QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:39)
Getter, o tu perimk mano taktiką . Aš dar čia- pakankamai naujokė. Žinai kaip darydavau? Kadien po kelias foto keldavau, kol jiems nusibosdavau , tekdavo ir mane pastebėti. Tik pasakydavo kas ne taip, eidavau ir perfotkindavau, tada jau jiems būdavo nepadoru nepakomentuoti . Taip tyliai ramiai, nekaltu kaip avinėlis veideliu, ir prisiprašydavau komentarų.
Gera taktika Aš bandau kojele treptelt - a vdrug pastebės
QUOTE(BiteMaja @ 2008 01 04, 23:43)
aš vis paskutiniu metu mąstau ko aš išmokau šioje temoje. Vis dar esu apmąstymuose.... Nesu profesionalė, bet tuo paču ar aš čia mokausi? Tai gal ir man nelabai vieta čia
Tu vietą čia turi ir nerealią - TU MOKAI
QUOTE(westa @ 2008 01 04, 23:43)
Getter, ne viskas taip greitai, patikėk .. pas mane panašūs jausmais.. atrodo su fotiku jau ilgai draugauju ( o iš tikrųjų velniškai mažai).. pažangos nematau, pykstu ant saves, kartais ant pvz.. sillwio .. ant viso svieto, kad nieko neišeina.. jei atrodo, kad išėjo -- įdedu čia.. ir tada dažniausiai suprantu, kad vėl neišėjo ... bet noriu, kad išeitų.. labai noriu.. ir viliuos, kad taip bus
Aišku...bandysiu neimt į dūšią reikia apsispręst ar pasinaudot Elinos taktika ar vvvv pasiūlymu tyliai kampuky patobulėt ir tadu jau čia visam gražume pasirodyt