Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 23:39)
na vat ir jauciasi ziurint i nuotraukas, kad muza salia turi  biggrin.gif
sklinda siluma... romantika.. ir siaip apima geri jausmai beziurint

Kitaip ir būti negali, kai lydi mūza smile.gif
Atsakyti
user posted image
man trūksta erdvės, matosi konstrukcija, tačiau trūksta erdvės. Įdomus, žmogai dirba, bet toks įspūdis, kad jie labai suspausti, net nežinau, panoramos variantas gal čia būtų idealiausias.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 23:29)
Nea smile.gif Kažkada avatare buvo sillwio portretas.

o aš galvojau , kad ir dabar avatare sillwio portretas mastau.gif biggrin.gif

klausimas - iki kokio minuso ( šalčio t.y) fotaparatas fotografuoja?

Getter, ne viskas taip greitai, patikėk .. pas mane panašūs jausmais.. atrodo su fotiku jau ilgai draugauju ( o iš tikrųjų velniškai mažai).. pažangos nematau, pykstu ant saves, kartais ant pvz.. sillwio smile.gif .. ant viso svieto, kad nieko neišeina.. jei atrodo, kad išėjo -- įdedu čia.. ir tada dažniausiai suprantu, kad vėl neišėjo ... bet noriu, kad išeitų.. labai noriu.. ir viliuos, kad taip bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 04, 23:38)
na, matai, nei aš ją noriu gelbėt nei ką wink.gif tik apkirpt biggrin.gif
taip taip...pasukt tikrai reikia smile.gif
o kaip, Desiree,  toks variantas?
user posted image

aš ne Desiree, bet gal galiu trigrašį įkišti:
man įdomi dešinė pusė, tas, smėlio laikrodžio formos konstrukcija ir viduryje tas žmogeliukas - marionetė. Todėl daryčiau vertikalų kadrą - kirpčiau per pusę.

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 04, 23:43)
klausimas - iki kokio minuso ( šalčio t.y)  fotaparatas fotografuoja?

teko ir prie -15 fotografuoti, teko ir prie -2 pusnuogį žmogų po pievas vaikyti biggrin.gif fotografuoja, minusas jam nebaisus, tik baterijos greit silpsta.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 23:40)
jei ateina su tokia nuomone, kad komentarai turi būti pakankamai švelnūs, tai tuomet komentuoti tikrai nėra verta. Aš kai kada nuotraukas dedu vien dėl to, kad sulaukčiau konkrečių pasakymų, kas blogai, ką reikia taisyti.
Viskas liuks.
Kokį "žvėrį" turi? Nikon d3? biggrin.gif

UOj neeee....man kuo daugiau rimtos kritikos, tuo geriau.
Pridėk prie trijų du nulius blush2.gif nu gal ne ŽVĖRIS, ale žvėriukas mirksiukas.gif
vvvv ačiū už patarimą - būtinai pasinaudosiu, ir kolkas pabūsiu antram plane unsure.gif
Atsakyti
user posted image

ta pati tema. darželio valdovai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 22:42)
Kitaip ir būti negali, kai lydi mūza smile.gif

o ką daryti man kai ir du mūzinai nepadeda gero peizažo nufotografuoti g.gif ar čia man eiti į kokius kursus, ar mūzinus keisti?

QUOTE(dejavu @ 2008 01 04, 22:44)
aš ne Desiree, bet gal galiu trigrašį įkišti:
man įdomi dešinė pusė, tas, smėlio laikrodžio formos konstrukcija ir viduryje  tas žmogeliukas - marionetė. Todėl daryčiau vertikalų kadrą -  kirpčiau per pusę.

Inc, o nenori įdėti į tą albumą, kur darydavom įvairias variacijas? Kaip minėjo Vvvvv, apleistas kiek, gal būtų proga atgaivinti, o ir pačiai gal naudos būtų, gal kas kokį įdomų kirpimo variantą pasiūlytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 sausio 2008 - 23:49
Tiesa sakant, man labai patinka kuomet aptariama nuotrauka nėra viniojama į mandagumo vatą. Man patinka, kuomet pasako tiesiai švieiai kas negerai. Man reikia konkretumo. Kuo rimčiau man pasako, tuo smarkiau įsimenu blink.gif . Žinoma, pagyrimas, jei jaučiuosi jo nusipelniusi, taip pat labai patinka blush2.gif . Tada nerealiai džiaugiuosi ir noriu visą pasaulį fotkint. Tiesa, pelkėje įkeliau tą nuotrauką su nulū\usia kauke, su paltu ir vilnonė, kojinėm, nes pačiai patiko j/b vertimas ir 1-mos metų dienos nuotaika, gavau liaupsių dėl seksualumo blink.gif , va tas tai nepatinka, man tokie komentarai neatrodo reikalingi ir pati nesmagiai jaučiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 23:46)
UOj neeee....man kuo daugiau rimtos kritikos, tuo geriau.
Pridėk prie trijų du nulius  blush2.gif  nu gal ne ŽVĖRIS, ale žvėriukas  mirksiukas.gif

nikonas 300? ohoho. net užsipavydėjau..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 04, 23:43)
o aš galvojau , kad ir dabar avatare sillwio portretas mastau.gif  biggrin.gif

klausimas - iki kokio minuso ( šalčio t.y)  fotaparatas fotografuoja?
Getter,  ne viskas taip greitai, patikėk .. pas mane panašūs jausmais.. atrodo su fotiku jau ilgai draugauju ( o iš tikrųjų velniškai mažai).. pažangos nematau, pykstu ant saves, kartais ant pvz.. sillwio  smile.gif .. ant viso svieto, kad nieko neišeina.. jei atrodo, kad išėjo -- įdedu čia.. ir tada dažniausiai suprantu, kad vėl neišėjo ... bet noriu, kad išeitų.. labai noriu.. ir viliuos, kad taip bus  unsure.gif

Aišku mano, tik čia nusiskutęs smile.gif

Aš esu fotografavęs prie -25. Nekaišiojant po striuke pirmyn atgal, o tiesiog rankoj. Gerą pusvalandį. Nieko. Galima fotografuot prie ISO 800. Kai šalta, triukšmas mažėja smile.gif

Nepykit ant manęs. Ne iš piktos valios aš komentuoju jūsų nuotraukas ne taip kaip jums norisi girdėti smile.gif Jei darbas vertas, pagyrimų gaunat gi smile.gif
Atsakyti
Mindoozas, man sharmingas tavo modeliukas... apie technine puse as cia dar mazai nusimananti, bet emocionaliaja daznai palieciu tongue.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 23:29)
Nea smile.gif Kažkada avatare buvo sillwio portretas.

ech nemaciau avataro... o gaila... labai idomu pamatyti asmenybe kuriancia tokius sedevrus... tad nekantriai laukiu autoportreto....

QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:33)
Jei tik susimpatizuoju ar šiaip sudomina kaip asmenybė, puolu įsivaizduot išvaizdą, ir žinokit, retokai apsirinku ax.gif . vvvvv, kol nemačiau ir įsivaizdavau tokią dailią, mąsliu veidu 4u.gif

masliu veidu... cool.gif malonu, kad nepasirodziau tiesiog blondine biggrin.gif
Atsakyti