Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Užsimaniau hasselio su skaitmeniniu užpakaliu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:20)
Patinka bigsmile.gif . Gaila, jei visi čia sueisit su juostinukais verysad.gif , jais tokios gražios foto gaunasi. Mums su skaitmena liūdni laikai ateis unsure.gif

ne juosta, iso šiek tiek buvo kilstelėtas. Pradėjau su skaitmena ir baigsiu ja, nes su juosta neteko draugauti, kad ir kaip ji mane žavėtų, nesinori mokytis dirbti su ja.
Dėl akių: nebenorėjau šviesinti tos pusės, dėl šešėlių taip jau gavosi.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 00:29)
Nea smile.gif Kažkada avatare buvo sillwio portretas.

Aš gerai nepamenu ar esu Sillwio mačiusi. Esu, greičiausiai, nes labai aiškiai jo išvaizdą įsivazduoju: tamsus, toks nelietuviškų bruožų, kiek itališkų unsure.gif , prie stambesnių vyrukų, plaukuotas g.gif ar tai barzda, ar tridieniai šeriukai g.gif. Nejau tiek prisifantazavau. Man labai patinka įsivaizduoti virtualius žmones. Jei tik susimpatizuoju ar šiaip sudomina kaip asmenybė, puolu įsivaizduot išvaizdą, ir žinokit, retokai apsirinku ax.gif . vvvvv, kol nemačiau ir įsivaizdavau tokią dailią, mąsliu veidu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 sausio 2008 - 23:36
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 23:24)
pamiršk tas depresijas. Apie komentarus. Pakalbėsiu kaip man atrodo ir kaip pats dariau. Iš pradžių, tik pradėjau fotografuoti, galvojau, kad komentuosiu viską, tačiau nežinojau ką pasakyti, nes nieko nemokėjau, todėl mokiausi iš žiūrėjimo, t.y. žiūrėjau į kitų darbus, ką ir dabar darau ir iš to mokausi. Šiek tiek supratau kaip reikia žiūrėti į nuotrauką, kaip ją suprasti, tuomet prasidėjo komentarai, vertinimai. Čia jau kaip ir antras toks etapas. Atrodo kad esi pasaulio bamba, gali komentuoti bet kokią nuotrauką, bet taip nėra. Dabar yra taip, kad jei nuotrauka nežavi, jos nekomentuoji, tiesiog pasižiūri ir viskas. Nebent matai, kad tas žmogus daro pastoviai kažkokią vieną klaidą, tada pasakai pastabą. O jei nekomentuoja, vadinasi reikia kažkokio kardinalaus sprendimo, pokyčių fotografijoje, kitokio žvilgsnio ir vėl dedi kokį šedevrą.
Sėkmės, kelk nosį į viršų ir pirmyn.

Matai....fotografuoti mokiausi kelis metus, juostinukais ir pagrinde j/b, bet čia buvo prieš 10m, tada žinojau nemažai, ir tą cinkiuką buvau atradus, bet tiek laiko praėjo, pasikeitė technika. Dabar perlipau nuo muilinės prie tokio žvėriuko ir todėl net paprastiems bandymams norisi komentarų...nes man tai svarbu cool.gif Tema yra "mokomės fotografuoti" , o ne "profesionalai fotogravai renkasi čia" tongue.gif
Paskutinis sakinys labai tiktų jei būtų antrasis temos pavadinimas kaip parašiau biggrin.gif Tada vat supraščiau ir neburbėčiau čia tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 23:31)
Dėl akių: nebenorėjau šviesinti tos pusės, dėl šešėlių taip jau gavosi.

Taip ir supratau, dabar pagalvojau, kad per griežtai parašiau. Bendrai man vaizdas patinka, patinka tas toks smalsus žvilgsnis " O kas gi ten vyksta?" Bet tos akys gadina visą vaizdą ir pvz ant sienos tokios nekabinčiau vien dėl akyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 23:55)
O kodėl jinai tau atrodo verta kažką iš jos bandyt išspaust?

na, matai, nei aš ją noriu gelbėt nei ką wink.gif tik apkirpt biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 04, 23:57)
aš tai tiesinčiau - na, sukčiau porą laipsnių prieš laikrodžio rodyklę, tol kol tilto pasvyrimas būtų 90 laipsnių (statmenai kadro kraštinei kad eitų), o ta kirpčiau pačią foto atitinkamai. ždž, tiltą lygiagrečiai nuotraukos apatinei kraštinei daryčiau. paprasčiau padaryt, neugu kad paaiškint doh.gif

taip taip...pasukt tikrai reikia smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 00:06)
deja, patarimų neturiu. Nesumąstau kaip geriau. Akcentuoti norėjosi tuos besikarstančius žmogeliukus, bandžiau tiesinti kiek ir kirpti kvadratą, bet neveikia. Daugiau neišmąstau ką daryti

o kaip, Desiree, toks variantas?
user posted image
Atsakyti
tai mano klausima apie nuotrauku koregavima ir komentarus Desiree ikeltom nuotraukom praignoravot tongue.gif nu gerai..... ax.gif

QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:17)
Gerai, kad perspėjai biggrin.gif  ir dar gerai, kad plaukai nosyje nėra labai ilgi fear.gif  wacko.gif  laugh.gif

nu kur jau lotuliukas.gif sugebi prajuokint nerealiai lotuliukas.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 23:19)
Ne vienas buvau  mirksiukas.gif

na vat ir jauciasi ziurint i nuotraukas, kad muza salia turi biggrin.gif
sklinda siluma... romantika.. ir siaip apima geri jausmai beziurint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 05 sausio 2008 - 00:13
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 23:37)
Tema yra "mokomės fotografuoti" , o ne "profesionalai fotogravai renkasi čia"  tongue.gif 

Sorry, Getter, aš vaikų nekomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 05, 00:33)
Tada vat supraščiau ir neburbėčiau čia tongue.gif

Getter, o tu perimk mano taktiką bigsmile.gif . Aš dar čia- pakankamai naujokė. Žinai kaip darydavau? Kadien po kelias foto keldavau, kol jiems nusibosdavau laugh.gif , tekdavo ir mane pastebėti. Tik pasakydavo kas ne taip, eidavau ir perfotkindavau, tada jau jiems būdavo nepadoru nepakomentuoti laugh.gif . Taip tyliai ramiai, nekaltu kaip avinėlis veideliu, ir prisiprašydavau komentarų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 23:37)
Taip ir supratau, dabar pagalvojau, kad per griežtai parašiau. Bendrai man vaizdas patinka, patinka tas toks smalsus žvilgsnis " O kas gi ten vyksta?" Bet tos akys gadina visą vaizdą ir pvz ant sienos tokios nekabinčiau vien dėl akyčių  4u.gif

jei ateina su tokia nuomone, kad komentarai turi būti pakankamai švelnūs, tai tuomet komentuoti tikrai nėra verta. Aš kai kada nuotraukas dedu vien dėl to, kad sulaukčiau konkrečių pasakymų, kas blogai, ką reikia taisyti.
Viskas liuks.
Kokį "žvėrį" turi? Nikon d3? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:30)
Užsimaniau hasselio su skaitmeniniu užpakaliu laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

pataupyk savo Senio nervus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 04 sausio 2008 - 23:42
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 23:39)
Sorry, Getter, aš vaikų nekomentuosiu.

pioneer.gif Man gana, kad tau mano žiogas simpatiškas pasirodė, nors ir remeliai nelimpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 22:20)
Patinka bigsmile.gif . Gaila, jei visi čia sueisit su juostinukais verysad.gif , jais tokios gražios foto gaunasi. Mums su skaitmena liūdni laikai ateis unsure.gif

o aš ir skaitmeniniu fotografuoju 4u.gif tik retai čia rodau, bet turiu daug. o nerodau, nes dažniausiai mažių fotografuoju. o jo nuotraukas aš linkusi išiminėti. O apie išimamas nuotraukas jau buvo šnekėta biggrin.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 22:25)
O mane pvz šiek tiek erzina tos nevienodos akytės, viena juoda o kita tokia kaip peršviečiama, asmeniškai manes "nekabina"  biggrin.gif   4u.gif

geras pastebėjimas. Momentas buvo geras, susidomėjęs mergaičiukės žvilgsnis bandantis pamatyti kažką pro tuos gigantus suagugusius... bet pats atlikimas man nepatinka.

QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 22:30)
Užsimaniau hasselio su skaitmeniniu užpakaliu laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

aš irgi tokio noriu biggrin.gif Tai bus pirmas daiktas, kurį isigysiu, kai pinigai per ausis laisvai liesis lotuliukas.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 22:37)
Matai....fotografuoti mokiausi kelis metus, juostinukais ir pagrinde j/b, bet čia buvo prieš 10m, tada žinojau nemažai, ir tą cinkiuką buvau atradus, bet tiek laiko praėjo, pasikeitė technika. Dabar perlipau nuo muilinės prie tokio žvėriuko ir todėl net paprastiems bandymams norisi komentarų...nes man tai svarbu  cool.gif  Tema yra "mokomės fotografuoti" , o ne "profesionalai fotogravai renkasi čia" tongue.gif 
Paskutinis sakinys labai tiktų jei būtų antrasis temos pavadinimas kaip parašiau  biggrin.gif  Tada vat supraščiau ir neburbėčiau čia tongue.gif
Papildyta:

aš vis paskutiniu metu mąstau ko aš išmokau šioje temoje. Vis dar esu apmąstymuose.... Nesu profesionalė, bet tuo paču ar aš čia mokausi? Tai gal ir man nelabai vieta čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 sausio 2008 - 23:45