Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Desiree @ 2008 01 07, 00:08)
4u.gif
šaunuolė šaunuolė šaunuolė. Man tik kiek rausvumo per daug, bet laaaaaaaaaabai patiko. liuks. balionai tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Elina, man irgi patiko.. ale man pakaušių vis tiek norisi daugiau smile.gif .. bet nuotaika ir kokybė thumbup.gif ... linksmas pas jus ritualas bigsmile.gif

dėl jb ačiū.. gal visgi perprasiu unsure.gif
Atsakyti
Elina, tikrai. Antroji ypač.

Silwio, žinai, man patinka kaip gulbės skinasi kelią, tiesiog tirpdo ledą... ir aišku trys į skirtingas puses pasukti snapai visai fainai atrodo
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 22:47)
Buvau šiandien "pagrybaut". Spalvas "nužudžiau", nes jų ten beveik nebuvo. Ką pasakytsit?

user posted image

man j/b nelabai. O ka tu manai? Nors paziurejau dar karta g.gif Neapsisprendziu lotuliukas.gif

Elina, gerai. Man trecia wub.gif

Westa, daili tu mergiote blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 06 sausio 2008 - 23:18
QUOTE(raige @ 2008 01 06, 23:17)

Westa, daili tu mergiote  blush2.gif

kokia gi mergiotė doh.gif .. motera su dviem vaikais.. ir kaip Desiree... virš 30 ... hihihi.gif

Sillwio, veikia ir su 2 .. .ačiū.. einu aiškintis kaip ten tą odą pasilyginus g.gif
Atsakyti
Yessss clap.gif , susitvarkiau ir avytess ir silvio atsiųstą medžiagytę bigsmile.gif

Va su avytess j/b bigsmile.gif ( ten galima ir ISQ didinti ir daug daug ką daryt bigsmile.gif )

user posted image

Bėgu dabar lyginti savo raukšles su sillwio potraitu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 22:22)
kokia gi mergiotė  doh.gif .. motera su dviem vaikais.. ir kaip Desiree... virš 30 ... hihihi.gif

lotuliukas.gif prašom nesendinti manęs, man dar tik 30 lotuliukas.gif ir kodėl prie tos nuotraukos pavadinimo visi galvojo apie mano amžių lotuliukas.gif ten šiaip dainos pavadinimas buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 23:22)
kokia gi mergiotė  doh.gif .. motera su dviem vaikais.. ir kaip Desiree... virš 30 ... hihihi.gif

Aha, as irgi su dviem. Irgi virsh 30. Ale vis tiek mergiote lotuliukas.gif Kaip ir tu wub.gif Galiu va net pailiustruot. Ne autoportretas, ale i tema, nes nuotrauka daryta ms lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 06 sausio 2008 - 23:46
Sillwio, viskas būtų gerai, supratau kaip lyginti smile.gif , bet kodėl man tie kvadratai gaunasi? blink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 sausio 2008 - 23:44
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 23:36)
lotuliukas.gif  prašom nesendinti manęs, man dar tik 30  lotuliukas.gif  ir kodėl prie tos nuotraukos pavadinimo visi galvojo apie mano amžių  lotuliukas.gif ten šiaip dainos pavadinimas buvo  4u.gif

nu va matai kiek daug gali reikš pavadinimas biggrin.gif biggrin.gif .. nu ir man dar tik 30 blush2.gif

QUOTE(raige @ 2008 01 06, 23:38)
Aha, as irgi su dviem. Irgi virsh 30. Ale vis tiek mergiote  lotuliukas.gif Kaip ir tu  wub.gif Galiu va net pailiustruot. Ne autoportretas, ale i tema, nes nuotrauka daryta ms  lotuliukas.gif

user posted image

liux foto, linksma ....

ale ot ta visagalė kosmetika.. kai pagalvoji biggrin.gif .. ne veltui Dievas sukūręs moterį pažiūrėjo ir tarė... ai pasidažys hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 07, 00:38)
Aha, as irgi su dviem. Irgi virsh 30.

Aš čia, turbūt, seniausia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 23:45)
Aš čia, turbūt, seniausia unsure.gif

"seniausia" hihihi.gif geras zodis, labai tau tinka hihihi.gif
Atsakyti