Kiek čia prirašėt
apie svarstyklius, tai vaje vaje... atrodo, kad ne tokius svarstyklius pažinojau... Papasakosiu savo įspūdžius...
Buvau susipažinus su dviem vyrais-svarstykliais.
Abu vienodi!
Vienodai kalbėjo vos ne eilėmis patį pirmą pažinties vakarą, abu norėjo nugirdyti, kad tą patį vakarą į lovą nutempti. Vargšeliai niekaip nesusivokė, kad ne ant tokios užtaikė
, ir abu nervinosi, kai matė kad nieko neišeina.
Abu kažkokie įtartinai taupūs, pirmas įkalbinėjo, kad pas jį namuose žymiai pigiau vakarienę suvalgyti, antras sedėdamas kavinėje vis prašėsi į svečius, nes taip bus pigiau daugiau vyno išgerti.
Ir vienas ir kitas pamelavo. Pirmas dar kai nebuvom susitikę, kalbėjom telefonu, pajaunino save 5 metais, bet kai susitikom, tai jau prirėmiau prie sienos... Tuo labiau, kad atrodė tai jis vyresnis nei yra iš tikrųjų.
Antras melavo apie vedybas, sakė, kad nebuvo vedęs, bet kai išgerė antrą bokalą alaus, liežuvis netikėtai pats atsirišo.
Tik va galvoju... Su pirmu buvau susipažinus dar studijų laikais, pieš kokius 6 metus, su antru - prieš kelis menesius. Ir kai susipažinau su tuo antru, tai man pačiai net keisti pasirodė tie visi atitikimai...
Dabar turbūt kai su kokiu vyru susipažinsiu, tai pirmas klausimas bus - kuo tu vardu, antras - zodiako ženklas... jei svarstyklės
, tai viso gero...
nenoriu daugiau tokių...
Ps. šiaip aš pati esu gimus po svarstyklių ženklu, bet neįsivaizduoju kaip galėčiau su tokiu vyru gyventi.