Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 22:58)
Sillwio, o nesuprantu niekaip, kodėl žmonių iš viršaus fotografuoti negalima??m?? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Manau, jog tau galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 22:02)
Manau, jog tau galima smile.gif

ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sillwio dėkui. gavau 4u.gif o čia odą gražinantis?
dar laukiu JB avytess smile.gif
ryt išmėginsiu. labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 21:54)
kritiškas labai, netgi labai labai

Gal per daug?

QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 21:58)
Sillwio, o nesuprantu niekaip, kodėl žmonių iš viršaus fotografuoti negalima??m?? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, niekas per nagus aišku neduos, bet dar nesutikau žmogaus, kuriam patiktų jo paties portretas, nufotografuotas iš viršaus. Pabrėžiu, portretas, ne kažkokios meninės idėjos realizavimas smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 22:01)
sillwio, aš to odą gražinančio plugino irgi noriu,dėkinga būčiau, jei atsiųstum. Tik nežinau ar susitvarkysiu, va avytess j/b nepavyko man susitvarkyt verysad.gif
augu/eta/balticum-tv.lt

Susitvarkysi. Aš parašysiu ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 21:45)
Betvarkė. Nublanksta senas ir naujas visame kitame. Manau būtų užtekę rodyti tik dalį laiptų, duris ir truputį sienos apie jas. Stulpas, medis, tvora, žali krūmai, automobilis - viskas žiauriai blaško.

Kompozicija nelabai. Virvė kabo centre. Idėja vėlgi man patinka, o atlikimas ne. Reikėjo "išplauti" foną atidarius diafragmą ir pazoominus.

Aukso vertės patarimai 4u.gif ačiū 4u.gif ryt bandysim taisyt padėtį rolleyes.gif
Atsakyti
aš irgi su avytess pluginu nesusitvarkau.. lyg susiinstalino, bet nesuprantu kaip jis turi atsidaryt.. per ps ? g.gif

ačiū visiems už komentarą mano autoportretui... išimu, kad neerzintų smile.gif dabar tikrai žinau, kad autoportretai manes nežavi smile.gif

sillwio , o pluginas tas 2 am netiks PS? aš irgi norėč pasidailint odą smile.gif ir užmiršau pasakyt, kad labai dailų modelį turi namie .. net tatuiruotės užsinorėjau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 06 sausio 2008 - 22:10
QUOTE(bite maja @ 2008 01 06, 22:02)
ei, čia kas? plepių klubas kokis tai?  mastau.gif neįmanoma pasivyt  doh.gif  biggrin.gif

aš ką tik taip susinervinau. taigi buvau toj pačioj vietoj, bet kodėl aš taip nepamačiau šito vaizdo  verysad.gif kaip atrast tą sugebėjimą pažvelgt kitaip?

Va va. Čia tas mokėjimas matyti. Nieko, bite maja, prisimink, kad apetitas ateina bevalgant. Po kiek laiko pradėsim matyti, tik nereikia sustot fotografuot.

QUOTE(Sansara @ 2008 01 06, 22:04)
sillwio dėkui. gavau  4u.gif o čia odą gražinantis?

Jo.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 22:06)

Na, niekas per nagus aišku neduos, bet dar nesutikau žmogaus, kuriam patiktų jo paties portretas, nufotografuotas iš viršaus. Pabrėžiu, portretas, ne kažkokios meninės idėjos realizavimas smile.gif

Ou, aš labai smarkiai nesutinku.. ir pažįstu visą šusnį žmonių, kuriems patinka tokios fotografijos, matyt čia skonio reikalas, gal tau tiesiog ne prie širdies tokio tipo nuotraukos ir tiek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 22:08)
ačiū visiems už komentarą mano autoportretui... išimu, kad neerzintų  smile.gif dabar tikrai žinau, kad autoportretai manes nežavi  smile.gif

sillwio , o pluginas tas 2 am netiks PS? aš irgi norėč pasidailint odą smile.gif ir užmiršau pasakyt, kad labai dailų modelį turi namie .. net tatuiruotės užsinorėjau   cool.gif

Neerzina, netaip supratai 4u.gif
Aš užmiršau pasakyti ačiū blush2.gif

Nebandžiau ant 2. Parsisiunčiau pack'ą kažkada 3 PS su krūva plug-in'ų skirtų jam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 06 sausio 2008 - 22:16
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 22:08)
aš irgi su avytess pluginu nesusitvarkau.. lyg susiinstalino, bet nesuprantu kaip jis turi atsidaryt.. per ps ?  g.gif

Taip, per PS atsidaro, turėtų atsirasti prie "filter":))
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 22:12)
Ou, aš labai smarkiai nesutinku.. ir pažįstu visą šusnį žmonių, kuriems patinka tokios fotografijos, matyt čia skonio reikalas, gal tau tiesiog ne prie širdies tokio tipo nuotraukos ir tiek tongue.gif

Jų pačių portretai? Menus ir menininkus palikim šone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 20:45)
Labai gerai. Čia juosta?

džiaugiuosi, kad pstebėjai smile.gif juostelė čia. Tmax 100 rodos. O šiandien išbandžiau trix, vidutinio formato. Kažkaip vis dvejodavau ar pirkti, nes tikrai ne ekonominė. Bet jau buvau pamiršusi tą grožį.
Ir dar, vis niekaip nelaimiu aukciono ebay, antram hasselio užpakaliukui. Nu pikta..

QUOTE(bite maja @ 2008 01 06, 21:02)
aš ką tik taip susinervinau. taigi buvau toj pačioj vietoj, bet kodėl aš taip nepamačiau šito vaizdo  verysad.gif kaip atrast tą sugebėjimą pažvelgt kitaip?

bitute, o tu pabandyk tą patį atkartoti. Galbūt taip befotografuodama ir dar kažką kitokio atrasi. o šiaip, žiūrėdami į kitų darbus mes taip pat mokomės matyti kitaip 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 06, 21:08)
ačiū visiems už komentarą mano autoportretui... išimu, kad neerzintų  smile.gif dabar tikrai žinau, kad autoportretai manes nežavi  smile.gif

Westa, o man rodos paskutinis tavo autoportretas patiko. Tik labai gaila, kad delnus nukirpai. Turi puikų modelį, save. Pirmyn su eksperimentais 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš tai lauksiu tavo kitų autoportetų

Jei apie fotografavimą iš viršaus. Jei portretą, tai dažniausiai taip save ir fotografuoju, jau ir vyras žino, kad kiek iš viršaus mane reikia fotografuoti, antraip man tikrai nepatiks rezultatas 4u.gif Vat tarkim ir Avytesss, fotografavo mane iš viršaus. Man labai patiko rezultatai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 sausio 2008 - 22:19