Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

Kaip suzinoti ascendenta?

Ji reikia apskaiciuoti, tai sudetingi matematiniai - astrologiniai skaiciavimai. Reikia zinoti gimimo data (metus, diena) ir laika (labai tikslu), taip pat pasaulio vieta.

Astrologai turi sias programas kompiuteriuose, galima skaiciuoti ir ranka, bet daug paklaidu gali gautis, reikia ismanyti visas formules. Del to ir brangiai plesia astrologai, vien programa kainuoja kruva pinigu, o kur dar visi paaiskinimai.

Galiu paskaiciuoti jei kam reikia. esu astrologijos studente smile.gif

Uoga
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2005 03 25, 12:37)
Bet turi ir vien kita svarstyklems budinga bruoza, as ji vadinu suokiku- gali valandu valandas kalbeti kokia as jam brangi, kaip jis mane myli, kaip as jam patinku ir t.t

čia būdinga svarstyklėms?!? blink.gif aš apakus - mano draugas kaip tik nesugeba nieko gražaus išspaust, ginasi, kad nemoka sakyt komplimentų ir t.t. O vaikiuką savo tai labai myli, bet šiaip tai iš tinginių kategorijos - reik šeimai pinigus uždirbinėt, tai sukandęs dantis varo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu aš ir turiu vyrioką svarstyklį user posted image
Toks sakyčiau per visduriuką jis, vidutiniškai tvarkingas, kai reik tvarkos, kartais ir patinginiaujam....
Nu šiaip labai geras, ta prasme, kad stengiasi dėl visų o ypač dėl šeimos, ir labai mane myli.... user posted image ,na bent jau labai daug rodo, kad mane myli....visada supranta mane, net kartais sakyti nieko nereikia, bet vat turi tokią ydą, labai kartais mėgsta viską išpūsti, na kad ir kokį menkniekį,oi kaip kartais nervina..... user posted image

Ai dar pamiršau pridurti aš ir pati svarstyklė.... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandree: 09 balandžio 2005 - 10:41
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 04 08, 16:12)

Ji reikia apskaiciuoti, tai sudetingi matematiniai - astrologiniai skaiciavimai. Reikia zinoti gimimo data (metus, diena) ir laika (labai tikslu), taip pat pasaulio vieta.

Astrologai turi sias programas kompiuteriuose, galima skaiciuoti ir ranka, bet daug paklaidu gali gautis, reikia ismanyti visas formules. Del to ir brangiai plesia astrologai, vien programa kainuoja kruva pinigu, o kur dar visi paaiskinimai.

Uoga

Nu aš norėčiau, jei galima user posted image
kiek tai kainuos user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 04 08, 17:12)

Uoga

ojej, labai įdomu - norim norim labai - kur kada kaip už kiek? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
g.gif o kuriam čia universitete tokius studentus gamina? prie Kalvarijų turgaus? tongue.gif
Atsakyti
niu labai geras tas mano svarstykliukas mirksiukas.gif ramus, tylus (gal net per daug... ), niekad balso nepakelia, zodziu caculiukas kokiu reta tik jau tinginiukas biskuti doh.gif viska reikia paliept padaryt, nesavarankiskas tokis... nors cia manau auklejimo pasekme... mamyte sokinejo aplink kaip apie klecka, nes labai jau silpnutis buvo rolleyes.gif bet man gerai, nes as pavadovaut megstu laugh.gif
nors irgi esu svarstykliuke... bis.gif
Atsakyti
mergaites nieko nekainuos... tik reikes luktelt... nevisad turiu laiko prisesti prie kompo.. suruoskit vardus, gimtadienius, laika vyru mamu paklauskit... ir apibudinima duosiu neilga, ok? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 04 10, 19:43)
mergaites  nieko nekainuos... tik reikes luktelt... nevisad turiu laiko prisesti prie kompo.. suruoskit vardus, gimtadienius, laika vyru mamu paklauskit... ir apibudinima duosiu neilga, ok? smile.gif

ok, tai laukiu, Vyro Vardas Artūras 1981 09 26 gimęs ryte apie 9 val..... wub.gif
Atsakyti
Margos fejos, pamirstate nurodyti gimimo vieta, juk tai labai svarbu smile.gif

Taip pat noriu ispeti, kad butinas tikslus laikas.. ne apie, o lygiai 6 arba be penkiu 6 ok smile.gif suprantu, kad nevisos mamos prisimena, nors mes savo leliuku laika puikiai zinom, ar ne ?

Kai tik gausiu duomenis tai ir paruosiu raporta.
Lekiu miestant turiu pora susitikimu.. grisiu uz kokeliu valandzikiu

Geros dienos smile.gif

Atsakyti
Nu sakė 9.10 min, o gimė jis Marijampolės raudonojo kryžiaus ligoninėje mirksiukas.gif Laukiu...
Atsakyti
supratau

ivedu i duomenu baze:Artūras 1981 09 26 , 09.10 ryte, marijampole, lietuva

lauk atsakymo

uoga smile.gif
Atsakyti