Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(Mylinti_ @ 2007 10 20, 14:47)
Esu pastebejusi kad svarstykles didelis depresantai, labai stresuojantys zmones...silpnu nervu unsure.gif  ir amzinai reikalaujantys daug demesio bei meiles

Tikra teisybe blush2.gif pati tokia esu blink.gif
Atsakyti
Aš pati svarstyklės.ir visai nedepresuojanti ir tikrai stipresnių nervų nei mano MB avinas.Tik labai sunku dėl apsisprendimo:iš dviejų daiktų dar galiu išsirinkti,bet jei daugiau... g.gif .O grįžus namo dar mąstau:gal vis dėlto anas buvo geriau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2007 11 22, 02:13)
Aš pati svarstyklės.ir visai nedepresuojanti ir tikrai stipresnių nervų nei mano MB avinas.Tik labai sunku dėl apsisprendimo:iš dviejų daiktų dar galiu išsirinkti,bet jei daugiau... g.gif .O grįžus namo dar mąstau:gal vis dėlto anas buvo geriau? doh.gif

cia tai sutinku drinks_cheers.gif as taip pat svarstykle, visada noriu demesio, meiles, apmastymu begales doh.gif bet nieko jau pripratau ax.gif
Atsakyti
Nu as ir svarstykles pastoviai vis kazka uzmirstu pastoviai veluoju ir seip nepastovus esu lb i nauda nepastovumas yra kurybos laisves siek teik daugiau.Blogai yra tas kad nepastebiu tai kas man po nosim buna C(=

del to neissirinkimo visada kai tenka rinktis jei ir issirenki visa diena mintis buna o jeigu buciau paemes ana?Lb demesio reikia an ir pripazystu kad tai lb blogas dalykas, bet kaip swarstykliui man visada labai mazai uztenka

ai dar vienas dalykas kai buna toks minciu antpludis sedi ka nors darai ir pradedi mastyt apie visai ne i tema dalykus kas kaip ir ka ir labai nervina kai sedi vienas ir nera su kuo viso to minciu anpludzio uzversti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperTetukas: 25 lapkričio 2007 - 21:46
jau tos svarstykles............. mano vyrelis daznai mane nervuoja su savo apmastymais ir dvejonem g.gif
Atsakyti
Ir aš svarstyklės... Svyruojantis oro ženklas, ne visada "ant žemės" nusileisti pataikantis lotuliukas.gif . Bet va nervų sistema tai negaliu skųstis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte007 @ 2007 12 03, 12:09)
jau tos svarstykles............. mano vyrelis daznai mane nervuoja su savo apmastymais ir dvejonem g.gif

pas mane ta pati situacija, 3 dienos masto, dar pora sprendzia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sweikutes drinks_cheers.gif Svarstykliuke ir as 4u.gif Ir sis zodiako zenklas man zaviausias bigsmile.gif Zinoma, dvejones, neapsisprendimai arba apsisprendimo pakeitimai,kartais pacia nervina,o aplinkinius dar daugiau lotuliukas.gif doh.gif Amzinas meiles ieskojimas, kazko nepaprasto,o kartu noris paprasto ir ramaus unsure.gif Daznai depresuoju doh.gif Galiausiai suprantu,kad nera ko blush2.gif ... doh.gif lotuliukas.gif
Su kokiais zmonemis daugiausiai bendraujate ? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės bigsmile.gif
Jungiuosi prie svarstyklių thumbup.gif
Atsakyti
As ir svarstykle bet nepasakyciau kad esu depresuota tongue.gif , o tas neapsisprendimas tai tikrai kartais nervina doh.gif
Atsakyti
labutis.ir as jungiuos prie svarstykliu... ax.gif
Atsakyti
Dabar pagalvojau, kad temą užvedė apie vyrus svarstykles, o susibūrėm mamos svarstyklės thumbup.gif
Visai smagu mirksiukas.gif
Atsakyti