Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

schmoll.gif su svarstyklinu isbuvau 3 metus ir galiu pasakyt kad lb permainingi zmones, bent jau tas kuri pazistu yra savanaudis, savimyla (narcizas- gali valanda staipytis pries veidrodi), taip pat pazadukas, daug kalba bet nieko nedaro, daug zada bet netesi pazadu doh.gif is tikruju savo tikra veida parode tik tada kai pastojau - visiskai nesirupino nei manimi nei gimsianciu vaiku. nors dirbo, bet isleisdavo visus pinigus savo reikmems ir dar prisiskolindavo, galvojau kai gims vaikas, jis pasikeis, bet pazadai ir liko pazadais. jam kaip buvo taip ir yra svarbiausi draugai, kompanijos, baliai, nesirupina nei manim nei dukra todel db gyvenam atskirai ir tikrai NIEKAM NELINKECIAU TOKIO VYRO !!!! nors jam 25 bet elgias kaip nesubrendelis verysad.gif
Papildyta:
dar turi liguista isitikinima kad visi vyrai lenda prie manes ir kad as butinai su kuo nors turiu susitikinet nes pagal jo supratima taip elgias visos moterys ir dar jis yra ziaurus, neprognozuojamu veiksmu
Papildyta:
as ji todel ir palikau nes bijojau ne tik del savo bet ir del dukters sveikatos, bet negaliu teigt kad visi vyrai tokie, galbut yra ir lb geru, tiesiog mano kely pasitaike butent toks ax.gif o as pati irgi esu svarstykle ir galiu pasakyt kad bent jau man tai sunku apsisprest, ilgai dvejoju ypac kanors perkant tongue.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif o taip tai manau fainulkos svarstykles yra rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=mamaRasa21,2007 12 28, 21:13]
Papildyta:
dar turi liguista isitikinima kad visi vyrai lenda prie manes ir kad as butinai su kuo nors turiu susitikinet nes pagal jo supratima taip elgias visos moterys

Man čia panašu į Skorpiono būdą, nes aš su tokiu gyvenu.
Papildyta:
QUOTE(mamaRasa21 @ 2007 12 28, 21:13)
sunku apsisprest, ilgai dvejoju ypac kanors perkant  tongue.gif  rolleyes.gif  mirksiukas.gif o taip tai manau fainulkos svarstykles yra  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRasa21 @ 2007 12 28, 20:13)
schmoll.gif su svarstyklinu isbuvau 3 metus ir galiu pasakyt kad lb permainingi zmones, bent jau tas kuri pazistu yra savanaudis, savimyla (narcizas- gali valanda staipytis pries veidrodi), taip pat pazadukas, daug kalba bet nieko nedaro, daug zada bet netesi pazadu  doh.gif is tikruju savo tikra veida parode tik tada kai pastojau - visiskai nesirupino nei manimi nei gimsianciu vaiku. nors dirbo, bet isleisdavo visus pinigus savo reikmems ir dar prisiskolindavo, galvojau kai gims vaikas, jis pasikeis, bet pazadai ir liko pazadais. jam kaip buvo taip ir yra svarbiausi draugai, kompanijos, baliai, nesirupina nei manim nei dukra todel db gyvenam atskirai ir tikrai NIEKAM NELINKECIAU TOKIO VYRO !!!! nors jam 25 bet elgias kaip nesubrendelis  verysad.gif

Maniskis taviskio absoliuti priesingybe,absoliuciai viskas, ka isvardinai priesingai
swoon.gif Man del to pasiseke labai ax.gif

Papildyta:
dar turi liguista isitikinima kad visi vyrai lenda prie manes ir kad as butinai su kuo nors turiu susitikinet nes pagal jo supratima taip elgias visos moterys
O del sito 100% drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 30 gruodžio 2007 - 23:12
Maniškis taip pat svarstyklė ir elgiasi, tikrai ne taip mamaRasa21 papasakojai, bet dėl to

Papildyta:

Sutinku 100 proc. maniškis tikrai tą patį sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2005 03 24, 16:08)
Vat vat esu girdėjusi keletą nuomonių, kad svarstyklinai melagiai, bet netikiu  blink.gif nu duokit per galvą, bet netikiu  blink.gif  schmoll.gif MAniškis jau taaaaip nemoka meluoti arba aš nepaprasto naivumo  blink.gif
Jau iškart matosi kai jis nori susukt kokį pasakojimą  wacko.gif na nebent taip yra dar ir dėl to kad labai jau jį gerai pažįstu  mirksiukas.gif

O maniškis irgi baisus melegis.Sukuria istorijas akimirsniu, o aš visada patikiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaRasa21 @ 2007 12 28, 20:13)
schmoll.gif su svarstyklinu isbuvau 3 metus ir galiu pasakyt kad lb permainingi zmones, bent jau tas kuri pazistu yra savanaudis, savimyla (narcizas- gali valanda staipytis pries veidrodi), taip pat pazadukas, daug kalba bet nieko nedaro, daug zada bet netesi pazadu  doh.gif is tikruju savo tikra veida parode tik tada kai pastojau - visiskai nesirupino nei manimi nei gimsianciu vaiku. nors dirbo, bet isleisdavo visus pinigus savo reikmems ir dar prisiskolindavo, galvojau kai gims vaikas, jis pasikeis, bet pazadai ir liko pazadais. jam kaip buvo taip ir yra svarbiausi draugai, kompanijos, baliai, nesirupina nei manim nei dukra todel db gyvenam atskirai ir tikrai NIEKAM NELINKECIAU TOKIO VYRO !!!! nors jam 25 bet elgias kaip nesubrendelis  verysad.gif
Papildyta:
dar turi liguista isitikinima kad visi vyrai lenda prie manes ir kad as butinai su kuo nors turiu susitikinet nes pagal jo supratima taip elgias visos moterys ir dar jis yra ziaurus, neprognozuojamu veiksmu
Papildyta:
as ji todel ir palikau nes bijojau ne tik del savo bet ir del dukters sveikatos, bet negaliu teigt kad visi vyrai tokie, galbut yra ir lb geru, tiesiog mano kely pasitaike butent toks ax.gif o as pati irgi esu svarstykle ir galiu pasakyt kad bent jau man tai sunku apsisprest, ilgai dvejoju ypac kanors perkant  tongue.gif  rolleyes.gif  mirksiukas.gif o taip tai manau fainulkos svarstykles yra  rolleyes.gif

Tu labai tiksliai apibūdinai svarstyklių vyrą, maniškis lygiai toks pats, tik dar geria.Aš taip pat svarstyklės, man irgi sunkoka apsispręsti.Norėčiau daugiau su tavim pabendrauti.Kaip tau pavyko apsispręst jį palikt?
Atsakyti

Tu labai tiksliai apibūdinai svarstyklių vyrą, maniškis lygiai toks pats, tik dar geria.Aš taip pat svarstyklės, man irgi sunkoka apsispręsti.Norėčiau daugiau su tavim pabendrauti.Kaip tau pavyko apsispręst jį palikt?
[/quote]

na, galim pabendrauti mielai patarsiu tau smile.gif o palikau tai todel, kad vienakart truko kantrybe, tai pasiemiau mergaite ir isejau pas tevus verysad.gif na nzn, klausk ka noretum suzinot ar ka patart galeciau mirksiukas.gif visada prasom klausk nesidrovek mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi svarstykles tai yra labai pavidus zmogus
Atsakyti
viena svarstykli zinau: jau sapaliu sapalis tai neduok dieve, meluoja bet baisiai nevykusiai, gali kaip atversta knyga skaityt biggrin.gif sunkiai apsisprendzia, visada klausia kitu ka daryt ir aplamai nuotaika kaitaliojas kas minute, jo nuomones irgi nuo nuotaikos priklauso.. jei prastos nuotaikos tai i viska ziuri kritiskai, o jei geros tai visus myli, viskas grazu, viskas puiku biggrin.gif siaip gan naivus, reikia daug demesio is priesingos lyties, galvoja kad yra sex bomb ir kad visos juo gerisi biggrin.gif plius dar sneka siaubingai daug ir snekedamas kartojasi, nori daug ka nuveikt bet niekad nieko nesiima, jei paskolini pinigu tai reikia butinai api tai "priminti", nes kitaip negrazins, ir siaip nelabai duodantis, bet ima tai visiskai nesikuklindamas i dekui nesivargindamas pasakyt g.gif siaip labai daznai kazkoks issiblaskes, viska gan atmestinai daro ir siaip nevykelis kazkoks, nepazistu nei vieno kuris i ji garbingai ziuretu kaip i rimta zmogu, NEI VIENO. Padlaizunas dar beje..
bet ce jau manau ne zodiako zenklas kaltas, o tiesiog toks jau uzgime... tikiu kad yra normaliu svarstykliu smile.gif
o jei pazvelgus is gerosios puses, tai yra labai komunikabilus, draugiskas, gali diskutuoti bet kokia tema, ir jam nelabai svarbu ar jis teisus ar ne smile.gif siaip kompanijos zmogus..
tai tiek is mano akivaizdzio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moda: 29 sausio 2008 - 17:31
as turiu vyra svarstykles,kad neapsisprendzia tai tikra tiesa,tai mane kartais nervuoja.bet as esu skorpione ir valdau ji. thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi svarstyklius lotuliukas.gif
kad su apsisprendimu sunkoka tai tiesa, bet kad pavydus tai niekaip nepasakyčiau(arba sugeba labai paslėpti) g.gif. Bet kadangi aš esu šaulys tai pas mus šeimoje yra taip "mes pasitarėm ir aš nusprendžiau". clap_1.gif. Dėl švaros ir tvarkos kaip kolegės rašo tai jokių bėdų per netrumpą bendrą gyvenimą kartu nebuvo ir tikiuosi nebus nono.gif
Atsakyti
mano vyras taippat svarstykles yra labai pavydus,pastoviai iki pat galo neapsisprendziai,labai ilgai svarsto, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(florencija2 @ 2008 02 12, 14:28)
as turiu vyra svarstykles,kad neapsisprendzia tai tikra tiesa,tai mane kartais nervuoja.bet as esu skorpione ir valdau ji. thumbup.gif

Mano variantas mirksiukas.gif as - skorpionas, jis- svarstykliukas, bet maniskis protingas, labai greit man nuima karuna cool.gif
Atsakyti