[quote=jufike,2007 05 09, 10:30]
Prisijuokiau cia. Man vyrelis svarstykles. Daug labai atitikumu, bet daug ir tokiu pastebejimu, kuriu as savo MB nepastebejau.
Cia matyt priklauso kuriais metais gime.
Maniskis meluoti tikrai nemoka. Taupiu ji irgi nepavadinciau. As labiau ieskau pigesnio varianto, o jis visada sako, kad "pigia mesa sunys eda". Tai kai irenginejome namus, buitine technika ir kitus dalykus tai tikrai ne pigiausius issirinkom. JIs isvis nevertina pinigu. Kai ju yra leidzia bet kaip, kai nera, sako "bus tu pinigu". Ir ju tikrai is kazkur atsiranda. Turi labai gerai intuicija. O jau jeigu neprieme sprendimo ta pacia akimirka, tai svarstys amziu. Tikrai neprognozuojamas. Siaip tai tinginys, bet jeigu uzeina ikvepimas, gali kalnus nuverst. Bet ikvepimo reiki laukti.
Draugams yra auksas. Viska adarys, kad tik kitiems butu gerai, visada pades, todel visi ir mano ir jo draugai laiko ji idealiu vyru, idealiu teciu ir idealiu sunumi. Bet as tai zinau, koks jis isikruju. Kartais tikrai buna idealus, o kartais neimanoma isvis susisneket.
Ir baisiausia , mano manymu, savybe - jeigu jau kazka nusprende, ne uz ka neperkalbesi. Netgi jeigu ir sutinka su visais argumentais, kad to daryti nereiketu, vistiek padarys. Ras koki "atmaza" ir padarys savaip.
Dar turiu draugiu svarstykliu ir pazystamu. Tai jau moterys svarstykles, tiksliau ju charakteris - reto bjaurumo. Vienu momentu - auksines, kitu - jau susiraukusios. Vos ne kaip dvyniai.
[/quote
skaičiau ir galvojau ,kad apie manajį raašai!tesiog 100% atitikimas
Jis taip pat svarstykles
Maniskis irgi svarstykliu zenklo. Nemoka jausmu isreikst zodziais, tik karta i pusmeti isgirstu "myliu", kartais apskritai jauciuos sutrikus ar jis mane myli. Bet tada padaro kokia staigmena - ar sokoladuka atnesa ar koki eilerastuka internete paiesko ir man atsiuncia.
Baisus uzuomarsa, per dvejus draugystes metus uzmirso abu gimtadienius ir apskritai linkes daug ka uzmirsti.
Savo uzmarsumu apsigyne ir tada, kai buvom labai susipyke, nors dabar manau, kad jis melavo, nieko jis neuzmirso.
Namiseda, su draugais susitinka karta i metus, labai seslus ir pastovus, letokas, kalba tyliai, nors kai kalba apie tai kas jam labai idomu, tenka net pritildyti uzslepia jausmus, nemegsta apie tai sneketis, apskritai snekos dazniausiai buna tokios zemiskos apie tai kas pasauly vyksta, o ne apie mus.
Iskart pastebi jei man kas negerai, jei pablogeja mano nuotaika ir stengias suzinoti kas nutiko. Nepripazista savo klaidu, labai uzsispyres, jei susipykstam kalbetis nenori, bet jei ir kalbames stengiasi kalte suversti man. Megsta gincytis, del to ji praminiau Ginciuku.
Dar megsta pavadovauti, bet sitai as jau pramokau prislopinti.
Sunkiai apsisprendziantis.
Pavydumu nepasizymi.
Paprastai i kritika reaguoja ir stengiasi pasitaisyti.
Baisus uzuomarsa, per dvejus draugystes metus uzmirso abu gimtadienius ir apskritai linkes daug ka uzmirsti.
Savo uzmarsumu apsigyne ir tada, kai buvom labai susipyke, nors dabar manau, kad jis melavo, nieko jis neuzmirso.
Namiseda, su draugais susitinka karta i metus, labai seslus ir pastovus, letokas, kalba tyliai, nors kai kalba apie tai kas jam labai idomu, tenka net pritildyti uzslepia jausmus, nemegsta apie tai sneketis, apskritai snekos dazniausiai buna tokios zemiskos apie tai kas pasauly vyksta, o ne apie mus.
Iskart pastebi jei man kas negerai, jei pablogeja mano nuotaika ir stengias suzinoti kas nutiko. Nepripazista savo klaidu, labai uzsispyres, jei susipykstam kalbetis nenori, bet jei ir kalbames stengiasi kalte suversti man. Megsta gincytis, del to ji praminiau Ginciuku.
Dar megsta pavadovauti, bet sitai as jau pramokau prislopinti.
Sunkiai apsisprendziantis.
Pavydumu nepasizymi.
Paprastai i kritika reaguoja ir stengiasi pasitaisyti.
Esu svarstykliukė Save apibūdinčiau:
* Neapsisprendėlė Kai reikia apsispręsti Nusibostu ir sau, ir aplinkiniams. Nors kartais būna, kad svarbų sprendimą greit priimu
* Užsispyrusi.
* Nuotaikų žmogus
* Mėgstu kompaniją
* Esu draugiška
* Nepakenčiu melo
* Retai kada perlipu per savo ego
* Nemėgstu prisipažinti klydusi, nors ir esu neteisi
* Kovojanti už teisybę
Trumpai tiek
* Neapsisprendėlė Kai reikia apsispręsti Nusibostu ir sau, ir aplinkiniams. Nors kartais būna, kad svarbų sprendimą greit priimu
* Užsispyrusi.
* Nuotaikų žmogus
* Mėgstu kompaniją
* Esu draugiška
* Nepakenčiu melo
* Kovojanti už teisybę
Trumpai tiek
Tila pritariu as ir save taip apibudinciau
QUOTE(Tila @ 2007 08 25, 18:36)
Esu svarstykliukė Save apibūdinčiau:
* Užsispyrusi.
* Nuotaikų žmogus
* Mėgstu kompaniją
* Esu draugiška
* Nepakenčiu melo
* Kovojanti už teisybę
Trumpai tiek
* Užsispyrusi.
* Nuotaikų žmogus
* Mėgstu kompaniją
* Esu draugiška
* Nepakenčiu melo
* Kovojanti už teisybę
Trumpai tiek
aš irgi tokia
Tik netinka man, kad nuotaikų žmogus, man visada yra nuotaika, visada linksma ir laiminga, viskuo patenkinta, lb retai kada man blogai būna
Bet šiaip manau svarstyklių geras charakteris , tik va dėl to svarstymo tai ir man nepatinka ir kitiems...
QUOTE(jufike @ 2007 05 09, 08:30)
Prisijuokiau cia. Man vyrelis svarstykles. Daug labai atitikumu, bet daug ir tokiu pastebejimu, kuriu as savo MB nepastebejau.
Maniskis meluoti tikrai nemoka. Taupiu ji irgi nepavadinciau. As labiau ieskau pigesnio varianto, o jis visada sako, kad "pigia mesa sunys eda". Tai kai irenginejome namus, buitine technika ir kitus dalykus tai tikrai ne pigiausius issirinkom. JIs isvis nevertina pinigu. Kai ju yra leidzia bet kaip, kai nera, sako "bus tu pinigu". Ir ju tikrai is kazkur atsiranda. Turi labai gerai intuicija. O jau jeigu neprieme sprendimo ta pacia akimirka, tai svarstys amziu. Tikrai neprognozuojamas. Siaip tai tinginys, bet jeigu uzeina ikvepimas, gali kalnus nuverst. Bet ikvepimo reiki laukti.
Draugams yra auksas. Viska adarys, kad tik kitiems butu gerai, visada pades, todel visi ir mano ir jo draugai laiko ji idealiu vyru, idealiu teciu ir idealiu sunumi. Bet as tai zinau, koks jis isikruju. Kartais tikrai buna idealus, o kartais neimanoma isvis susisneket.
Ir baisiausia , mano manymu, savybe - jeigu jau kazka nusprende, ne uz ka neperkalbesi. Netgi jeigu ir sutinka su visais argumentais, kad to daryti nereiketu, vistiek padarys. Ras koki "atmaza" ir padarys savaip.
kaip aš sutinku su tavo pasisakymu apie vyrus svarstykles Maniškis svarstyklės. Pirma tikra tiesa, kad aplinkiniai jį laiko idealiu. O iš tiesų tikrai kartais būna geras, o kartais susikalbėti neina. Ir jei paklausi kas negerai, dar labiau užsiraukia ir visą kaltę suverčia man Paskui jei užsispiria, tikrai neperkalbėsi. Ir šiaip tikrai išlaidus. pinigai sugeba ištirpti jo rankose. Kitas dalykas prastas melagis. Kiek kartų esu jį pagavusi meluojant.
Ir pridėsiu nuo savęs, jie tikrai mėgsta"slysti į šoną" , nes ne vienas svarstykles pažįstu. (deja)
QUOTE(Angels @ 2007 09 06, 15:53)
kaip aš sutinku su tavo pasisakymu apie vyrus svarstykles Maniškis svarstyklės. Pirma tikra tiesa, kad aplinkiniai jį laiko idealiu. O iš tiesų tikrai kartais būna geras, o kartais susikalbėti neina. Ir jei paklausi kas negerai, dar labiau užsiraukia ir visą kaltę suverčia man Paskui jei užsispiria, tikrai neperkalbėsi. Ir šiaip tikrai išlaidus. pinigai sugeba ištirpti jo rankose. Kitas dalykas prastas melagis. Kiek kartų esu jį pagavusi meluojant.
Ir pridėsiu nuo savęs, jie tikrai mėgsta"slysti į šoną" , nes ne vienas svarstykles pažįstu. (deja)
Joo... Svarstyklės meluoti tikrai nemoka, bet nemanau, kad tai blogai
gal ir tavo tiesa, gerai, kad meluot nemoka
Gali but, kad svarstykles meluoti nemoka , bet yra gudrios kaip lapes
QUOTE(Kirmėlytė @ 2007 09 11, 20:16)
Nu aš nesakau, kad visi nemoka, nu bet kiek pažįstu svarstyklių, o jų tikrai ne vieną pažįstu tai tikrai nieks meluot nemoka, aš pati ir nemoku visiškai, tai ir nesistengiu, dėl to mes(svarstyklės) lb nemėgstam melo...
Hmm, ta prasme gudrios kaip lapės?
Papildyta:
QUOTE(Angels @ 2007 09 11, 11:27)
gal ir tavo tiesa, gerai, kad meluot nemoka
Nu aš čia irgi nk blogo nematau, man atrodo gera savybė, kad nemoka meluot
QUOTE(Kirmėlytė @ 2007 09 11, 20:16)
o mano pažystamos svarstyklės nemoka, bet vistiek bando.
jei jau neišeina, kam dar iš vis meluoja?
na šiaip manau kiekvienas ženklas moka, tik ne kiekvienam išeina meluoti.