Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

Bandyti tai tikrai bando meluoti, saviškį jau esu pagavusi ir nekartą. Ir kas juokingiausiai, jis pats taip tiksliai negalėjo paaiškinti kodėl smile.gif Klausiu kodėl man melavai, o jis ai galvojau kad tau nepatiks ir bumbėsi. O aš jo paklausiau ar aš per tiek gyvenimo metų tau bumbėjau. Jis atsakė, kad ne, bet ir nenori, kad pradėčiau.
Taigi moralas toks, jaučiasi kaltas ir bando kažkaip savo kaltę pateisinti. tai yra meluodamas tongue.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angels: 12 rugsėjo 2007 - 13:57
Kadangi meluot nemoka, tai bandydamos save pateisint imasi visokiu gudrybiu wink.gif
Ir dar kiek pastebejau - ju zodis visada turi but PASKUTINIS! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmėlytė @ 2007 09 15, 13:20)
Ir dar kiek pastebejau - ju zodis visada turi but PASKUTINIS!  doh.gif

va čia visiškai teisingai! drinks_cheers.gif
manasis lygiai toks pat! doh.gif
Atsakyti
Ir aš sutinku, ne tik paskutinis, bet kartu ir tvirtas ir nenuginčijamas showoff.gif
Atsakyti
mano vyras svarstykles, einu skaityt ka priraset, lyginsim biggrin.gif
Atsakyti
Pabūsiu reklamčike, pareklamuosiu skyrelį, kuriame neįpareigojantys svarstykliukų pokalbiai vyksta Svarstykliukės, užsukit į svarstykliškus pokalbius apie viską
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2007 09 21, 10:36)
mano vyras svarstykles, einu skaityt ka priraset, lyginsim  biggrin.gif

na ir kaip? g.gif
atitiko? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi prie tų pačių... Ką gi, taip ir yra: gal taip, o gal anaip? Spaust "Atsakyti", ar dar taisyt ką nors?
Atsakyti
nu panašiai biggrin.gif
Atsakyti
Mano svarstyklinas melagis kaip turi būti. Meluoja net pats sau.
Atsakyti
man įdomu kodėl jie taip daro? g.gif
kažkaip ant kitų zodiako ženklų taip nesimato, nu bet svarstyklės! doh.gif
ir maniškis mėgsta pameluoti, bet gerai, kad aš jį jau pažystu ir nebetikiu. ph34r.gif
Atsakyti
Tai, kad svarstyklės nemoka meluoti visai unsure.gif lotuliukas.gif Aš nemoku ir net nesistengiu to daryti, o melo tai tikrai nekenčiu doh.gif
Atsakyti