Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

Su kovo 8-aja mielosios alc.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi svarstikles,o as liute,tai manau mes tinkam vienas kitam wub.gif .Jam sunku apsisprest,o as ka pasakau taip ir buna thumbup.gif
Seimos zmogus,stengesi kad seimyna geriau gyventu.Na pliusu tikrai daug,o minusas tai kad labai uzsispyres doh.gif .Bet as su juo susitvarkau greitai friends.gif
Atsakyti
paskaicius, tai galima pasidaryti isvada, kad nuo zenklo mazai kas priklauso arba gal tos savybes skirtingai atsispindi kiekviename zmoguje. vieni i geraja linksta, kiti i blogaja puse... gal vienas atsidaves seimai, kitas atsidaves velniai zino kam, nu bet atsidaves... vat cia ir zinok ant ko pataikysi... ant velniuko ar angeliuko...
Atsakyti
Radau tema apie svarstykles ir pasidare labai ydomu, ar cia yra jautukiu, bendraujanciu ar gyvenanciu su svarstyklem g.gif
Mano simpatija yra svarstykles, bet niekaip jo neperprantu. Atrodo labai nuosirdus, atviras, kai kalba, bet elgiasi tai.. doh.gif Po puses metu tylos suzinojau, kad jis ant manes pyko, nors simtus kartu klausiau, ar del kazko pyksti ir tvirtino, kad ne doh.gif O matai dabar jau praejo jam rolleyes.gif Kad nuolat balansuotu apmastymuose nepastebejau, tik mano tas pazystamas yra gan didelis tinginukas doh.gif Kai buna vienas, tvarkosi kuo puikiausiai, o kai salia moteris, tai jei daraisi valgyt padaryk ir jam, ir panasiai doh.gif Taip pat yra gan plepus su svetimais zmonem, bet su artimesniais kazkoks tylus. Niekada nekalba apie jausmus schmoll.gif Bet pats nori apie juos girdeti. Man, kaip jauciui, tikrai sunku su tokiu zmogumi bendrauti unsure.gif
O dar vienas draugas yra svarstykles tai dieve padek.. Kasdien supranta vis kazka naujo, kita diena jau vel ta nauja kitaip pervercia, analizuoja savo klaidas puse metu ir verkia, kaip is to pasimoke ir jei galetu laika atsukti, elgtusi visiskai kitaip. Dar yra pavydus, jam reik viska zinoti, galetu net y svetima buta ysilauzt, kad tik issiaiskinti, kas ir kaip. O kai pasakau, kad praeities nepakeisi, bet gali keist ateity, tai pradeda verkt, kad dar ne laikas, ne dabar, kad kas cia gausis ir panasiai. Turejo dvi paneles ir abi nuo jo pabego, nes kaip psichinis ligonis persekiojo jas, viska zinot reikejo ir pan. Buvo geras draugas, bet nutraukiau bendravima, nes neapsikenciau skambuciu po 10 kartu per diena ir tu apmastymu, kas butu jei butu. Viena karta apie tai pakalbejo ir gana, o cia kasdien metus laiko tas pats s.. malimas unsure.gif
Atsakyti
Taip,taip brangioji...suprantu ir uzjauciu tave,nes as pati esu svarstykles ir zinau,kaip mum sunku bendrauti su jautukais...teko paciai patirti tuos isgyvenimus... ir db mastau,kad jautukai svarstyklems netinka i pora schmoll.gif
Pastaruoju metu kazkaip aplamai nerandu sau vaikino i pora... net stebiuosi pati... blink.gif unsure.gif kazkas cia ne taip.... gal kazkam irgi panasiai yra? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(swinga @ 2008 03 17, 00:15)
Taip,taip brangioji...suprantu ir uzjauciu tave,nes as pati esu svarstykles ir zinau,kaip mum sunku bendrauti su jautukais...teko paciai patirti tuos isgyvenimus... ir db mastau,kad jautukai svarstyklems netinka i pora schmoll.gif
Pastaruoju metu kazkaip aplamai nerandu sau vaikino i pora... net stebiuosi pati... blink.gif  unsure.gif  kazkas cia ne taip.... gal kazkam irgi panasiai yra? cray.gif

Man panasiai yra rolleyes.gif Rasti randu, bet neuztenka jegu puoseleti santykiu ilga laika schmoll.gif nepakenciu ramios busenos, pas mane viskas arba labai gerai, arba laai blogai - krastutinumu zmogus esu blush2.gif
O del tikimo y pora, tai cia kaip kam mirksiukas.gif Tikti tiktu, bet nezinau, ar noreciau tokio zmogaus salia. As tokia amzinai kazko uzsimananti - viskas reikia, begu, lekiu, o jei cia is paskos kazka dar vilkt amzinai abejojanty reiktu, tai.. doh.gif
Atsakyti
Turejau svarstykli, kiek prasikankinau as juo ... doh.gif Labai neatsakingas, nedemesingas, pastoviai blashkantis, svyruojantis [labiausiai tas nervuodavo, kad negaledavo apsispresti tam tikrais klausimais blush2.gif ], nuotaikos zmogus. ne seimos zmogus, megsta kompanijas, prisigerimus iki nualpimo ir pan. Zodziu sunku su juo buvo.... NOrs ir jausmai buvo stipriausi ...

P.S. As zuvys smile.gif
Atsakyti
Turejau reikaliuku ir as su svarstykliais.Nu vien zo:ilgi ir nuobodus svarstymai net menkiausiuose buitiniuose dalykuose,turgaus bobikem prilygstantis plepumas,liguistas pavydumas,perdetas demesio reikalavimas,kazkuria prasme narciziskumas,pazadai pazadai pazadai ir toks gilus nustebimas juos priminus,trumpai tariant, toks"stumk-trauk",kai pavargsi tai nors pagirk ir padekok. karsta.gif
Na va, po tokios patirties man teko susipazinti su kitomis svarstyklemis.Zmogus mazakalbis,greitai ir tiksliai priimantis sprendimus,besilaikantis duoto zodzio,na gal kiek nedrasus kalbedamas apie jausmus.Jis man man tepasake,kad tada as turejau sugedusias svarstykles.
topsecret.gif
Tai dabar svarstau mastau.gif ...
P.S.Kas tiesa,tai ne melas,jie abu puikus kulinarai. birthday.gif
Atsakyti
gyvenu su svarstyklem jau 17m,jau taip baigiu pavargti.Labai megsta bendrauti su visais ,baliukus megsta kas pamoja ten ir eina nepagalvojes,o paskui svarsto be galo .Nu pavydumo tai nepavydus visai.Tik as istisai turiu nuspresti uz ji nes jis labai jau ilgai masto.
Atsakyti
QUOTE(Gerda @ 2008 03 28, 13:40)
Turejau reikaliuku ir as su svarstykliais.Nu vien zo:ilgi ir nuobodus svarstymai net menkiausiuose buitiniuose dalykuose,turgaus bobikem prilygstantis plepumas,liguistas pavydumas,perdetas demesio reikalavimas,kazkuria prasme narciziskumas,pazadai pazadai pazadai ir toks gilus nustebimas juos priminus,trumpai tariant, toks"stumk-trauk",kai pavargsi tai nors pagirk ir padekok.  karsta.gif
Na va, po tokios patirties man teko susipazinti su kitomis svarstyklemis.Zmogus mazakalbis,greitai ir tiksliai priimantis sprendimus,besilaikantis duoto zodzio,na gal kiek nedrasus kalbedamas apie jausmus.Jis man man tepasake,kad tada as turejau sugedusias svarstykles.
  topsecret.gif
Tai dabar svarstau mastau.gif ...
P.S.Kas tiesa,tai ne melas,jie abu puikus kulinarai.  birthday.gif

jo kulinarai puikus ... thumbup.gif
Bet ir neistikimi ...
Atsakyti
QUOTE(Gerda @ 2008 03 28, 13:40)
P.S.Kas tiesa,tai ne melas,jie abu puikus kulinarai.  birthday.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(claudy @ 2008 03 28, 15:57)
jo kulinarai puikus ...  thumbup.gif
Bet ir neistikimi ...

Cia jau ne zodiakas turbut kaltas schmoll.gif Nes pilna dabar tokiu neistikimu doh.gif Nors man kaip tik svarstykles pasirode labai atviri, mano eks susipazines su manim jau antra diena pasake - na vakar draugai kviete pas mergas, bet pirma karta gyvenime nejau lotuliukas.gif Net zandikaulis atvipo. O veliau parode ir savo buvusiu mergaiciu nuotraukas, papasakojo apie jas. Kazkaip gan nuosirdus zmogeliukas man pasitaike ax.gif
Atsakyti
o mes su vyru abu Svarstyklės smile.gif .. jau 10 metų kartu .. jis nuostabus žmogus wub.gif . tiesa kažkiek pavydus, bet su metais baigiu įtikint , kad nėr ko smile.gif .. o šiaip protingas, supratingas ir mylintis, moka pinigus uždirbt , ne koks išsižiojęs liurbis.. . ko dar norėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 01 balandžio 2008 - 16:30