Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

O jauniausias/ia kas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 06, 23:56)
O jauniausias/ia kas?  bigsmile.gif

Gal as... ? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Dėl gulbių dar pagalvosiu. Dar turiu idėjų. Ačiū, kad atkreipėt dėmesį.

QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 23:44)
Sillwio, viskas būtų gerai, supratau kaip lyginti smile.gif , bet kodėl man tie kvadratai gaunasi? blink.gif

O tu tą failiuką keistą nukopijavai kaip parašiau?
Atsakyti
raige ir man labai patiko 4u.gif
Su tokiais tempais tuoj naują temą vėl pradėsim blink.gif čia aišku ne be mano kaltės tongue.gif
user posted image
Turėjau laiko tai prisėdau ir aptvarkiau šią foto. Kaip ji jums dabar? Turiu ir j/b variantą, bet man pačiai neblogai žiūrisi spalvotai. Esu patenkinta rezultatais.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 01:07)

O tu tą failiuką keistą nukopijavai kaip parašiau?

ne, nekopijavau. Kas įsirašę, tą ir turiu. Einu bandysiu kopijuoti user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 01:08)

user posted image
Turėjau laiko tai prisėdau ir aptvarkiau šią foto. Kaip ji jums dabar? Turiu ir j/b variantą, bet man pačiai neblogai žiūrisi spalvotai. Esu patenkinta rezultatais.

Taip norisi, kad akutės natūraliau blizgėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 00:08)
raige ir man labai patiko  4u.gif 
Su tokiais tempais tuoj naują temą vėl pradėsim  blink.gif  čia aišku ne be mano kaltės  tongue.gif 

Man lb grazi j/b.. pabalsavau pelkej blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 23:06)
O kaip tu odą taip susitvarkei, kaip sillwio nuotraukoje blink.gif ???? Blin, nemoku aš nei avytess, nei sillwio susitvarkyti umn.gif  umn.gif  umn.gif

Mūsų vakarinis ritualas 4u.gif

oo, tikrai šaunuole, Elina, man antroji labai patiko:)) Graži mergaitės šypsena, dažniau taip ją fotografuok ax.gif

Sillwio, labai graži nuotrauka! Pritariu Desiree, kad labai trūksta vienos gulbės snapo..tada būtų tobulai:))

Smagu, kad galiu su kuo nors pasidalinti pluginu savo, man labai patogus, nors aš jį dažniausiai naudoju ne į B&W versti, o nuotraukai atspalvio priduoti..
O tą pluginą, kuris išvalo odą irgi turiu, bet jis jau man laaabai retai kokiai fotografijai tinka..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 07, 00:13)
oo, tikrai šaunuole, Elina, man antroji labai patiko:)) Graži mergaitės šypsena, dažniau taip ją fotografuok ax.gif

Sillwio, labai graži nuotrauka! Pritariu Desiree, kad labai trūksta vienos gulbės snapo..tada būtų tobulai:))

Smagu, kad galiu su kuo nors pasidalinti pluginu savo, man labai patogus, nors aš jį dažniausiai naudoju ne į B&W versti, o nuotraukai atspalvio priduoti..
O tą pluginą, kuris išvalo odą irgi turiu, bet jis jau man laaabai retai kokiai fotografijai tinka..smile.gif)

Gal gali visgi jo pavadinimą parašyt, nes nujaučiu, kad nebegausiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 00:08)
raige ir man labai patiko  4u.gif 
Su tokiais tempais tuoj naują temą vėl pradėsim  blink.gif  čia aišku ne be mano kaltės  tongue.gif 

Gražios spalvos, nemanau, akd reikia versti į BW.Man norėtųsi daugiau ryškumo akims ax.gif
Kartais prasieinu per savo archyvus ir mano senose nuotraukose visos akys neryškios, arba viena ryški, kita pusiau neryški..tai tik gana neseniai supratau , kad apskritai fotografuojant portetą ryškumą visada reikėtu susvesti į akis, o tik tada fotografuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 07, 00:18)
Gražios spalvos, nemanau, akd reikia versti į BW.Man norėtųsi daugiau ryškumo akims ax.gif
Kartais prasieinu per savo archyvus ir mano senose nuotraukose visos akys neryškios, arba viena ryški, kita pusiau neryški..tai tik gana neseniai supratau , kad apskritai fotografuojant portetą ryškumą visada reikėtu susvesti į akis, o tik tada fotografuoti  tongue.gif

Ačiū 4u.gif Kiek atsimenu taikiau į tarpuakį, o kur pataikiau g.gif turbūt į kairę akį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 00:17)
Gal gali visgi jo pavadinimą parašyt, nes nujaučiu, kad nebegausiu  verysad.gif

B&W styler - rodos taip vadinasi:))
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 01:22)
Ačiū  4u.gif  Kiek atsimenu taikiau į tarpuakį, o kur pataikiau  g.gif  turbūt į kairę akį  hihihi.gif

Aš dabar visada fokusuoju į akį, gaunasi pakankamai ryškios abi. O anksčiau- į tarpuakį, tai neblizgėdavo akytės
Atsakyti