Niamu niamu, šliapu šliapu, galima prisijungti prie šių gretų?
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 23:28)
Kažkaip peržvelgiau nuotraukas ir kai ką randu, kas mano akims labai gražu.
Kaip jums šita? (ryškumo deja čia nerasta )
Ji nekirpta nei mm, tik versta į j/b, ir tvarkyta su levels.
Kaip kompozicija? Kaip j/b?
Ji nekirpta nei mm, tik versta į j/b, ir tvarkyta su levels.
Kaip kompozicija? Kaip j/b?
Getter, man patinka ši foto, tik aš kirpčiau iki pat vaiko krūtinytės ir man atrodo nuotrauka kiek išplaukusi, ypač vaikutis. Jo akytės. Bet nuotrauka, kopozicija faina. Ir vertimas į j/b- švelnus
Papildyta:
sillwio, įmesk, jei nesunku nuorodą, kaip atrodo tos mama mia kameros
sillwio, suzavejai spalvom... eilini karta.... tampi "dailininku", ne tik fotografu... nuotraukos kaip paveikslai...
ziuriu romantiskoj vietoj sedejai ir kadra gaudei.... tokioj vietoj smagu butu ne vienam fotografuot.. as tai pasonej kazko noreciau tokiu vaizdu drauge dalintis
(tik vandenuko man apacioj daugoka, bet gal cia toks sumanymas... kai tu padarai vadinasi taip ir turi buti)
Elina, o man patinka, kad ziuri i mane
gali ir salia kazkur paziureti, bet tiek daug i virsu neuzkelinek galvos.. tada man pagrindinis akcentas tampa nosies snerves
Getter... komentuojam komentuojam tavo foto... tiesiog ne visas visi speja paliesti... temu tokie tempai, kad daznas pakomentuoja tiesiog labai istrigusia.. nors gal ir galetu buti atvirksciai....
buk kantri ir sulauksi
ziuriu romantiskoj vietoj sedejai ir kadra gaudei.... tokioj vietoj smagu butu ne vienam fotografuot.. as tai pasonej kazko noreciau tokiu vaizdu drauge dalintis
(tik vandenuko man apacioj daugoka, bet gal cia toks sumanymas... kai tu padarai vadinasi taip ir turi buti)
Elina, o man patinka, kad ziuri i mane
gali ir salia kazkur paziureti, bet tiek daug i virsu neuzkelinek galvos.. tada man pagrindinis akcentas tampa nosies snerves
Getter... komentuojam komentuojam tavo foto... tiesiog ne visas visi speja paliesti... temu tokie tempai, kad daznas pakomentuoja tiesiog labai istrigusia.. nors gal ir galetu buti atvirksciai....
buk kantri ir sulauksi
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 22:40)
Elina, pirmoji gera, tik gal fokuso labiau į akis, ne į plaukus, reiktų. Bet tu šaunuolė. Man auto sunkiai išeina. Nemoku gerai sufokusuoti. Aš iš tavęs turiu ko pasimokyti.
Kalėdų senis šiais metais man blykstę atnešė. Su baltos spalvos balansu sunkiai susitvarkau. Kaip fotošope jį tvarkot? Aš arba su Photoimpact, jei yra koks baltas rūbas, ar koks didesnis baltos spalvos plotas. arba su PS iš akies tam tikros spalvos filtrą uždedu.
Sillwio, atvirai pasakysiu - tu puikus peizažistas. Nepyk, bet manęs pernelyg nesužavėjo nei tavo makro, nei portretai ar pan. Bet peizažai - tavo "arkliukas". Fotokūdroj užmačiau žiemines foto. Pasakiškos - ypač pirmoji. Norėčiau ant sienos, su autografu Prie trečiosios iš ten ir šitos, ką tik įdėtos, atrasčiau kur prisikabinti... Bet nesikabinsiu. Žavi jos savo švarumu ir spalvomis.
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 21:06)
aš jau kaip minėjau, nemoku komentuoti gyvūnų, roplių, vabzdžių foto... Tarkim šitas žiogas gigantas man nemalonias asociacijas sukelia. Prieš metus uošvijoje buvo jų antplūdis. Kur pasisuksi tik jie. Tai mane net purto... Aišku tai nieko nesusija su tavo foto, bet vat komentuoti neutraliai nebepavyksta
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 21:28)
Kažkaip peržvelgiau nuotraukas ir kai ką randu, kas mano akims labai gražu.
gaila, kad kiek minkšta, norisi vos vos daugiau ryškumo.
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 21:40)
man šitie bandymai nelabai, nesupyk. Ir kažką vis tik darei su kažkokia programa.. O tas man nelabai patinka šiuo atveju
QUOTE(inc @ 2008 01 04, 21:52)
norėčiau išgirsti jūsų nuomonę kaip geriau apkirpt apkirpt šią foto
.... o tai jau galva baigia nusisukt begalvojant
.... o tai jau galva baigia nusisukt begalvojant
deja, patarimų neturiu. Nesumąstau kaip geriau. Akcentuoti norėjosi tuos besikarstančius žmogeliukus, bandžiau tiesinti kiek ir kirpti kvadratą, bet neveikia. Daugiau neišmąstau ką daryti
Dėl Getter nuotraukos.
Viršų pakirpčiau ryškiai. Nes dabar spinduliuoja mamos galva, o vaikas lyg ir antrame plane lieka. Kairį šoną taip pat mėginčiau šiek tiek pakirpti. Vaizdas šiek tiek plaukia, gal dėl to dar šiek tiek ja patamsinčiau, bet labai minimaliai (čia gal dėl to, kad aš mėgstu kiek tamsesnius kadrus), unsharp mask panaudočiau bent šiek tiek, gal dar kontrastą padidinčiau.
Viršų pakirpčiau ryškiai. Nes dabar spinduliuoja mamos galva, o vaikas lyg ir antrame plane lieka. Kairį šoną taip pat mėginčiau šiek tiek pakirpti. Vaizdas šiek tiek plaukia, gal dėl to dar šiek tiek ja patamsinčiau, bet labai minimaliai (čia gal dėl to, kad aš mėgstu kiek tamsesnius kadrus), unsharp mask panaudočiau bent šiek tiek, gal dar kontrastą padidinčiau.
Getter, o tu lauki bet kokių komentarų, ar gerų, geriausiai iš išmanančių žmonių? nes tu pastarųjų nėra tiek jau daug, be to, ir jie gi turi savo skonį, viena foto kabina, kita - ne, trečia iš tiesų atrodo tokia nekokia, kad reikėtų aiškint viską nuo pagrindų, o taip tingisi turbūt kiekvieną kartą kartotis. o jeigu iš visų ir bet kokių, tai nežinau, ar taip jau verta - na aš pvz., mačiau tavo nuotrauką su vaiku. Nuotaika man visai patiko. Techniškai ir pati matai, kad paplaukusi, kadravimas ne be trūkumų. Man ji miela ir jeigu būtų mano vaikas, jos netrinčiau. bet iki rodymo čia, tai arba bandyčiau dar ir dar fotografuoti, arba klausčiau dėl kažkokio konkretaus dalyko, kurį noriu sutvarkyti, pakeisti kitoje panašioje nuotraukoje, bet nežinau kaip
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 22:00)
junkis drąsiai
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 00:04)
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 00:05)
nesužavėjo nei tavo makro, nei portretai ar pan.
O man Sillwio portretas su kareiviais iki šiol akyse stovi. Labai patiko
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 23:00)
komentuoji gerai bet as tai noreciau, kad tavo darbai zu tave pakalbetu tad rodyk rodyk ir dar karta rodyk ka turi geriausio
Papildyta:
Elina, nesigedyk
ne visose gi taip foto... bet keliose kur galva labai i virsu buvai iskelus tai buvo taip susisviete
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:09)
O man Sillwio portretas su kareiviais iki šiol akyse stovi. Labai patiko
aš tą irgi prisimenu, bet man ten nevisai portretas. man portretas tai apie žmogaus vidų, žvilgsnį ir pan labiau, o ten gal skulptūra labiau tuos kareivukus pavadinčiau. Peizažiniu portretu
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:09)
iš to tipo foto man stovi akyse nuotrauka, kur vyras gulinėja pievutėje tarp tulpių, (bet ant sienos nekabinčiau )