Kadangi čia daug kas susiję su vaikais, tai pagalvojau, kad debiutuosiu su šia nuotrauka. Snapshoot'as. Kalėdinis vaikų vakarėlis darželyje.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 23:04)
Getter... komentuojam komentuojam tavo foto... tiesiog ne visas visi speja paliesti... temu tokie tempai, kad daznas pakomentuoja tiesiog labai istrigusia.. nors gal ir galetu buti atvirksciai....
buk kantri ir sulauksi
buk kantri ir sulauksi
Nius taip...nesakau gi kad visiškai ne, ale, negaliu susidaryt nuomonės kai pakomentuoja kažkas vienas, nes kaip be būtų fotografiją vienaip mato vieni, kitaip kiti, todėl daugumos nuomonė šį tą reiškia Bet suprantu ir iš tos pusės, kad norisi komentuoti tas kurios įstringa giliau, nei visai pradedančių petskeliones, tai tos pradedančiųjų nuotraukos ir pasislepia po keliais puslapiais ir lieka nepastebėtos, ale kaip tada šioje temoje mokintis Kažkaip nebesmagu "lyst" į akis ir kaulyti komentarų Gal kai šio to būsiu pasiekusi, ar kaip sakoma įkelsiu tą giliai įkrintatntį darbuką, tada ir bus komentarai, bet kaip to pasiekti? Pati iš savęs nelabai daug gali išmokt (nors grot pianinu pati išmokau beveik ).
Kažkaip liūdnoka man, žiemos depresija
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 00:13)
Elina, nesigedyk
ne visose gi taip foto... bet keliose kur galva labai i virsu buvai iskelus tai buvo taip susisviete
Gerai, kad perspėjai ir dar gerai, kad plaukai nosyje nėra labai ilgi
QUOTE(dejavu @ 2008 01 04, 23:14)
iš to tipo foto man stovi akyse nuotrauka, kur vyras gulinėja pievutėje tarp tulpių, (bet ant sienos nekabinčiau )
tikiuosi ten buvo ne Sillwio autoportretas...
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 22:55)
Ech...aš pagalvojau kad geriau būsiu žiūrovė nei dalyvė žiūru komentarai čia aukso vertės aš nesiskundžiu, bet neįsivaizduoju kaip tobulėt sulaukiant vos kelių komentarų...turbūt dedu visišką ššš, net nevertą komentarų Eisiu užsirašyt į kursus kokius
Aš visai nesenai sau pasakiau, kad vaikų nuotraukų nekomentuosiu, nes mamos komentarus priima kaip asmeninį įžeidimą. Tai natūralu ir suprantama.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 04, 23:00)
aš jau nebe pirmą kartą girdžiu, tiesiog įdomu - kodėl vadinat juos fotokameromis, o ne fotoaparatais? jos tipo, dar ir filmuoja? kžk visą savo sąmoningą gyvenimą maniau, kad negali geras daiktas kokybiškai atlikti šių dviejų funkcijų iškart
Fotoaparatas = fotokamera.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 23:00)
Niamu niamu, šliapu šliapu, galima prisijungti prie šių gretų?
Niamu niamu, opa opa junkis drąsiai
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:03)
sillwio, įmesk, jei nesunku nuorodą, kaip atrodo tos mama mia kameros
Va čia senukas juostinis hasselis http://www.blocket.s...763.htm?ca=13_s
O taip atrodo naujas 39 megapixeliu skaitmeninis http://images.google...ttp...=10&hl=lt
Mamiya panšiai, tik gamintojas kitas.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 23:04)
sillwio, suzavejai spalvom... eilini karta.... tampi "dailininku", ne tik fotografu... nuotraukos kaip paveikslai...
ziuriu romantiskoj vietoj sedejai ir kadra gaudei.... tokioj vietoj smagu butu ne vienam fotografuot.. as tai pasonej kazko noreciau tokiu vaizdu drauge dalintis
(tik vandenuko man apacioj daugoka, bet gal cia toks sumanymas... kai tu padarai vadinasi taip ir turi buti)
ziuriu romantiskoj vietoj sedejai ir kadra gaudei.... tokioj vietoj smagu butu ne vienam fotografuot.. as tai pasonej kazko noreciau tokiu vaizdu drauge dalintis
(tik vandenuko man apacioj daugoka, bet gal cia toks sumanymas... kai tu padarai vadinasi taip ir turi buti)
Ne vienas buvau
QUOTE(dejavu @ 2008 01 04, 23:05)
Sillwio, atvirai pasakysiu - tu puikus peizažistas. Nepyk, bet manęs pernelyg nesužavėjo nei tavo makro, nei portretai ar pan. Bet peizažai - tavo "arkliukas". Fotokūdroj užmačiau žiemines foto. Pasakiškos - ypač pirmoji. Norėčiau ant sienos, su autografu Prie trečiosios iš ten ir šitos, ką tik įdėtos, atrasčiau kur prisikabinti... Bet nesikabinsiu. Žavi jos savo švarumu ir spalvomis.
Ačiū
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 00:15)
Kadangi čia daug kas susiję su vaikais, tai pagalvojau, kad debiutuosiu su šia nuotrauka. Snapshoot'as. Kalėdinis vaikų vakarėlis darželyje.
Patinka . Gaila, jei visi čia sueisit su juostinukais , jais tokios gražios foto gaunasi. Mums su skaitmena liūdni laikai ateis
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 04, 23:08)
Getter, o tu lauki bet kokių komentarų, ar gerų, geriausiai iš išmanančių žmonių?
Nius norėčiau visokių. Jei jau rašėt kad Agnytės komentarai čia svarbūs ir reikalingi nors kolkas nelabai ką išmano, tai aš lygiai taip pat. Smagu gaut komentarus tiek iš techninės pusės tiek atspindinčius nuotaiką, sužavėjimą, "užkabinimą" ir pan.
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:20)
Patinka . Gaila, jei visi čia sueisit su juostinukais , jais tokios gražios foto gaunasi. Mums su skaitmena liūdni laikai ateis
Neateis, Elina, neateis, aš juostinukų negerbėja ir panašu, kad tokia ir išliksiu.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 00:19)
Naujo kaina 63 000 Lt
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 23:17)
<..>Bet suprantu ir iš tos pusės, kad norisi komentuoti tas kurios įstringa giliau, nei visai pradedančių petskeliones, tai tos pradedančiųjų nuotraukos ir pasislepia po keliais puslapiais ir lieka nepastebėtos, ale kaip tada šioje temoje mokintis Kažkaip nebesmagu "lyst" į akis ir kaulyti komentarų
pamiršk tas depresijas. Apie komentarus. Pakalbėsiu kaip man atrodo ir kaip pats dariau. Iš pradžių, tik pradėjau fotografuoti, galvojau, kad komentuosiu viską, tačiau nežinojau ką pasakyti, nes nieko nemokėjau, todėl mokiausi iš žiūrėjimo, t.y. žiūrėjau į kitų darbus, ką ir dabar darau ir iš to mokausi. Šiek tiek supratau kaip reikia žiūrėti į nuotrauką, kaip ją suprasti, tuomet prasidėjo komentarai, vertinimai. Čia jau kaip ir antras toks etapas. Atrodo kad esi pasaulio bamba, gali komentuoti bet kokią nuotrauką, bet taip nėra. Dabar yra taip, kad jei nuotrauka nežavi, jos nekomentuoji, tiesiog pasižiūri ir viskas. Nebent matai, kad tas žmogus daro pastoviai kažkokią vieną klaidą, tada pasakai pastabą. O jei nekomentuoja, vadinasi reikia kažkokio kardinalaus sprendimo, pokyčių fotografijoje, kitokio žvilgsnio ir vėl dedi kokį šedevrą.
Sėkmės, kelk nosį į viršų ir pirmyn.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 23:15)
O mane pvz šiek tiek erzina tos nevienodos akytės, viena juoda o kita tokia kaip peršviečiama, asmeniškai manes "nekabina"
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 23:18)
tikiuosi ten buvo ne Sillwio autoportretas...
Nea Kažkada avatare buvo sillwio portretas.