Ne mano vyras bet as pati esu svarstykle, buvo labai smagu paskaityti kaip kiti mato svarstykles ir galiu pasakyti, kad tikrai daug teisingu pastebejimu Man paciai labai sunku nuo savo abejojimu ir mastymu man tai tarsi prakeikimas. galvoju galvoju bet galiausiai vistiek sunku apsispresti kazkur radau parasyta kad svajoja apie savo mylima zmogu, bet kai ji randa vis dar galvoja ar jis yra tinkamas nesvarbu kad ji myli ar jau gyvena kartu vistiek visada sale abejones ir svarstymai o gal visdelto dar ne sitas, kazkoks kosmaras, negali atsipalaiduoti ir lengviau i viska pazvelgti. i parduotuves tai jau beveik visos mano drauges su manim atsisako eiti nes pereinu visus skyrius kuriuos tik zinau o paskui sedziu ir galvoju tai visdelto kuria bliuskute pirkti, panasiai buvo ir del fotoaparato svajojau kokie du metai, domejausi ir taip toliau o kai netiketai atsiradau pas pardaveja su pinigais vistiek stovejau ir galvojau o gal visdelto nepirkti, del to dazniausiai einu apsipirkti dabar su draugu, nes taip lengviau. paklausiu ka man daryti pirkt ar ne ir taip darau, tada ir man galvos neskauda ir laiko sutaupom tik va kita problema maniskis sako kad as niekad nesidziaugiu savo pirkiniais nors ir labai norejau to daikto kad as va vel galvoju ar cia gerai padariau ar ne per daug pinigu isleidau ir taip toliau nepykit ant tu svarstykliu tiesiog kaip as sakau kiekvienas turim savo kryziu o svarstykliu tikriausiai sitas. Pazinojau viena vyra kuris tik 30 metu atsikrate to dvejojimo ir svarstymo, jis tuo labai dziaugiasi ir sako kad tik tada pradejo istikruju gyventi tikiuosi tai galesiu kazkada pasakyti ir as ir laisviau i gyvenima paziureti nes dabar regis i viska ziuriu per rimtai
Na, ir as turiu svarstykliuka. Saunus jis. Demesingas, tvarkingas, jei jau kazkuo susidomi tai ilgam. Hobis pas ji jau yra nuo vaikystes. Siaip tai net neprases daro ivairius buities darbus. O jau jei sergu tai visa diena aplink mane sokineja. Labai, labai jautrus, supratingas. Jis man ir vyras, ir draugas ir meiluzis ir geriausia paplepejimu drauge.
QUOTE(BANGUTE @ 2007 03 30, 14:06)
Ne mano vyras bet as pati esu svarstykle, buvo labai smagu paskaityti kaip kiti mato svarstykles ir galiu pasakyti, kad tikrai daug teisingu pastebejimu Man paciai labai sunku nuo savo abejojimu ir mastymu man tai tarsi prakeikimas. galvoju galvoju bet galiausiai vistiek sunku apsispresti kazkur radau parasyta kad svajoja apie savo mylima zmogu, bet kai ji randa vis dar galvoja ar jis yra tinkamas nesvarbu kad ji myli ar jau gyvena kartu vistiek visada sale abejones ir svarstymai o gal visdelto dar ne sitas, kazkoks kosmaras, negali atsipalaiduoti ir lengviau i viska pazvelgti. i parduotuves tai jau beveik visos mano drauges su manim atsisako eiti nes pereinu visus skyrius kuriuos tik zinau o paskui sedziu ir galvoju tai visdelto kuria bliuskute pirkti, panasiai buvo ir del fotoaparato svajojau kokie du metai, domejausi ir taip toliau o kai netiketai atsiradau pas pardaveja su pinigais vistiek stovejau ir galvojau o gal visdelto nepirkti, del to dazniausiai einu apsipirkti dabar su draugu, nes taip lengviau. paklausiu ka man daryti pirkt ar ne ir taip darau, tada ir man galvos neskauda ir laiko sutaupom tik va kita problema maniskis sako kad as niekad nesidziaugiu savo pirkiniais nors ir labai norejau to daikto kad as va vel galvoju ar cia gerai padariau ar ne per daug pinigu isleidau ir taip toliau nepykit ant tu svarstykliu tiesiog kaip as sakau kiekvienas turim savo kryziu o svarstykliu tikriausiai sitas. Pazinojau viena vyra kuris tik 30 metu atsikrate to dvejojimo ir svarstymo, jis tuo labai dziaugiasi ir sako kad tik tada pradejo istikruju gyventi tikiuosi tai galesiu kazkada pasakyti ir as ir laisviau i gyvenima paziureti nes dabar regis i viska ziuriu per rimtai
Va va tas apsipirkimas Man is vis parduotuves - kancia, tai zinok as ir turiu drauge, kuriai skambinu ir sakau: Miela drauge, tavo draugei Svarstykliai labai reiketu to ar ano, ar Jus negaletumete manes palydeti i parduotuve. Si draugaite mane nuo vaikystes pazysta, tad zino tikrai kuo as dziaugciaus ir neleidzia man dvejot, abejot ir pan. Nes man ir is pradziu kyla klausimas, kam man to reikia, ar tikrai reikia ir t.t.
Kaip graziai apie svarstykles parasyta...Kiekviena vis kazka naujo paraso ir beveik viskas yra svarstyklese.... man paciai labai sudetinga issirinkti kazkokia preke is daugelio... anksciau net galvodavau ar ne per daug pinigu isleidau.... bet dabar pasikeiciau, pagalvoju, bet nepasakau garsiai, nes drauga (zuviuka) pradedu erzinti
Geras zenklas yra svarstykles, labai mieli, demesingi, nuosirdus zmones. Pazystu vaikina taip pat svarstykles, gera su tokiu bendrauti, kai zinai kad jis toks pat fainas kaip ir as
Geras zenklas yra svarstykles, labai mieli, demesingi, nuosirdus zmones. Pazystu vaikina taip pat svarstykles, gera su tokiu bendrauti, kai zinai kad jis toks pat fainas kaip ir as
Prisijuokiau cia. Man vyrelis svarstykles. Daug labai atitikumu, bet daug ir tokiu pastebejimu, kuriu as savo MB nepastebejau.
Cia matyt priklauso kuriais metais gime.
Maniskis meluoti tikrai nemoka. Taupiu ji irgi nepavadinciau. As labiau ieskau pigesnio varianto, o jis visada sako, kad "pigia mesa sunys eda". Tai kai irenginejome namus, buitine technika ir kitus dalykus tai tikrai ne pigiausius issirinkom. JIs isvis nevertina pinigu. Kai ju yra leidzia bet kaip, kai nera, sako "bus tu pinigu". Ir ju tikrai is kazkur atsiranda. Turi labai gerai intuicija. O jau jeigu neprieme sprendimo ta pacia akimirka, tai svarstys amziu. Tikrai neprognozuojamas. Siaip tai tinginys, bet jeigu uzeina ikvepimas, gali kalnus nuverst. Bet ikvepimo reiki laukti.
Draugams yra auksas. Viska adarys, kad tik kitiems butu gerai, visada pades, todel visi ir mano ir jo draugai laiko ji idealiu vyru, idealiu teciu ir idealiu sunumi. Bet as tai zinau, koks jis isikruju. Kartais tikrai buna idealus, o kartais neimanoma isvis susisneket.
Ir baisiausia , mano manymu, savybe - jeigu jau kazka nusprende, ne uz ka neperkalbesi. Netgi jeigu ir sutinka su visais argumentais, kad to daryti nereiketu, vistiek padarys. Ras koki "atmaza" ir padarys savaip.
Dar turiu draugiu svarstykliu ir pazystamu. Tai jau moterys svarstykles, tiksliau ju charakteris - reto bjaurumo. Vienu momentu - auksines, kitu - jau susiraukusios. Vos ne kaip dvyniai.
Cia matyt priklauso kuriais metais gime.
Maniskis meluoti tikrai nemoka. Taupiu ji irgi nepavadinciau. As labiau ieskau pigesnio varianto, o jis visada sako, kad "pigia mesa sunys eda". Tai kai irenginejome namus, buitine technika ir kitus dalykus tai tikrai ne pigiausius issirinkom. JIs isvis nevertina pinigu. Kai ju yra leidzia bet kaip, kai nera, sako "bus tu pinigu". Ir ju tikrai is kazkur atsiranda. Turi labai gerai intuicija. O jau jeigu neprieme sprendimo ta pacia akimirka, tai svarstys amziu. Tikrai neprognozuojamas. Siaip tai tinginys, bet jeigu uzeina ikvepimas, gali kalnus nuverst. Bet ikvepimo reiki laukti.
Draugams yra auksas. Viska adarys, kad tik kitiems butu gerai, visada pades, todel visi ir mano ir jo draugai laiko ji idealiu vyru, idealiu teciu ir idealiu sunumi. Bet as tai zinau, koks jis isikruju. Kartais tikrai buna idealus, o kartais neimanoma isvis susisneket.
Ir baisiausia , mano manymu, savybe - jeigu jau kazka nusprende, ne uz ka neperkalbesi. Netgi jeigu ir sutinka su visais argumentais, kad to daryti nereiketu, vistiek padarys. Ras koki "atmaza" ir padarys savaip.
Dar turiu draugiu svarstykliu ir pazystamu. Tai jau moterys svarstykles, tiksliau ju charakteris - reto bjaurumo. Vienu momentu - auksines, kitu - jau susiraukusios. Vos ne kaip dvyniai.
Na teisybes radau nemazai. Nors pasakojai apie vyra...
Mano sūniukas - svarstykliukas, bet kol dar mažas tai apie kažkokias svarstyklėms būdingas savybes arba apie jo charakterį kalbėti dar sunku.
O šiaip tai labai geras vaikas - ramus, nerėksnys.
O šiaip tai labai geras vaikas - ramus, nerėksnys.
Maniskis svarstykles.. Hmm.. Labai fainas, nuosirdus ir mielas..
Kiek pastebejau visi raso, kad svarstykles labai jau tvarkingi zmones,
na del sito tai niekaip nesutikciau .. Jeigu jam uzplaukia, kad reikia
susitvarkyti, tada taip susitvarkys, bet ta tvarka maksimum dvi dienas
isbus tvarkinga .. Indu plauti nemegsta (bet manau, cia ne del
zenklo, o del mamos auklejimo)..
Del pirkiniu, tai toks irgi nelabai apsisprendziantis, turi pries tai viska
issiaskinti, kas, kur, kodel, uz kiek, ir t.t .. Bet kadangi as esu super dydele
islaidune, tai man jis i pora kaip tik .. Biski ant zemes nuleidzia, bo as
galiu pirkti reikia man ar nereikia, svarbiausia nusipirkti.. Seip gan taupus,
bet jeigu kazko noriu as, tai niekada negaili pinigu ..
Bet seip mano svarstykliukas labai mielas ..
Kiek pastebejau visi raso, kad svarstykles labai jau tvarkingi zmones,
na del sito tai niekaip nesutikciau .. Jeigu jam uzplaukia, kad reikia
susitvarkyti, tada taip susitvarkys, bet ta tvarka maksimum dvi dienas
isbus tvarkinga .. Indu plauti nemegsta (bet manau, cia ne del
zenklo, o del mamos auklejimo)..
Del pirkiniu, tai toks irgi nelabai apsisprendziantis, turi pries tai viska
issiaskinti, kas, kur, kodel, uz kiek, ir t.t .. Bet kadangi as esu super dydele
islaidune, tai man jis i pora kaip tik .. Biski ant zemes nuleidzia, bo as
galiu pirkti reikia man ar nereikia, svarbiausia nusipirkti.. Seip gan taupus,
bet jeigu kazko noriu as, tai niekada negaili pinigu ..
Bet seip mano svarstykliukas labai mielas ..
QUOTE(BANGUTE @ 2007 03 30, 13:06)
*****,lyg apie save skaityciau
QUOTE(FOXY @ 2005 03 24, 17:26)
jau toks neapsisprendziantis jau ka benusprestu-vis tiek blogai . Dar pats didziausias kritikas, visur pakis savo nuomone ir daznai ne pacia geriausia....kad
vat butent, maniskis irgi toks pat.. Jau kartu esam 4 metus, pirmais ir antrais metais kaip ir nieko neigiamo nepastebejau (gal isimylejus per daug buvau, o gal jis stengesisavo neigiamu savybiu neparodyti), bet toliau tai kosmaras.... kai reikia ka nors nuspresti ar rinktis tai jau geriau jo net neklausti nes nieko nezino.... o jau kritikuoti labai megsta, ypac i nepatogia padeti mane pastato kai ka nors uzvelia prie tevu ar brolio....
Apie tvarka kalbant - tikrai nieko gero..... jau pusmeti jam vis aiskinu kad rubu nemetytu bet kur, bet jam vistiek, tam kartui pasako kad susitvarkys, bet po kiek laiko vel tas pats.... ir siaip, kol nepaprasysi kad padetu ka nors padaryti tai tol is jo pagalbos nesulauksi.....
p.s. as pati esu taip pat svarstykles, taciau tokiu bjauriu bruozu kaip ir nepastebiu... gal anksciau ir buvo siek tiek problemu del dvejojimo, taciau dabar stengiuosi nuomones nebekeisti vien del aplinkiniu, kad ir ji man veliau nebepatinka... nes kai pati bendrauju su svarstyklium, tikrai erzina tie neapsisprendimai...
Ir as gyvenu su svarstyklem , no sunkokas harakteris, bet prie visko galima prisiderinti, labai tvarkingas ir ka pastebejau begalo mylintis savo vaikucius, kaip jis jais moka uzsiimti, tikrai labai geras tetis, nu ir aisko labai protingas
QUOTE(Tutė @ 2005 03 25, 13:37)
Gyvenu su Svarstyklium 5 metus (seip pazystami 7), bet esu "apakusi" kaip juos apibudinat. Maniskis vsiska priesingybe toms savybems apie kurias rasot. Pirmiausia- issiblaskes, uzuomarsa, del tvarko bandau visaip pratinti ir perlauzti. Indus plauti pradejo tik neseniai, kai pakeitem gyvenama vieta Apie subtiluma patylesiu Bet turi ir vien kita svarstyklems budinga bruoza, as ji vadinu suokiku- gali valandu valandas kalbeti kokia as jam brangi, kaip jis mane myli, kaip as jam patinku ir t.t. Totaliai neprognozuojamas bicas. Valdomas impulsu, tiesa, parduotuvej uztrunka ilgiau uz mane kokius 3 kartus. Viska apziurineja, aiskinasi (reikia nereikia). Issirinkti jam buna sunku. Uztat labai prie "meno". Megsta drozineti, namu interjera labai grazu sugalvojo, kas aplanko, mano, kad dizaineris konsultavo. Kruopsciai atlieka darbus, kurie jam malonus. Labai dinamiska, kintanti asmenybe, todes ir nenuobodu su juo. As esu Avinas, pastebiu, kad "pastatau" ji ant zemes. Dar viena orinuka turiu - tai musu dukrele. Gimusi po Dvyniu zenklu. Tai per dienas ir gaudau abu, kad per toli nenuskristu. O jie man suteikia savo isdaigom ir nuplaukimais daug jegu ir energijos. Taip ir gyvenam, smagu... KAip jusiskai svarstykliai su vaikais bendrauja, koki poziuri i seima turi. LAbai idomu.
oooo, Tute super, visi sitie isvardinti bruozai ir maniškiui tinka tip top, kuris irgi yra svarstykles o as avinas irgi, kaip ir tu