labas rytas.
Tai del autoportretu nieks neatsaket: ar imanoma kur nors juos paziuret?
antras klausimelis. Visi tie plug'in ai veikai tik su PS? Nes kadangi as jo neturiu, tai ir neprasau, o norec....
Gal kas pakonsultuotumet, kaip kur ir uz kiek isigyti galima PS?
QUOTE(vauga @ 2008 01 07, 09:16)
labas rytas.
antras klausimelis. Visi tie plug'in ai veikai tik su PS? Nes kadangi as jo neturiu, tai ir neprasau, o norec....
Autoportretus galima perziureti namu darbuose.
Plug-in'ai skirti PS, veikia tik su PS.
PS galima isigyti parduotuveje arba ieskoti pigesniu budu. Apie juos jau buvo kalbeta ne karta.
QUOTE(Sansara @ 2008 01 07, 09:53)
a man vienai temą "damušinėt"?
Ne, Sansara, as tau padesiu
Laba
Ir aš noriu to gerojo plugin'o kastytis@vitra.lt
Ir aš noriu to gerojo plugin'o kastytis@vitra.lt
Aš jums padedu. Nusipirkau blendą, ruošiuosi į Tailandą, 20 dieną išskrendu. Noriu paklaust kokie nustatymai fotikui turėtų būt prie labai intensyvios saulės? Diafragma smarkiai uždaryta ar atvirkščiai? Geriau skaičiukais parašytumėt
Labiausiai nervina, kad fotkinant saulėtą dieną net per ekranėlį nieko nematau, tik grįžusi į viešbutį pastebiu brokus
Labiausiai nervina, kad fotkinant saulėtą dieną net per ekranėlį nieko nematau, tik grįžusi į viešbutį pastebiu brokus
QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 09:59)
Aš jums padedu. Nusipirkau blendą, ruošiuosi į Tailandą, 20 dieną išskrendu. Noriu paklaust kokie nustatymai fotikui turėtų būt prie labai intensyvios saulės? Diafragma smarkiai uždaryta ar atvirkščiai? Geriau skaičiukais parašytumėt
Stenkis nefotografuoti vidurdieni. Geriau ryte ir vakare. Saule arciau horizonto, seseliai bus grazesni, ne tokie kontrastingi ir gylis nuotraukose atsiras. Diafragma geriau priverk (f/9-f/11), nebent neuztektu sviesos.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.