Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės

QUOTE(Laura_k @ 2007 02 28, 18:16)
Gal kas turit protingu minciu kaip padaryt, kad svarstyklinas nebesvarstytu, o pagaliau apsisprestu  doh.gif

Cia tai didele problema,mano vyrelis taipogi tik sneka ir sneka,bet nieko nedaro lotuliukas.gif Labai nemegsta vaiksciot po parduotuves,nemegsta priziuret saves,jei nepasakyciau,kad reikia jam nauju kelniu,tai ir nepirktu lotuliukas.gif Vat megsta vaiksciot po buitines technikos parduotuves cool.gif Ten yra tu daikciuku,kurie ji domina lotuliukas.gif Bet siaip MB lb draugiskas,megsta linksmint zmones wub.gif,turi daug ir geru savybiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 02 28, 18:16)
Gal kas turit protingu minciu kaip padaryt, kad svarstyklinas nebesvarstytu, o pagaliau apsisprestu  doh.gif

Reikia kiekviena karta pakisti nenugincijamu yrodymu tada tiks ir apsispres i ta puse kuria nori ( irodymai gali buti sufabrikuoti ) smile.gif
Papildyta:
Esu pati svarstykles ir kartais pacia tas zenklas mane nervina, apsispresti tai dar apsisprendziu, bet va tas issiblaskymas. O dar esu labai sentimentali ir galiu atsiminti kiekviena zodi ar judesi zmogaus, bet vat kad reikia i banka nueiti nei velnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angliuke @ 2007 03 08, 13:14)
Cia tai didele problema,mano vyrelis taipogi tik sneka ir sneka,bet nieko nedaro  lotuliukas.gif Labai nemegsta vaiksciot po parduotuves,nemegsta priziuret saves,jei nepasakyciau,kad reikia jam nauju kelniu,tai ir nepirktu  lotuliukas.gif Vat megsta vaiksciot po buitines technikos parduotuves  cool.gif Ten yra tu daikciuku,kurie ji domina  lotuliukas.gif Bet siaip MB lb draugiskas,megsta linksmint zmones  wub.gif,turi daug ir geru savybiu. smile.gif

sitas mano variantas ir nieko nedaro...bijo matyt...
bet parduotuves megsta, ir save priziuret laaaabai megsta...

Reikia kiekviena karta pakisti nenugincijamu yrodymu tada tiks ir apsispres i ta puse kuria nori ( irodymai gali buti sufabrikuoti )

situacija ne ta kad irodymu butu galima pakist doh.gif
Atsakyti
na nezinau, man pvz svarstykles vienas mieliausiu zenklu wink.gif)) gal todel kad as pati svarstykles ?:}
manasis taip pat svarstykliukas. kazkaip pastebejau,kad dauguma poru svarstyklinu puikiai sugyvena,o su kitais zenklais mums sunku.
Kazkada skaiciau, kad tai vienintelis zenklas kuris su kitais sawo zenklo atstovais puikiai sugyvena (kalbant apie vyrus ir moteris)
Smulkesni skirstyma i tvarkingus netvarkingus,prisiziurincius ir ne, reikia skirstyti pagal gimimo data, tarkim manasis gimes rugsejo pabaigoj, tai rramus, o as rudens vidury, taigi-visiska priesingybe rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek čia prirašėt book.gif apie svarstyklius, tai vaje vaje... atrodo, kad ne tokius svarstyklius pažinojau... Papasakosiu savo įspūdžius... wink.gif
Buvau susipažinus su dviem vyrais-svarstykliais. doh.gif
Abu vienodi! lotuliukas.gif Vienodai kalbėjo vos ne eilėmis patį pirmą pažinties vakarą, abu norėjo nugirdyti, kad tą patį vakarą į lovą nutempti. Vargšeliai niekaip nesusivokė, kad ne ant tokios užtaikė lotuliukas.gif, ir abu nervinosi, kai matė kad nieko neišeina. lotuliukas.gif
Abu kažkokie įtartinai taupūs, pirmas įkalbinėjo, kad pas jį namuose žymiai pigiau vakarienę suvalgyti, antras sedėdamas kavinėje vis prašėsi į svečius, nes taip bus pigiau daugiau vyno išgerti. hihihi.gif
Ir vienas ir kitas pamelavo. Pirmas dar kai nebuvom susitikę, kalbėjom telefonu, pajaunino save 5 metais, bet kai susitikom, tai jau prirėmiau prie sienos... Tuo labiau, kad atrodė tai jis vyresnis nei yra iš tikrųjų. blink.gif Antras melavo apie vedybas, sakė, kad nebuvo vedęs, bet kai išgerė antrą bokalą alaus, liežuvis netikėtai pats atsirišo. bigsmile.gif hihihi.gif
mastau.gif Tik va galvoju... Su pirmu buvau susipažinus dar studijų laikais, pieš kokius 6 metus, su antru - prieš kelis menesius. Ir kai susipažinau su tuo antru, tai man pačiai net keisti pasirodė tie visi atitikimai... mega_shok.gif swoon.gif
Dabar turbūt kai su kokiu vyru susipažinsiu, tai pirmas klausimas bus - kuo tu vardu, antras - zodiako ženklas... jei svarstyklės wacko.gif, tai viso gero... bye1.gif nenoriu daugiau tokių... dirol.gif

Ps. šiaip aš pati esu gimus po svarstyklių ženklu, bet neįsivaizduoju kaip galėčiau su tokiu vyru gyventi. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 15 kovo 2007 - 00:58
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 03 15, 00:57)
Ps. šiaip aš pati esu gimus po svarstyklių ženklu, bet neįsivaizduoju kaip galėčiau su tokiu vyru gyventi.  rolleyes.gif

kažkiokioj knygoj esu perskaičiusi mintį maždaug tokią:
"kitame žmoguje mūsų nejaudina (neerzina, nedomina) tai, ko nėra mumyse pačiuose". Bijau, kad netiesos šioje mintyje nėra unsure.gif

ps. svarstyklės ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaida @ 2007 03 16, 20:41)
kažkiokioj knygoj esu perskaičiusi mintį maždaug tokią:
"kitame žmoguje mūsų nejaudina (neerzina, nedomina) tai, ko nėra mumyse pačiuose". Bijau, kad netiesos šioje mintyje nėra  unsure.gif

ps. svarstyklės ir aš  biggrin.gif

Galbūt tai yra tiesa. Neneigiu to.
Bet šiais konkrečiais atvejais tai galiu pasakyti, kad savyje tokių savybių kaip tuose dviejuose bičuose, kažkaip neatradau... Ir aplinkiniai neatrado. bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif Ka manot apie toki derini: vaikinas svarstykles, o mergina oziaragis. Gal kas pazista tokiu poru? Kazin , kaip jie sutaria.Kazkodel atrodo tos svarstykles, paslaptingos,neperprantu iki galo. g.gif
Atsakyti
Mano vyras svarstykles ir sunus taipogi. Ir manau, kad svarstykles yra labai geri, silti, rupestingi zmones, nu bent as taip sprendziu pagal savo vyra.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes su vyru irgi svarstykles..... tai svarstom ir svarstom smile.gif
As galvojau kad tik mano vyras taip ilgai renka drabuzius6 uzsideda-nusiima, po to kitos kelnes eina, dar kitos.... o galu gale grizta prie pirmu ir vel matuoja...
Jus teisios kad turbut vyrus-svarstykles reikia ko daugiau girt kad jie tokie geri ir pan.
Va tik noriu paklaust kai susipykstat ir nesikalbat... ar ilgai gali nesikalbet, nes maniskis tai uzsispyres kaip ozys, bet ir as nepasiduodu biggrin.gif Bet zinau kad ir jam yra sunku nesikalbeti ir man....
O siaip svarstykles yra mylincios asmenybes, seimos zmones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzialis: 29 kovo 2007 - 09:47
QUOTE(buzialis @ 2007 03 29, 10:44)
As galvojau kad tik mano vyras taip ilgai renka drabuzius6 uzsideda-nusiima, po to kitos kelnes eina, dar kitos.... o galu gale grizta prie pirmu ir vel matuoja...
O tu vyrui po nosim pakišk tik vienas išlygintas kelnes... lotuliukas.gif Neturės iš ko rinktis - privalės tas ir užsidėti. mirksiukas.gif
Čia aš juokauju... nepriimk už gryną pinigą... 4u.gif

QUOTE(buzialis @ 2007 03 29, 10:44)
O siaip svarstykles yra mylincios asmenybes, seimos zmones

Pasiskaitau tokių minčių ir pačiai norisi tokį sutikti... Bet vis nėr tokio ir nėr... verysad.gif cry.gif
Atsakyti
na mano vyras svarstykles ir kaip kazkas cia minejo tikrai siltas seimos zmogutis..na dar prideciau kantrus...nes visgi su manim tokia uzsispyrusia ragana gyvena...pykti nemoka , jei supyksta tai tik penkiom minutem...ir tada laukiam kuris pirmas issivieps..o tada juokai juokai juokai lotuliukas.gif
Atsakyti