Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(raminta835 @ 2007 10 07, 18:07)
Tai, kad svarstyklės nemoka meluoti visai unsure.gif  lotuliukas.gif  Aš nemoku ir net nesistengiu to daryti, o melo tai tikrai nekenčiu doh.gif

na jei tai tiesa, tai tu viena iš milijono!!! lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta835 @ 2007 10 07, 17:07)
Tai, kad svarstyklės nemoka meluoti visai unsure.gif  lotuliukas.gif  Aš nemoku ir net nesistengiu to daryti, o melo tai tikrai nekenčiu doh.gif

O as pritarciau drinks_cheers.gif niekad net nesistengiu meluot, paprasciausiia galiu nutylet, nepasakyt ir tai sekasi, sazine negrauzia, bet jei jau tenka tai reziu visa tiesa i akis ir be pagrazinimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 10 08, 13:11)
O as pritarciau  drinks_cheers.gif niekad net nesistengiu meluot, paprasciausiia galiu nutylet, nepasakyt ir tai sekasi, sazine negrauzia, bet jei jau tenka tai reziu visa tiesa i akis ir be pagrazinimo  bigsmile.gif

Pritariu.Geriau nieko nesakyt nei pameluot 4u.gif
O šiaip esu iš tų žmonių, kurie rėžia tiesiai šviesiai į akis nuomonę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2007 10 08, 13:43)
O šiaip esu iš tų žmonių, kurie rėžia tiesiai šviesiai į akis nuomonę  blush2.gif

biškuti ne į temą, bet aš manau, kad kas per daug tas nesveika.
ir tas visur ir visada tiesos sakymas į akis irgi ne į gera.
juk kas vienam balta tas kitam gali būti pilka.
ir įrodyk dabar...
taip, kad manau reikia viduriuko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 10 08, 13:24)
ir įrodyk dabar...

O as nemegstu tu viduriuku, oi kokie man drungni zmones visad besistengiantys islaikyt ta viduriuka, suprantu buna, reikia, bet visad ta lygsvara laikyt pabosta.
Atsakyti
bet nori, nenori nuomones reikia visų gerbti, ne tik savo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 10 08, 14:24)
ir įrodyk dabar...

Gal ir ne į gera, bet aš labiau mėgstu kai ir man į akis išsakoma kas nepatinka nei kai mano blogybės aptarinėjamos už nugaros.

Tu nori pasakyti, kad geriau nei teisybė yra melas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2007 10 08, 13:43)
O šiaip esu iš tų žmonių, kurie rėžia tiesiai šviesiai į akis nuomonę  blush2.gif

ne aš už teisybę taip pat.
tik man dėl to kaip parašei, kad tiesiai šviesiai į akis rėži savo nuomone, kažkaip klausimas iškilo.
nes ne visada tavo nuomonė būna tiesa.
juk klysta visi. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va, vis dar tebesvarstau: švęst gimtadienį ar nešvęst, daryt vaišes ar nedaryt (dėl vieno žmogaus kaip ir neverta, bet galiu gi ir viena pabaliavot...)
Atsakyti
QUOTE(LavaLava @ 2007 10 09, 15:47)
nu va, vis dar tebesvarstau: švęst gimtadienį ar nešvęst, daryt vaišes ar nedaryt (dėl vieno žmogaus kaip ir neverta, bet galiu gi ir viena pabaliavot...)

verta verta, jei vakariene dviem, tai super kaip tik mums, bo svarstykles estetes, tai as ta proga papuosciau graziai stala, ka nors imantraus padaryciau, visokiu uzkandziu pripirkciau, o rytui atsaldyciau sampano, ir noreciau blyneliu su ikrais prie ju, valgom lovoje ir uzgeriam sampaniuku, svajone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 10 12, 15:07)
verta verta, jei vakariene dviem, tai super kaip tik mums, bo svarstykles estetes, tai as ta proga papuosciau graziai stala, ka nors imantraus padaryciau, visokiu uzkandziu pripirkciau, o rytui atsaldyciau sampano, ir noreciau blyneliu su ikrais prie ju, valgom lovoje ir uzgeriam sampaniuku, svajone  wub.gif

dėkui už gražius pasiūlymus, bet reikalas ne tame: tas vienas žmogus - tai aš pati. Taigi, ar verta buvo sau daryti gimtadienį?.. (jis jau praėjo - buvo antradienį)
Atsakyti
QUOTE(LavaLava @ 2007 10 12, 16:53)
dėkui už gražius pasiūlymus, bet reikalas ne tame: tas vienas žmogus - tai aš pati. Taigi, ar verta buvo sau daryti gimtadienį?.. (jis jau praėjo - buvo antradienį)

Tai ar atsventei?

Maniskis kita pirmadieni, sestadieni svesiu su visais artimaisiais, draugais ir giminem, o va pirmadieni reiktu sugalvoti svente tik sau.
Atsakyti