QUOTE(westa @ 2008 01 06, 14:06)
sudėjau foto iš vestuvių sesės.. sudėjau tik tas, kurias pats fotografas atrinko ir padaręs sudėjo į albumą.. mokėjo 2500 lt, į kainą įėjo apie 30 foto padarymas+ albumas
, kitas sudėjo į CD..
Atrinkt gerų galima. Šiaip atrinkti fotografas turėjo. Bent jau tas neryškias išmest. Matosi, kad sesė objektyvo nebijo, dėl to turės ką prisimint.
Aš kartais pagalvoju, gal grįžt ant Lietuvos ir užsiimt vestuvių fotografavimu kokiam kaime
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 14:17)
ND temai. Tik daryta anksčiau
Labai gerai. Čia juosta?
QUOTE(Opa @ 2008 01 06, 16:33)
Silwio, gal pasidalintum tuo oda grazinanciu plug-in'u?
Laisvai. Primink e-mail'ą.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 06, 16:56)
sia ikeliau i Kudra...
be jusu palaiminimo.... bandziau si karta pasiklaiuti savo emocijom ir jauciu busiu stipriai suklydus.... tad ikeliu cia, jei visgi tik man idomu teks ir is Kudros tempt lauk
"sunkus energizer'io pasirinkimas" arba vyras paslepe zaisla nuo vaiko"
vaiksciojau siandien po sabakstyna nieko idomaus nerasdama.. sakau vyrui reik vaziuot i grazia gamta, nes cia nieko nera ka galima butu nufotografuot... o jis man!! fotografui nesvarbu kokia vieta... jis visur izvelgia tai ka galima nufotografuoti ir domiai pateikti...
tad likau nuleidus rankas.....
"nespausk taip manes... man sunku"
(1. ar dar truksta siai nuotraukai sviesumo ir svarumo?
bijojau daugiau sviesint, kad neisdeginciau sniego, bet jauciu dar reikia...
2. ar kompoziciskai cia labai netvarkinga?
ieskojau ratu vaiksciodama kaip iamzint ir niekaip neradau tinkamiausio kampo)
Energizer'is man nelabai. Idėja gera, o su atlikimu dar reikia padirbėti.
Man sunku - 1. trūksta šviesumo, antram plane sniegas rausvas (įtariu dėl sukelto kontrasto), 2. man tokia kompozicija ne. Per daug visko, nėra vieno, aiškaus, objekto.
QUOTE(vauga @ 2008 01 06, 17:23)
Kodėl katinas neryškus?
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 17:49)
na, mano aparato uzuolaidos yra ~ 19 000 kartu suveikusios, tai is tu gal kokie 3-5 kadrai, kurie man mieli ir kuriuos kabinciau ant sienos, neblogas rezultatas
Kolega, kodėl taip? Per daug kritiškas sau?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 17:54)
aš kolekcionuoju dabar visus vertimo į j/b būdus
kol kas tik šis bent iš dalies pasiteisino
Paprasčiau būtų fotografuoti į j/b juostą
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 18:40)
Kol laukiat plug-inu, dar vienas zvilgsnis i dangu
Žmonių iš viršaus niekada nefotografuok. Tai pateisinti galima tik išimtiniais atvejais.
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 19:02)
Šiandieninis rezultatas minimalizmo gerbėjams:
Gerai, dejavu. Labai gerai.
Man kliūna šviesus siauras ruoželis, einantis pagal horizontą, atsiradęs nuo unsharp mask įtariu.
QUOTE(Getter @ 2008 01 06, 19:35)
Manau kažką atradau
man pačiai idėja nereali, tik va klausimas ar geras kadravimas? ar galėjau geresnio kampo paieškot?
"Senas ir naujas viename"
Betvarkė. Nublanksta senas ir naujas visame kitame. Manau būtų užtekę rodyti tik dalį laiptų, duris ir truputį sienos apie jas. Stulpas, medis, tvora, žali krūmai, automobilis - viskas žiauriai blaško.
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 19:54)
peppi. pabandžiau tavo būdą jb .. man visai nieko pasirodė
ką manot apie jb
?
O kodėl nespalvota? Nuotaika man patinka.
QUOTE(Getter @ 2008 01 06, 19:59)
žiūrau mano namas nekabina daugumos, keliu dar vieną, gal šita sudomins.
"virvelė"
Kaip kompozicija, idėja? kaip jb?
Kompozicija nelabai. Virvė kabo centre. Idėja vėlgi man patinka, o atlikimas ne. Reikėjo "išplauti" foną atidarius diafragmą ir pazoominus.
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 20:11)
o šitoj
nu perbalint kažkaip visai nesinori
Žvilgsnis labai stiprus. Veidas kiek tamsokas. Ir berods ryškumo trūksta.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso