va o cia tai neblogas pastebejimas apie svarstykles!!!
o ypac palyginimas su veneros pavirsiumi!!!!
super!!!
Labai geras pastebejimas Tokios jau tos svarstykles
Mano vyriukas irgi svarstykle
Geras, demesingas, svelnus
Neapkencia betvarkes, jeigu tik kas nors kur nors ne taip, tai jau ir burba arba pats ima tvarkytis
Lengva ranka ismeta visus nereikalingus senus daiktus
Greitai uzsiplieskiantis, bet greitai ir nurimstantis
Megsta viska reguliuoti, todel vadinu ji reguliatoriumi
Neapsisprendziantis, o kadangi as Dvynys, sunku mums tai kai nueinam i parduotuve, tai del kiekvieno s... svarstom, o gal taip, o gal anaip
Nemoka meluoti, jis toks teisuolis (nors vienas mano draugas irgi svarstykle, tai toks mulagis, kad net baisu)
Baisingas aktyvistas, sestadieniais as norec paguleti, o jis nuo ryto, nu tai va dabar veiksim ta ir ta, poto ta ir ta
Na mazdaug tiek
Geras, demesingas, svelnus
Neapkencia betvarkes, jeigu tik kas nors kur nors ne taip, tai jau ir burba arba pats ima tvarkytis
Greitai uzsiplieskiantis, bet greitai ir nurimstantis
Megsta viska reguliuoti, todel vadinu ji reguliatoriumi
Neapsisprendziantis, o kadangi as Dvynys, sunku mums tai kai nueinam i parduotuve, tai del kiekvieno s... svarstom, o gal taip, o gal anaip
Nemoka meluoti, jis toks teisuolis (nors vienas mano draugas irgi svarstykle, tai toks mulagis, kad net baisu)
Baisingas aktyvistas, sestadieniais as norec paguleti, o jis nuo ryto, nu tai va dabar veiksim ta ir ta, poto ta ir ta
Na mazdaug tiek
QUOTE(lauritaz @ 2006 11 07, 14:31)
siaubas kaip jums gerai!!!
o mano vyras neismeta nei vieno daikto!!!!
na nebent kai as pradedu bambeti...
bet tada su labai skaudancia sirdim...
cia aplamai apie svarstykles:
nepakencia konfliktų. vertina tiesa, simpatiski. rupinasi savo isvaizda, sunkiai apsisprendzia , nes daug svarsto. jiems sunku rasti pusiausvyra. intelektualus - siekia bendrauti. meile ar flirtas - megstamiausi uzsiemimai. dideli tiesos brangintojai. devizas - as svarstau
nepakencia konfliktų. vertina tiesa, simpatiski. rupinasi savo isvaizda, sunkiai apsisprendzia , nes daug svarsto. jiems sunku rasti pusiausvyra. intelektualus - siekia bendrauti. meile ar flirtas - megstamiausi uzsiemimai. dideli tiesos brangintojai. devizas - as svarstau
va o sitas apibudinimas mano MB labai tinka!!!
QUOTE(jurgitat @ 2005 03 23, 15:50)
Mano svarstykliukas svarsto svarsto ...
O jei rimtai, tai labai uzdaras, skrupulingas, tvarkingas ... Musu seimoje jis greiciau uz mane suskumba isplauti indus, sutvarkyti namus, pakloti lova ir t.t. O siaip tikrai labai nuosirdus, ramaus budo.
O jei rimtai, tai labai uzdaras, skrupulingas, tvarkingas ... Musu seimoje jis greiciau uz mane suskumba isplauti indus, sutvarkyti namus, pakloti lova ir t.t. O siaip tikrai labai nuosirdus, ramaus budo.
Aga, puikiai apibūdinai Labai geras zodiako ženklas vyrui
Papildyta:
QUOTE(gaudri @ 2006 10 10, 21:46)
..ir renkasi rubus baisiau uz boba
Šitą problemą teko irgi išspręsti. Kai jis pas mane atsikraustė, išmečiau tris bulvinius maišus jo rūbų Rengėsi siaubingai, bet dabar jau stiliuką pagavo. Kartais prieš veidrodį staipos ilgiau nei aš
QUOTE(Fruktė @ 2006 10 28, 19:20)
Ryškiausios teigiamos savybės:
- ramaus būdo - iš jo mokausi į viską ramiai reaguoti ir nepanikuoti
- labai švelnus ir moka sakyti komplimentus, kokia jam brangi esu ir t.t.
- labai šeimyniškas - jam šeima yra pati svarbiausia
- nemoka meluoti (gal dėl to, kad pažįstu jį)
- nemėgsta didelių susibūrimų, balių (man tai pliusas, nes pati esu tokia pat)
- sąžiningas
Neigiamos savybės:
- nemoka daryti staigmenų
- tinginiukas (bet ne visuose darbuose, pvz padeda namų ruošoje), šiaip daro viską, bet reikia paraginti
- sunkiai priima sprendimus
- pavydus (pavydi net ir dėl smulkmenų)
- nesirūpina savo išvaizda ir apranga - jam kaip yra, taip gerai
- gan uždaras (atvirauja, bet rečiau nei norėtųsi)
Viskam galim apritarti
Sveikutes, as gyvenu su savo svarstykliuku jau 8 metai. Labai daug panasumu perskaiciau ir pas jus visas. Jei jau kada pabando sumeluot, tai is karto suprantu , bet greiciausiai del to kad per sitiek metu neimanoma nepazinti zmogaus. Labai daug svarsto is tiesu, bet uz tat pasirenka pati geriausia varianta. Turi labai gera skoni, tiesiog super, net sau kvepalus rinkdama butinai prasau kad jis pasakytu paskutini zodi . Be proto myli savo seima, savo vaikus. Tai turbut pats geriausias tetis! Dar musu mazylis buvo mamytes pilvelyje, jau jis kalbedavo su juo, sekdavo pasakas, o gimus kudikiui, kartu keldavosi maitinti, keisti pampersus ir t.t. Nors kartais buna grieztas, bet tik tada kai is tiesu reikia. As labai dziaugiuosi kad musu tetis - svarstykliukas!
QUOTE(poeme @ 2007 01 06, 13:30)
Sveikutes, as gyvenu su savo svarstykliuku jau 8 metai. Labai daug panasumu perskaiciau ir pas jus visas. Jei jau kada pabando sumeluot, tai is karto suprantu , bet greiciausiai del to kad per sitiek metu neimanoma nepazinti zmogaus. Labai daug svarsto is tiesu, bet uz tat pasirenka pati geriausia varianta. Turi labai gera skoni, tiesiog super, net sau kvepalus rinkdama butinai prasau kad jis pasakytu paskutini zodi . Be proto myli savo seima, savo vaikus. Tai turbut pats geriausias tetis! Dar musu mazylis buvo mamytes pilvelyje, jau jis kalbedavo su juo, sekdavo pasakas, o gimus kudikiui, kartu keldavosi maitinti, keisti pampersus ir t.t. Nors kartais buna grieztas, bet tik tada kai is tiesu reikia. As labai dziaugiuosi kad musu tetis - svarstykliukas!
sveikutes,sutinku su tvim kad svarstykliukai geri tėvelei mūsų ir vyresnioji dukrytė svarstyklės tai būna sunkiau kai dvi svarstyklės pradeda svarstyti
QUOTE(neringele5 @ 2007 01 10, 21:16)
sveikutes,sutinku su tvim kad svarstykliukai geri tėvelei mūsų ir vyresnioji dukrytė svarstyklės tai būna sunkiau kai dvi svarstyklės pradeda svarstyti
Uzuojauta tau Neringele5 , juokauju
kaip tiksliai apie juos viska pasaket!!!!na tikrai, labai ramus, svarstantis, jam geriau nieko nei bet kas ir dar galiu pabrezt, kad svarstykles myli akimis jam tikrai yra labai svarbi isvaizda, ne tik savo, bet ir partnerio
Papildyta:
tai kad taip ir yra - juk svarstykles!!!arba nerealus mergisius, arba nerealus monogamas arba i viena, arba i kita ouse viduriuko nebuna
Papildyta:
QUOTE(Lurdes @ 2005 03 24, 07:42)
imesiu deguto šaukštą į jūsų medaus statinę -pažinojau vyrą -svarstyklę ,kuris buvo TOOOKs melagis....Muilindavo mergom smegenis išsijuosęs.Nors aišku pradiniai norai visada būdavo geri,labai draugiškas,šnekus,visada pasišaudavo padėti,rodos,paprašysi mėnulio-ir nukabins ,bet matyt dėl to kartais pats nebeatskirdavo-kas įmanoma ir kas ne,taigi tekdavo sukt uodegą.
vat.Tik neužsipulkite manęs-jūsų svarstyklinai gal visai kitokie
vat.Tik neužsipulkite manęs-jūsų svarstyklinai gal visai kitokie
tai kad taip ir yra - juk svarstykles!!!arba nerealus mergisius, arba nerealus monogamas arba i viena, arba i kita ouse viduriuko nebuna
Gal kas turit protingu minciu kaip padaryt, kad svarstyklinas nebesvarstytu, o pagaliau apsisprestu