Aš pati svarstyklės.ir visai nedepresuojanti ir tikrai stipresnių nervų nei mano MB avinas.Tik labai sunku dėl apsisprendimo:iš dviejų daiktų dar galiu išsirinkti,bet jei daugiau... .O grįžus namo dar mąstau:gal vis dėlto anas buvo geriau?
Aš pati svarstyklės.ir visai nedepresuojanti ir tikrai stipresnių nervų nei mano MB avinas.Tik labai sunku dėl apsisprendimo:iš dviejų daiktų dar galiu išsirinkti,bet jei daugiau... .O grįžus namo dar mąstau:gal vis dėlto anas buvo geriau?
Nu as ir svarstykles pastoviai vis kazka uzmirstu pastoviai veluoju ir seip nepastovus esu lb i nauda nepastovumas yra kurybos laisves siek teik daugiau.Blogai yra tas kad nepastebiu tai kas man po nosim buna C(=
del to neissirinkimo visada kai tenka rinktis jei ir issirenki visa diena mintis buna o jeigu buciau paemes ana?Lb demesio reikia an ir pripazystu kad tai lb blogas dalykas, bet kaip swarstykliui man visada labai mazai uztenka
ai dar vienas dalykas kai buna toks minciu antpludis sedi ka nors darai ir pradedi mastyt apie visai ne i tema dalykus kas kaip ir ka ir labai nervina kai sedi vienas ir nera su kuo viso to minciu anpludzio uzversti
Ir aš svarstyklės... Svyruojantis oro ženklas, ne visada "ant žemės" nusileisti pataikantis . Bet va nervų sistema tai negaliu skųstis
Nuo visų juos uždengčiau širdim./ Juos labiau už gyvybę myliu. Tegu lieka tylia paslaptim, / Kokia kaina ramių jų naktų. VARDINĖS IR PRAKTIŠKOS DOVANĖLĖS
Sweikutes Svarstykliuke ir as Ir sis zodiako zenklas man zaviausias Zinoma, dvejones, neapsisprendimai arba apsisprendimo pakeitimai,kartais pacia nervina,o aplinkinius dar daugiau Amzinas meiles ieskojimas, kazko nepaprasto,o kartu noris paprasto ir ramaus Daznai depresuoju Galiausiai suprantu,kad nera ko ... Su kokiais zmonemis daugiausiai bendraujate ?