Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 22:17)
džiaugiuosi, kad pstebėjai  smile.gif  juostelė čia. Tmax 100 rodos. O šiandien išbandžiau trix, vidutinio formato. Kažkaip vis dvejodavau ar pirkti, nes tikrai ne ekonominė. Bet jau buvau pamiršusi tą grožį.
Ir dar, vis niekaip nelaimiu aukciono ebay, antram hasselio užpakaliukui. Nu pikta..

Aš šiandien ryškaluose rankas mirkiau. Šiandien galutinai supratau, kad be multigrade filtrų toliau nė žingsnio sad.gif Eisiu ir aš į e-bay. Kažin ar brangiau negu parduotuvėj nesigaus man smile.gif
Papildyta:
Jei apie fotografavimą iš viršaus. Jei portretą, tai dažniausiai taip save ir fotografuoju, jau ir vyras žino, kad kiek iš viršaus mane reikia fotografuoti, antraip man tikrai nepatiks rezultatas  4u.gif  Vat tarkim ir Avytesss, fotografavo mane iš viršaus. Man labai patiko rezultatai  4u.gif

Va, jau vieną žmogų pažįstu. Ne, tave galima priskirti prie menininkų, nesiskaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 21:58)
O gal turite ne gmail kokį mailą?
Ir as nigavau.
kristina@unique.lt
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 22:13)
Taip, per PS atsidaro, turėtų atsirasti prie "filter":))

išėjo, labai ačiū smile.gif

Westa, o man rodos paskutinis tavo autoportretas patiko. Tik labai gaila, kad delnus nukirpai. Turi puikų modelį, save. Pirmyn su eksperimentais  4u.gif  4u.gif  4u.gif aš tai lauksiu tavo kitų autoportetų

ačiū.. bet visgi leisiu geriau kitiems mane fotografuot...o aš fotografuosiu kitus..nors pabandyt tikrai dar pabandysiu..

sillwio atsiųsk, mažu veiks westulia@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 22:10)
Va va. Čia tas mokėjimas matyti. Nieko, bite maja, prisimink, kad apetitas ateina bevalgant. Po kiek laiko pradėsim matyti, tik nereikia sustot fotografuot.

bitute, o tu pabandyk tą patį atkartoti. Galbūt taip befotografuodama ir dar kažką kitokio atrasi. o šiaip, žiūrėdami į kitų darbus mes taip pat mokomės matyti kitaip  4u.gif

nieko kito nelieka tik bandyt cool.gif nors šiek tiek rankos nusviro. dabar suprantu, Desiree, tavo norą parduot fotiką lotuliukas.gif

o gal kas netyčia žinot kokių fotografų, kurie fotografuoja architektūrą, miestą ar pan. kitaip? g.gif
Atsakyti
Buvau šiandien "pagrybaut". Spalvas "nužudžiau", nes jų ten beveik nebuvo. Ką pasakytsit?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 06, 21:39)

o gal kas netyčia žinot kokių fotografų, kurie fotografuoja architektūrą, miestą ar pan. kitaip?  g.gif

galiu patarti Gabriele Basilico ir Francesco Jodice. Na čia iš italų. Šiaip nelabai domiuosi architektūros fotografija, tai nežinau daugiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 21:47)
Buvau šiandien "pagrybaut". Spalvas "nužudžiau", nes jų ten beveik nebuvo. Ką pasakytsit?

trečio gražuolio snapo trūksta. Bet šiaip dailiai.
Atsakyti
sillwio, man dabar šarpo per daug unsure.gif unsure.gif šiek tiek

dar viena foto iš mano bandymų.. bet poza man nepatinka, nors ir rankos matosi unsure.gif .. čia turbūt viena iš tokių pozų, kuriom nerekomenduojama fotografuot smile.gif
pabandžiau avytess jb unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 21:58)
dar viena foto iš mano bandymų.. bet poza man nepatinka, nors ir rankos matosi  unsure.gif .. čia turbūt viena iš tokių pozų, kuriom nerekomenduojama fotografuot  smile.gif
pabandžiau avytess jb  unsure.gif

jb gavosi puikiai
Atsakyti
Gal kas galit paaiškint kas ten vyksta fotokūdroj su nuotraukom, ta prasme jos po paros dingsta iš dienos geriausių? Ar kaip?

Westa man patinka net jei tai ir neteisinga poza 4u.gif
Papildyta:
Avyte aš vis dar negavau, gal galit man parašyt kasnors pavadinimą to plugin'o proisiminiau kad MB atsiuntės daug yra, tik neinstaliavęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 23:58)

user posted image

O kaip tu odą taip susitvarkei, kaip sillwio nuotraukoje blink.gif ???? Blin, nemoku aš nei avytess, nei sillwio susitvarkyti umn.gif umn.gif umn.gif

Mūsų vakarinis ritualas 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 sausio 2008 - 23:07
4u.gif
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 22:06)
O kaip tu odą taip susitvarkei, kaip sillwio nuotraukoje blink.gif ???? Blin, nemoku aš nei avytess, nei sillwio susitvarkyti umn.gif  umn.gif  umn.gif

Mūsų vakarinis ritualas 4u.gif

šaunuolė šaunuolė šaunuolė. Man tik kiek rausvumo per daug, bet laaaaaaaaaabai patiko. liuks. balionai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 22:52)
trečio gražuolio snapo trūksta. Bet šiaip dailiai.

Blin, nuotrauka turi kažką, tik nemoku parodyt/nesuprantu kaip.

QUOTE(westa @ 2008 01 06, 22:58)
sillwio, man dabar šarpo per daug  unsure.gif  unsure.gif šiek tiek

dar viena foto iš mano bandymų.. bet poza man nepatinka, nors ir rankos matosi  unsure.gif .. čia turbūt viena iš tokių pozų, kuriom nerekomenduojama fotografuot  smile.gif

Šarpas sakai. Gali būt. Čia triukšmas nemažas.

jb gerai.
Atsakyti