Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 00:25)
Aš dabar visada fokusuoju į akį, gaunasi pakankamai ryškios abi. O anksčiau- į tarpuakį, tai neblizgėdavo akytės

O į kurią fokusuoji jei žmogeliukas pvz šonu pasisukęs? Į artimesnę ar tolimesnę?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 23:06)
O kaip tu odą taip susitvarkei, kaip sillwio nuotraukoje blink.gif ???? Blin, nemoku aš nei avytess, nei sillwio susitvarkyti umn.gif  umn.gif  umn.gif

Elina, SAUNUOLE thumbup.gif Na super visi, labaiausiai man antra ir paskutine thumbup.gif Net prikibt neturiu prie ko biggrin.gif Zodziu, super thumbup.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 00:08)
Turėjau laiko tai prisėdau ir aptvarkiau šią foto. Kaip ji jums dabar? Turiu ir j/b variantą, bet man pačiai neblogai žiūrisi spalvotai. Esu patenkinta rezultatais.

Getter, man nelabai.... unsure.gif Kas tau joje, iskyrus tai kad tai tavo berniukas, patinka? Kaip cia sakoma "muilas" matosi, akutes nezvilga, kompozicija kliuna...tokiam kadrui jis apkapotas per daug, erdves nera...
Nepyk, gal as per grieztai...

Avytess, turbut tavo j/b plug in neveiks ant Adobe photoshop elemntu??? Nes Wyshniuko skriptas pas mane irgi neveikia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 00:28)
O į kurią fokusuoji jei žmogeliukas pvz šonu pasisukęs? Į  artimesnę ar tolimesnę?

Čia jau nuo meninio "užmanymo" priklauso.. Bet aš visada fokuosuoju į artimesnę..man atrodo netgi, kad taip kompoziciškai yra tesisingiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avytess: 07 sausio 2008 - 00:33
Ca_girl nepykstu, ačiū už komentarus 4u.gif Pamiršau parašyt kas patinka, patinka nuotaika, perteikta emocija, patinka pats kampukas kuriame jį pagavau.

Pasirodo kad aš tą plugin'ą jau turiu ir net instaliuotą doh.gif ir esu su juo jau vertus, bet man ten žymiai sudėtingiau nei žaidžiant su layers.

Sillwio o koks tavo skin plug in'as nes aš irgi daug turiu tik nžn katras taviškis, norėčiau išbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 07, 01:32)
Čia jau nuo meninio "užmanymo" priklauso.. Bet aš visada fokuosuoju į artimesnę..man atrodo netgi, kad taip kompoziciškai yra tesisingiau 4u.gif

Kiek teko skaityti literaturos, visur rasoma, kad i artimaja. Fotografuojant sonu su atidaryta diafragma nelabai pavyks tureti abi ryskias akeles.

Avytess, ir as busiu nemandagi ir labai prasysiu scripto smile.gif (karchenator@gail.com)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 07 sausio 2008 - 00:55
Nu pilieciai ziuriu gyvenimas verda biggrin.gif thumbup.gif

Sillwio, avytess - pasidalinkit ir su manim savo gerais ax.gif a.karalius@yahoo.co.uk aciu 4u.gif

Mindoozas, zvilgsnis... man labiausiai kliuna juodas rubas schmoll.gif
peppi, nekabinantis, nes vietos ner, su kompozicija bardakas, bet kokybe liuks thumbup.gif
Getter, namo rakursas ne, o portreto nekomentuosiu ax.gif

QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 21:58)
Sillwio, o nesuprantu niekaip, kodėl žmonių iš viršaus fotografuoti negalima??m?? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tau galima - tavo fotografuoti is virsaus man labiausiai patinka, nes Elziski wub.gif

sillwio, nzn... kazkas ni to man su tavo gulbem, tik kas tai nepasakysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 01:28)
O į kurią fokusuoji jei žmogeliukas pvz šonu pasisukęs? Į  artimesnę ar tolimesnę?

Žinok įvairiai, jei jau konkrečiai yra pasisukęs į kurią pusę, tai fokusuoju į artimesnę akį, jei tik šiaip ne tiesiai sėdi, tai fokusuoju į kurią man patogiau. Va vonioje per daug nesicackinau, fotkinau į kurią spėjau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 07, 01:29)
Elina, SAUNUOLE thumbup.gif Na super visi, labaiausiai man antra ir paskutine thumbup.gif Net prikibt neturiu prie ko biggrin.gif 

Ačiū labai, kad žinotumėt kaip džiaugiuosi. Svarbiausiai, kad nebereikia tiek daug pyškinti vienodų kadrų, praktiškai jau neblogai gaunu iš pirmųjų, nelabai ką ir betaisau bigsmile.gif . Gal rimati nenuėjo jūsų visų pastangos mane už ausų timptelt? smile.gif Jei rimtai, esu jums ir tik jums labbai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kuris variantas geriau? Spalvotas ar kūdroj j/b? Kažkas man per periodas, labai veža juoda balta doh.gif , tik reta kuri ( sillwio ir t,.t. spalvotos žiūrisi g.gif) . Gal aš nenormali? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 00:59)
O kuris variantas geriau? Spalvotas ar kūdroj j/b? Kažkas man per periodas, labai veža juoda balta doh.gif , tik reta kuri ( sillwio ir t,.t. spalvotos žiūrisi g.gif) . Gal aš nenormali? biggrin.gif

normali normali - jb periodas ir man daznai uzeina, ir as save normalia laikau biggrin.gif
Saunuole tu musu - 4u.gif Vis geriau ir geriau tau gaunasi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Atidariau jums rytojui šviežią temą, bet užbaikit šitą iš pradžių 4u.gif
Nauja tema
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 06, 23:56)
O jauniausias/ia kas?  bigsmile.gif

jamam mani uz jauniausia.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 22:47)
Buvau šiandien "pagrybaut". Spalvas "nužudžiau", nes jų ten beveik nebuvo. Ką pasakytsit?

gražiai žiūrisi, bet tik tiek galiu pasakyt blush2.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 22:52)
galiu patarti Gabriele Basilico ir Francesco Jodice. Na čia iš italų. Šiaip nelabai domiuosi architektūros fotografija, tai nežinau daugiau  ax.gif

dėkoju 4u.gif eisiu pagooglint.

QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 23:06)
Mūsų vakarinis ritualas 4u.gif

man antra labai patiko smile.gif ir šiaip nuotraukos kokybiškos.
ir netgi j/b tavo patiko. šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(raige @ 2008 01 06, 23:38)
Aha, as irgi su dviem. Irgi virsh 30. Ale vis tiek mergiote  lotuliukas.gif Kaip ir tu  wub.gif Galiu va net pailiustruot. Ne autoportretas, ale i tema, nes nuotrauka daryta ms  lotuliukas.gif

labai smagus kadras. taip linksmai nuteikė biggrin.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 00:08)
Turėjau laiko tai prisėdau ir aptvarkiau šią foto. Kaip ji jums dabar? Turiu ir j/b variantą, bet man pačiai neblogai žiūrisi spalvotai. Esu patenkinta rezultatais.

norėjau komentuot, bet žiūriu, kad Californiagirl viską parašė, ką norėjau pasakyt mirksiukas.gif

QUOTE(avytess @ 2008 01 07, 00:13)
Smagu, kad galiu su kuo nors pasidalinti pluginu savo, man labai patogus, nors aš jį dažniausiai naudoju ne į B&W versti, o nuotraukai atspalvio priduoti..
O tą pluginą, kuris išvalo odą irgi turiu, bet jis jau man laaabai retai kokiai fotografijai tinka..smile.gif)

neatsilaikiau ir aš šito plugino virusui lotuliukas.gif gal ir man galima būtų - jurga_mi@yahoo.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 00:52)
Sillwio o koks tavo skin plug in'as nes aš irgi daug turiu tik nžn katras taviškis, norėčiau išbandyt  mirksiukas.gif

Imagenomic Portraiture v1.0.1

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 07, 00:55)
Sillwio, avytess - pasidalinkit ir su manim savo gerais ax.gif
sillwio, nzn... kazkas ni to man su tavo gulbem, tik kas tai nepasakysiu g.gif

Išsiunčiau.

Ir man. Šiandien vakare dar pabandysiu.

Pasidalinkit is su manim kas nors avytess plug-in'u prašau smile.gif sillwio@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 sausio 2008 - 08:22