Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

[quote=jufike,2007 05 09, 10:30]
Prisijuokiau cia. Man vyrelis svarstykles. Daug labai atitikumu, bet daug ir tokiu pastebejimu, kuriu as savo MB nepastebejau.

Cia matyt priklauso kuriais metais gime.
Maniskis meluoti tikrai nemoka. Taupiu ji irgi nepavadinciau. As labiau ieskau pigesnio varianto, o jis visada sako, kad "pigia mesa sunys eda". Tai kai irenginejome namus, buitine technika ir kitus dalykus tai tikrai ne pigiausius issirinkom. JIs isvis nevertina pinigu. Kai ju yra leidzia bet kaip, kai nera, sako "bus tu pinigu". Ir ju tikrai is kazkur atsiranda. Turi labai gerai intuicija. O jau jeigu neprieme sprendimo ta pacia akimirka, tai svarstys amziu. Tikrai neprognozuojamas. Siaip tai tinginys, bet jeigu uzeina ikvepimas, gali kalnus nuverst. Bet ikvepimo reiki laukti.
Draugams yra auksas. Viska adarys, kad tik kitiems butu gerai, visada pades, todel visi ir mano ir jo draugai laiko ji idealiu vyru, idealiu teciu ir idealiu sunumi. Bet as tai zinau, koks jis isikruju. Kartais tikrai buna idealus, o kartais neimanoma isvis susisneket.
Ir baisiausia , mano manymu, savybe - jeigu jau kazka nusprende, ne uz ka neperkalbesi. Netgi jeigu ir sutinka su visais argumentais, kad to daryti nereiketu, vistiek padarys. Ras koki "atmaza" ir padarys savaip.

Dar turiu draugiu svarstykliu ir pazystamu. Tai jau moterys svarstykles, tiksliau ju charakteris - reto bjaurumo. Vienu momentu - auksines, kitu - jau susiraukusios. Vos ne kaip dvyniai.
[/quote
drinks_cheers.gif skaičiau ir galvojau ,kad apie manajį raašai!tesiog 100% atitikimas thumbup.gif
Jis taip pat svarstykles smile.gif
Atsakyti
Maniskis irgi svarstykliu zenklo. Nemoka jausmu isreikst zodziais, tik karta i pusmeti isgirstu "myliu", kartais apskritai jauciuos sutrikus ar jis mane myli. Bet tada padaro kokia staigmena - ar sokoladuka atnesa ar koki eilerastuka internete paiesko ir man atsiuncia.
Baisus uzuomarsa, per dvejus draugystes metus uzmirso abu gimtadienius ir apskritai linkes daug ka uzmirsti.
Savo uzmarsumu apsigyne ir tada, kai buvom labai susipyke, nors dabar manau, kad jis melavo, nieko jis neuzmirso.
Namiseda, su draugais susitinka karta i metus, labai seslus ir pastovus, letokas, kalba tyliai, nors kai kalba apie tai kas jam labai idomu, tenka net pritildyti smile.gif uzslepia jausmus, nemegsta apie tai sneketis, apskritai snekos dazniausiai buna tokios zemiskos apie tai kas pasauly vyksta, o ne apie mus.
Iskart pastebi jei man kas negerai, jei pablogeja mano nuotaika ir stengias suzinoti kas nutiko. Nepripazista savo klaidu, labai uzsispyres, jei susipykstam kalbetis nenori, bet jei ir kalbames stengiasi kalte suversti man. Megsta gincytis, del to ji praminiau Ginciuku. smile.gif
Dar megsta pavadovauti, bet sitai as jau pramokau prislopinti. smile.gif
Sunkiai apsisprendziantis.
Pavydumu nepasizymi.
Paprastai i kritika reaguoja ir stengiasi pasitaisyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Runy: 09 rugpjūčio 2007 - 20:04
Esu svarstykliukė ax.gif Save apibūdinčiau:
* Neapsisprendėlė Kai reikia apsispręsti doh.gif doh.gif doh.gif Nusibostu ir sau, ir aplinkiniams. Nors kartais būna, kad svarbų sprendimą greit priimu 4u.gif
* Užsispyrusi.
* Nuotaikų žmogus blush2.gif
* Mėgstu kompaniją
* Esu draugiška
* Nepakenčiu melo
* Retai kada perlipu per savo ego blush2.gif
* Nemėgstu prisipažinti klydusi, nors ir esu neteisi blush2.gif
* Kovojanti už teisybę

Trumpai tiek biggrin.gif
Atsakyti
Tila pritariu thumbup.gif as ir save taip apibudinciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mb gimęs po svarstyklių ženklu: gan pedantiškas (visad suskumba išplauti indus, pakloti lovą ir pan...), labai savimi pasitikintis (kartais gal per daug) ir jį labai lengva kuo nors įtikinti pasirinkus pačius primityviausius psichologinius metodus angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2007 08 25, 18:36)
Esu svarstykliukė ax.gif Save apibūdinčiau:
* Neapsisprendėlė Kai reikia apsispręsti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nusibostu ir sau, ir aplinkiniams. Nors kartais būna, kad svarbų sprendimą greit priimu  4u.gif
* Užsispyrusi.
* Nuotaikų žmogus  blush2.gif
* Mėgstu kompaniją
* Esu draugiška
* Nepakenčiu melo
* Retai kada perlipu per savo ego  blush2.gif
* Nemėgstu prisipažinti klydusi, nors ir esu neteisi  blush2.gif
* Kovojanti už teisybę

Trumpai tiek  biggrin.gif

aš irgi tokia thumbup.gif wub.gif gathering.gif clap_1.gif
Tik netinka man, kad nuotaikų žmogus, man visada yra nuotaika, visada linksma ir laiminga, viskuo patenkinta, lb retai kada man blogai būna mirksiukas.gif ax.gif
Bet šiaip manau svarstyklių geras charakteris mirksiukas.gif , tik va dėl to svarstymo tai ir man nepatinka ir kitiems... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jufike @ 2007 05 09, 08:30)
Prisijuokiau cia. Man vyrelis svarstykles. Daug labai atitikumu, bet daug ir tokiu pastebejimu, kuriu as savo MB nepastebejau.

Cia matyt priklauso kuriais metais gime.
Maniskis meluoti tikrai nemoka. Taupiu ji irgi nepavadinciau. As labiau ieskau pigesnio varianto, o jis visada sako, kad "pigia mesa sunys eda". Tai kai irenginejome namus, buitine technika ir kitus dalykus tai tikrai ne pigiausius issirinkom. JIs isvis nevertina pinigu. Kai ju yra leidzia bet kaip, kai nera, sako "bus tu pinigu". Ir ju tikrai is kazkur atsiranda. Turi labai gerai intuicija. O jau jeigu neprieme sprendimo ta pacia akimirka, tai svarstys amziu. Tikrai neprognozuojamas. Siaip tai tinginys, bet jeigu uzeina ikvepimas, gali kalnus nuverst. Bet ikvepimo reiki laukti.
Draugams yra auksas. Viska adarys, kad tik kitiems butu gerai, visada pades,  todel visi ir mano ir jo draugai laiko ji idealiu vyru, idealiu teciu ir idealiu sunumi. Bet as tai zinau, koks jis isikruju. Kartais tikrai buna idealus, o kartais neimanoma isvis susisneket.
Ir baisiausia , mano manymu, savybe - jeigu jau kazka nusprende, ne uz ka neperkalbesi. Netgi jeigu ir sutinka su visais argumentais, kad to daryti nereiketu, vistiek padarys. Ras koki "atmaza" ir padarys savaip.

kaip aš sutinku su tavo pasisakymu apie vyrus svarstykles thumbup.gif Maniškis svarstyklės. Pirma tikra tiesa, kad aplinkiniai jį laiko idealiu. O iš tiesų tikrai kartais būna geras, o kartais susikalbėti neina. Ir jei paklausi kas negerai, dar labiau užsiraukia ir visą kaltę suverčia man doh.gif Paskui jei užsispiria, tikrai neperkalbėsi. Ir šiaip tikrai išlaidus. pinigai sugeba ištirpti jo rankose. Kitas dalykas prastas melagis. Kiek kartų esu jį pagavusi meluojant. rolleyes.gif
Ir pridėsiu nuo savęs, jie tikrai mėgsta"slysti į šoną" , nes ne vienas svarstykles pažįstu. (deja)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angels: 06 rugsėjo 2007 - 14:56
QUOTE(Angels @ 2007 09 06, 15:53)
kaip aš sutinku su tavo pasisakymu apie vyrus svarstykles  thumbup.gif Maniškis svarstyklės. Pirma tikra tiesa, kad aplinkiniai jį laiko idealiu. O iš tiesų tikrai kartais būna geras, o kartais susikalbėti neina. Ir jei paklausi kas negerai, dar labiau užsiraukia ir visą kaltę suverčia man  doh.gif  Paskui jei užsispiria, tikrai neperkalbėsi. Ir šiaip tikrai išlaidus. pinigai sugeba ištirpti jo rankose. Kitas dalykas prastas melagis. Kiek kartų esu jį pagavusi meluojant.  rolleyes.gif
Ir pridėsiu nuo savęs, jie tikrai mėgsta"slysti į šoną" , nes ne vienas svarstykles pažįstu. (deja)

Joo... Svarstyklės meluoti tikrai nemoka, bet nemanau, kad tai blogai biggrin.gif smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
gal ir tavo tiesa, gerai, kad meluot nemoka g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gali but, kad svarstykles meluoti nemoka g.gif , bet yra gudrios kaip lapes dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmėlytė @ 2007 09 11, 20:16)
Gali but, kad svarstykles meluoti nemoka  g.gif , bet  yra gudrios kaip lapes  dry.gif

Nu aš nesakau, kad visi nemoka, nu bet kiek pažįstu svarstyklių, o jų tikrai ne vieną pažįstu tai tikrai nieks meluot nemoka, aš pati ir nemoku visiškai, tai ir nesistengiu, dėl to mes(svarstyklės) lb nemėgstam melo... ax.gif
Hmm, ta prasme gudrios kaip lapės? g.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Angels @ 2007 09 11, 11:27)
gal ir tavo tiesa, gerai, kad meluot nemoka g.gif  biggrin.gif

Nu aš čia irgi nk blogo nematau, man atrodo gera savybė, kad nemoka meluot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmėlytė @ 2007 09 11, 20:16)
Gali but, kad svarstykles meluoti nemoka  g.gif , bet  yra gudrios kaip lapes  dry.gif

o mano pažystamos svarstyklės nemoka, bet vistiek bando. lotuliukas.gif
jei jau neišeina, kam dar iš vis meluoja? g.gif
na šiaip manau kiekvienas ženklas moka, tik ne kiekvienam išeina meluoti. mirksiukas.gif
Atsakyti