Kaip suzinoti ascendenta?
Ji reikia apskaiciuoti, tai sudetingi matematiniai - astrologiniai skaiciavimai. Reikia zinoti gimimo data (metus, diena) ir laika (labai tikslu), taip pat pasaulio vieta.
Astrologai turi sias programas kompiuteriuose, galima skaiciuoti ir ranka, bet daug paklaidu gali gautis, reikia ismanyti visas formules. Del to ir brangiai plesia astrologai, vien programa kainuoja kruva pinigu, o kur dar visi paaiskinimai.
Galiu paskaiciuoti jei kam reikia. esu astrologijos studente
Uoga
QUOTE(Tutė @ 2005 03 25, 12:37)
Bet turi ir vien kita svarstyklems budinga bruoza, as ji vadinu suokiku- gali valandu valandas kalbeti kokia as jam brangi, kaip jis mane myli, kaip as jam patinku ir t.t
čia būdinga svarstyklėms?!? aš apakus - mano draugas kaip tik nesugeba nieko gražaus išspaust, ginasi, kad nemoka sakyt komplimentų ir t.t. O vaikiuką savo tai labai myli, bet šiaip tai iš tinginių kategorijos - reik šeimai pinigus uždirbinėt, tai sukandęs dantis varo
Nu aš ir turiu vyrioką svarstyklį
Toks sakyčiau per visduriuką jis, vidutiniškai tvarkingas, kai reik tvarkos, kartais ir patinginiaujam....
Nu šiaip labai geras, ta prasme, kad stengiasi dėl visų o ypač dėl šeimos, ir labai mane myli.... ,na bent jau labai daug rodo, kad mane myli....visada supranta mane, net kartais sakyti nieko nereikia, bet vat turi tokią ydą, labai kartais mėgsta viską išpūsti, na kad ir kokį menkniekį,oi kaip kartais nervina.....
Ai dar pamiršau pridurti aš ir pati svarstyklė....
Toks sakyčiau per visduriuką jis, vidutiniškai tvarkingas, kai reik tvarkos, kartais ir patinginiaujam....
Nu šiaip labai geras, ta prasme, kad stengiasi dėl visų o ypač dėl šeimos, ir labai mane myli.... ,na bent jau labai daug rodo, kad mane myli....visada supranta mane, net kartais sakyti nieko nereikia, bet vat turi tokią ydą, labai kartais mėgsta viską išpūsti, na kad ir kokį menkniekį,oi kaip kartais nervina.....
Ai dar pamiršau pridurti aš ir pati svarstyklė....
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 04 08, 16:12)
Ji reikia apskaiciuoti, tai sudetingi matematiniai - astrologiniai skaiciavimai. Reikia zinoti gimimo data (metus, diena) ir laika (labai tikslu), taip pat pasaulio vieta.
Astrologai turi sias programas kompiuteriuose, galima skaiciuoti ir ranka, bet daug paklaidu gali gautis, reikia ismanyti visas formules. Del to ir brangiai plesia astrologai, vien programa kainuoja kruva pinigu, o kur dar visi paaiskinimai.
Uoga
Uoga
Nu aš norėčiau, jei galima
kiek tai kainuos
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 04 08, 17:12)
Uoga
Uoga
ojej, labai įdomu - norim norim labai - kur kada kaip už kiek?
niu labai geras tas mano svarstykliukas ramus, tylus (gal net per daug... ), niekad balso nepakelia, zodziu caculiukas kokiu reta tik jau tinginiukas biskuti viska reikia paliept padaryt, nesavarankiskas tokis... nors cia manau auklejimo pasekme... mamyte sokinejo aplink kaip apie klecka, nes labai jau silpnutis buvo bet man gerai, nes as pavadovaut megstu
nors irgi esu svarstykliuke...
nors irgi esu svarstykliuke...
mergaites nieko nekainuos... tik reikes luktelt... nevisad turiu laiko prisesti prie kompo.. suruoskit vardus, gimtadienius, laika vyru mamu paklauskit... ir apibudinima duosiu neilga, ok?
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 04 10, 19:43)
mergaites nieko nekainuos... tik reikes luktelt... nevisad turiu laiko prisesti prie kompo.. suruoskit vardus, gimtadienius, laika vyru mamu paklauskit... ir apibudinima duosiu neilga, ok?
ok, tai laukiu, Vyro Vardas Artūras 1981 09 26 gimęs ryte apie 9 val.....
Margos fejos, pamirstate nurodyti gimimo vieta, juk tai labai svarbu
Taip pat noriu ispeti, kad butinas tikslus laikas.. ne apie, o lygiai 6 arba be penkiu 6 ok suprantu, kad nevisos mamos prisimena, nors mes savo leliuku laika puikiai zinom, ar ne ?
Kai tik gausiu duomenis tai ir paruosiu raporta.
Lekiu miestant turiu pora susitikimu.. grisiu uz kokeliu valandzikiu
Geros dienos
Taip pat noriu ispeti, kad butinas tikslus laikas.. ne apie, o lygiai 6 arba be penkiu 6 ok suprantu, kad nevisos mamos prisimena, nors mes savo leliuku laika puikiai zinom, ar ne ?
Kai tik gausiu duomenis tai ir paruosiu raporta.
Lekiu miestant turiu pora susitikimu.. grisiu uz kokeliu valandzikiu
Geros dienos
Nu sakė 9.10 min, o gimė jis Marijampolės raudonojo kryžiaus ligoninėje Laukiu...
supratau
ivedu i duomenu baze:Artūras 1981 09 26 , 09.10 ryte, marijampole, lietuva
lauk atsakymo
uoga
ivedu i duomenu baze:Artūras 1981 09 26 , 09.10 ryte, marijampole, lietuva
lauk atsakymo
uoga