai parašyta thumbup.gif
Atsakyti

As svarstykles,ir buvusysis buvo svarstyklinas.Apie vyrus svarstyklius nieko gero negaliu pasakyti rolleyes.gif Dabar turiu veziuka ir dziaugiuosi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 07 02, 15:41)
Nesupykite tiktai, bet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu labai jau linksmai ir vaizdžiai parašyta  thumbup.gif

Tikrai nepykstu irnesakyk.gif yra kaip yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 05 24, 12:19)
Maniškis irgi svarstyklės, ir daug kas tinka - kad mergišius tai tikrai, nuolat turiu žiūrėti kad kur nenuslystų, net mums kartu važiuojant automobiliu, jeigu pamato kokią įspūdingą blondinę, būtinai papypins g.gif  Labai kritiškas, neduok dieve, jeigu kažką netaip apsirengsiu ar pasidažysiu, tai burbės visą laiką, kol galiausia neiškentusi turėsiu persirengti schmoll.gif Labai išsiblaškęs, tai žiūrėk kur piniginę pametė, tai raktus, tai telefoną kur paliko, paprašai nueiti į parduotuvę,tai priperka visokio š..., bet ne to, ko prašiau. Tačiau šeimos atžvilgiu atsakingas, tikras darboholikas. Galvoje sukasi tiek minčių ir niekad nesuprasi ką jis galvoja, o kad melagis, tai tikrai, tą pastebėjau jau pirmąją draugstės dieną. Beje, pavergė savo rodomu dėmesiu - gėlės, gėlės ir dar kartą gėlės, nors dabar, po ketverių metų, net mano gimtadienį užmiršta g.gif

oi kiek panasumu randama 4u.gif
Atsakyti