Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 28, 23:26)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Cia jau ne zodiakas turbut kaltas schmoll.gif  Nes pilna dabar tokiu neistikimu doh.gif  Nors man kaip tik svarstykles pasirode labai atviri, mano eks susipazines su manim jau antra diena pasake - na vakar draugai kviete pas mergas, bet pirma karta gyvenime nejau lotuliukas.gif  Net zandikaulis atvipo. O veliau parode ir savo buvusiu mergaiciu nuotraukas, papasakojo apie jas. Kazkaip gan nuosirdus zmogeliukas man pasitaike ax.gif

taip, ne nuo to priklauso, matyt su tokiu man pasiseke susidurt gyvenime. Dabar net gailiuosi kad buvau kazkada su juo ......
Atsakyti
as pati svarstykliuke, ir brolis svarstyklius,

apie save-tenka daug mastyti kai reikia apsispresti, pastovi, esu labai taupi, estete, meiles paieskos ir harmonijos siekimas pastoviai:)

brolis - mergisius, planu kaita, taupus.
Atsakyti
QUOTE(swinga @ 2008 03 17, 00:15)
as pati esu svarstykles ir zinau,kaip mum sunku bendrauti su jautukais...teko paciai patirti tuos isgyvenimus... ir db mastau,kad jautukai svarstyklems netinka i pora schmoll.gif

Esu svarstyklės ir visa gyvenimą 90% situacijų vis sveriu ir sveriu... doh.gif
Bet gyvenu su jaučiu ir man daug lengviau, sutariam puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
as pats svarstykles drinks_cheers.gif
Atsakyti
As svarstykles ir nors tureciau su veziu nesutarti,bet musu seima labai darni,mes labai papildom vienas kita thumbup.gif
Atsakyti
As tai tu svarstykliu nesuprantu biggrin.gif Supyksta del smulkmenu, ir pyksta puse metu doh.gif O tu net nezinai del ko, nes jei paklausi, ar pyksta sako ne ne ax.gif Cia man isimtis pasitaike, ar dauguma megstanciu papykt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 18, 10:53)
As tai tu svarstykliu nesuprantu biggrin.gif  Supyksta del smulkmenu, ir pyksta puse metu doh.gif  O tu net nezinai del ko, nes jei paklausi, ar pyksta sako ne ne ax.gif  Cia man isimtis pasitaike, ar dauguma megstanciu papykt? biggrin.gif

aga, manishkis irgi buvo toks, sako viskas gerai, bet veido israiska parodo kad ne viskas ... smile.gif ir tik po metu jei ikales pasakys kokia zalte buvau ir kazka padariau kazakda .. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2008 04 18, 15:58)
aga, manishkis irgi buvo toks, sako viskas gerai, bet veido israiska parodo kad ne viskas ... smile.gif ir tik po metu jei ikales pasakys kokia zalte buvau ir kazka padariau kazakda ..  lotuliukas.gif

O ka daryti, jeigu ir as tokia pati? mastau.gif jau ir taip puse metu nebendravom velniai zino del ko, tai dabar turbut po metu apsireiks karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 18, 20:56)
O ka daryti, jeigu ir as tokia pati? mastau.gif  jau ir taip puse metu nebendravom velniai zino del ko, tai dabar turbut po metu apsireiks karsta.gif  hihihi.gif

kad ir pas mane irgi taip pat biggrin.gif
nors ir esu linkusi i tai, kad pora turetu kalbetis apie viska, kas patinka kas ne, bet deja su juo neiseina niekaip. smile.gif jam tas nerupi atrodo, ir pats nesistengi. Vat ir prasideda pertaukos nuo menesio iki puses metu smile.gif

apskritai, pas mus kazkokie keisti santykiai smile.gif, skiriames taikomes, veliau vel kam nors kazkas nepatinka vel tyla ... ir t..t. yra mistishka trauka, kuri nepaleidzia viens kito, bet tarpusavio supratimo - nulis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2008 04 20, 12:23)
kad ir pas mane irgi taip pat biggrin.gif
nors ir esu linkusi i tai, kad pora turetu kalbetis apie viska, kas patinka kas ne, bet deja su juo neiseina niekaip. smile.gif jam tas nerupi atrodo, ir pats nesistengi. Vat ir prasideda pertaukos nuo menesio iki puses metu smile.gif

apskritai, pas mus kazkokie keisti santykiai smile.gif, skiriames taikomes, veliau vel kam nors kazkas nepatinka vel tyla ... ir t..t. yra mistishka trauka, kuri nepaleidzia viens kito, bet tarpusavio supratimo - nulis. smile.gif

Na cia matyt toks bruozas. Man su Liutais tas pats budavo, tai jau tingiu cackintis dar cia su vienu doh.gif Laisvas kaip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
as svarstykles, maniskis- zuvis. kai viskas gerai tai tiesiog vos ne idealu, bet kaip susipykstam tai jau....as nepernesu pykciu, po to as noriu kalbetis, issiaiskinti, o jis uzsispyres sako, kad neverta, tada as usigaunu ir tt. galim tyleti nezinau kiek laiko.kartais atrodo gal as cia prisigalvoju, megstu, kaip ir svarstykles, kad viskas butu ciki. smile.gif o ir jis gal per daug abejingas pasirodo tik plaukiantis pasroviui tokiose situacijose... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cerkad @ 2008 04 20, 19:01)
as svarstykles, maniskis- zuvis. kai viskas gerai tai tiesiog vos ne idealu, bet kaip susipykstam tai jau....as nepernesu pykciu, po to as noriu kalbetis, issiaiskinti, o jis uzsispyres sako, kad neverta, tada as usigaunu ir tt. galim tyleti nezinau kiek laiko.kartais atrodo gal as cia prisigalvoju, megstu, kaip ir svarstykles, kad viskas butu ciki.  smile.gif o ir jis gal per daug abejingas pasirodo tik plaukiantis pasroviui tokiose situacijose... g.gif  g.gif

pas mus atvirksciai, as - zuvys, jis - svarstykle. tai as jau plaukciau ir plaukciau pries srovi, kad tik suzinociau, kas jam negerai, ko jis nori, kodel taip elgiasi ir ka toliau mum daryt, nes tokie santykiai jau issekino taip, kad krtais nieko daugiau nesinori. doh.gif O jis [kaip tavo zuvius] plaukia sau pasroviui, kaip bus taip bus...
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 20, 17:32)
Na cia matyt toks bruozas. Man su Liutais tas pats budavo, tai jau tingiu cackintis dar cia su vienu doh.gif  Laisvas kaip sakant lotuliukas.gif

baisiausia kad tiek laiko jau praleista ir rodos paleist negali ir taip gyvent taip pat nesinori. smile.gif zodziu, tragishka ... lotuliukas.gif
Atsakyti