Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:39)
Getter, o tu perimk mano taktiką bigsmile.gif . Aš dar čia- pakankamai naujokė. Žinai kaip darydavau? Kadien po kelias foto keldavau, kol jiems nusibosdavau laugh.gif , tekdavo ir mane pastebėti. Tik pasakydavo kas ne taip, eidavau ir perfotkindavau, tada jau jiems būdavo nepadoru nepakomentuoti laugh.gif . Taip tyliai ramiai, nekaltu kaip avinėlis veideliu, ir prisiprašydavau komentarų. mirksiukas.gif

Gera taktika 4u.gif Aš bandau kojele treptelt - a vdrug pastebės biggrin.gif
QUOTE(BiteMaja @ 2008 01 04, 23:43)
aš vis paskutiniu metu mąstau ko aš išmokau šioje temoje. Vis dar esu apmąstymuose.... Nesu profesionalė, bet tuo paču ar aš čia mokausi? Tai gal ir man nelabai vieta čia  smile.gif

Tu vietą čia turi ir nerealią - TU MOKAI 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 04, 23:43)
Getter,  ne viskas taip greitai, patikėk .. pas mane panašūs jausmais.. atrodo su fotiku jau ilgai draugauju ( o iš tikrųjų velniškai mažai).. pažangos nematau, pykstu ant saves, kartais ant pvz.. sillwio  smile.gif .. ant viso svieto, kad nieko neišeina.. jei atrodo, kad išėjo -- įdedu čia.. ir tada dažniausiai suprantu, kad vėl neišėjo ... bet noriu, kad išeitų.. labai noriu.. ir viliuos, kad taip bus  unsure.gif

Aišku...bandysiu neimt į dūšią doh.gif reikia apsispręst ar pasinaudot Elinos taktika ar vvvv pasiūlymu tyliai kampuky patobulėt ir tadu jau čia visam gražume pasirodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 23:46)
vvvv ačiū už patarimą - būtinai pasinaudosiu, ir kolkas pabūsiu antram plane  unsure.gif

matytneteisingai mane supratai, arba neteisingai issireiskiau.... o gaila... stengiuos, bet ziuriu kad gaunas atvirkscias variantas g.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 23:47)
o ką daryti man kai ir du mūzinai nepadeda gero peizažo nufotografuoti g.gif  ar čia man eiti į kokius kursus, ar mūzinus keisti?
Inc, o nenori įdėti į tą albumą, kur darydavom įvairias variacijas? Kaip minėjo Vvvvv, apleistas kiek, gal būtų proga atgaivinti, o ir pačiai gal naudos būtų, gal kas kokį įdomų kirpimo variantą pasiūlytų.

nekeisk muzinu.... jokiu budu.. draudziu biggrin.gif

o del inc foto tai dabar supratau Desiree ka sakei minedama jog nemoki komentuot kaciuku, suniuku ir pan.... va as matyt tokios foto nemokeciau pakomentuot.... g.gif ji matyt man per vyriska tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 23:48)

Nepykit ant manęs. Ne iš piktos valios aš komentuoju jūsų nuotraukas ne taip kaip jums norisi girdėti smile.gif Jei darbas vertas, pagyrimų gaunat gi smile.gif

ai ne ne aš jau užsigrūdinau irnesakyk.gif .. mano fot galim visaip kaip komentuot ..iš tiesų jaučiu, kad keičiasi požiūris.. pvz šian nedėjau foto nei vienos, nes nematau tinkamos.. kažkaip atrodo, kad kuo geriau fotografuoji, tuo mažiau turi ką parodyt biggrin.gif .. tiesiog kriterijai kiti matyt formuojasi g.gif

tai sakot nesušalsiu g.gif ..

p.s sillwio, peiliukai aštroki pas tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 22:47)

ta pati tema. darželio valdovai.

man nelabai. Kompoziciškai įspraustas į kairį kampą. Kartais ir veikia tokia kompozicija, bet šiuo atveju man ne. Ir dar kažkas užlindo prieš objektyvą. Fonas trikdo, galėtų būti kiek išplaukęs, nes dabar akys laksto nuo berniuko link rankų, apačion link puodelio, link alkūnės ar dar kažko priešais vaikį...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Pabuvojau siandien net dvejose fotoparodose . Jürgen Lecher ir Taryn Simon. Nepaprastai paliete Simon darbai. Jauna dokumentarines fotografijos atstove is JAV. Darbai taiklus, apmastyti, lakoniski, bet ir daug pasakantys. Nuostabi paroda.

Savo darbais pasigirti negaliu biggrin.gif Vaiko portretai smile.gif Ir tai dar is lapkricio men., nes neprisedu patvarkyti nuotrauku. Tik viena sventinems nuotaikoms prisiminti arba postsventinei depresijai pagydyti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
tiek tos... baigiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 05 sausio 2008 - 00:02
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 23:56)
man nelabai. Kompoziciškai įspraustas į kairį kampą. Kartais ir veikia tokia kompozicija, bet šiuo atveju man ne. Ir dar kažkas užlindo prieš objektyvą. Fonas trikdo, galėtų būti kiek išplaukęs, nes dabar akys laksto nuo berniuko link rankų, apačion link puodelio, link alkūnės ar dar kažko priešais vaikį...

niekas nelindo į kadrą, visi sėdėjo prie stalo, kartais net specialiai stengiausi kuo daugiau "šiukšlių" įpinti į kadrą, kad pro mažą skylutę matytųsi vaikas.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 23:53)
matyt neteisingai mane supratai, arba neteisingai issireiskiau.... o gaila... stengiuos, bet ziuriu kad gaunas atvirkscias variantas  g.gif
nekeisk muzinu.... jokiu budu.. draudziu  biggrin.gif

vvvv stengiausi teisingai 4u.gif tačiau šiek tiek abidna, nes juk realiai nežinai kiek laiko praleidžiu mokydamasi, skaitydama ir t.t (vien jau užvakar vakare tiek išmokau apie objektyvus kiek nesitikėjau iš savęs, dabar nesunkiai pasirinkčiau norimus objektyvus pati, bet tas nieko nesako, nes kitų nuomonė man irgi svarbi). Išvada darau, kad gal reikalinga dar viena tema pradedantiesiems, tik kas jų darbus komentų g.gif , jei ten rinksis vien naujokai?

Man tavo nuomonė pvz yra labai svarbi net jei tai tik pasakymas "nekabina" ir pan.

Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 23:59)
arba zmogus taip reikalauja demesio sau arba as nebesuprantu...

Nius humoro gyslelę turi? Šiaip ten juokavau jeigu ką unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Nebandei bw varianto? Dabar šiek tiek marga, sunku susikoncentruoti į žvakes. Man per daug šviesu. Ir stalas, kėdės, namai, miškai ir t.t. man yra iš tų objektų, kuriuos stengiuosi fotografuoti tiesiai.

Getter
(vien jau užvakar vakare tiek išmokau apie objektyvus kiek nesitikėjau iš savęs, dabar nesunkiai pasirinkčiau norimus objektyvus pati, bet tas nieko nesako, nes kitų nuomonė man irgi svarbi)

ammmmm.. tuomet tu esi super. Šiaip, renkantis objektyvą aš turiu tokią nuomonę: juos reikia rinktis palyginimo principu. Yra keletas variantų už panašią kainą, renkiesi pagal fokusavimo greitį, aštrumą, bokeh, f ir t.t. Nemanau, kad per vieną vakarą galima išmokti daugelio objektyvų charakteristikas. Pagrindinius dalykus objektyve - taip, visiškai sutinku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 05 sausio 2008 - 00:10
žmonės, ar jūs pablūdot blink.gif blink.gif blink.gif tik nuėjau filmo pažiūrėt keliom valandom, o tiek prirašėt blink.gif kokis dar komentavimas čia gali būt, kai tiek perskaityt reikia lotuliukas.gif
jums gal nesimiega?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 05 sausio 2008 - 00:06
paskutinis šiam vakarui:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 23:48)
nikonas 300? ohoho. net užsipavydėjau..

Čia taip netyčia gavosi blush2.gif čia Kalėdų senio dovana, kurios net nesapnavau hihihi.gif
Atsakyti