Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(westa @ 2008 01 06, 21:32)
o tu savo dėk.. pas tave ne viena graži auto  cool.gif

nu ne schmoll.gif , man tokie kokybiški neišeina schmoll.gif
Atsakyti
Laukiu objektyvo parvaziuojancio ish Amerikos, norejau ir distancini prigriebt. Ale ner ten kur objektyva pirkau doh.gif Nors bendriau yra vienas, tik apie 300 doleriu. Brangoka.
Atsakyti
Peppi, Vilbroje tarpusventyje pirkau RC-1, buvo mirksiukas.gif matyt pamirso
Atsakyti
QUOTE([B)
Opa[/B],2008 01 06, 20:33]Mestelkit ir man kas nors j/b plug-in'a  ax.gif  sniege.p@gmail.com

ava kas man siuntė 9 vertimo į j/b būdus..smile.gif išbandžiau visus nesudėtinguosius ir radau tą savo šiuo metu naudojamą 4u.gif

žodžiu, o širdyje ne sutema, ne sutema..smile.gif

Desiree, žadėjai kažkurią nuotrauką versti į j/b ir tvarkyti ir surašyti, ką jai darei. jei negaila, viešinkit tokius dalykus..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 sausio 2008 - 20:43
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 20:32)
tai va, teks specialiai daba lempas pirkt.. dar sugalvojau, kad man medžiagos juodos fonui reik  unsure.gif

tai negi stalines neturi mirksiukas.gif jei nejudesi ziurek ir tos uzteks smile.gif
na o jei kambaryje daugiau nebus kito apsvietimo kaip ta staline lempa tai fonas turetu gautis juodas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 06 sausio 2008 - 20:47
QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 21:40)
ava kas man siuntė 9 vertimo į j/b būdus..smile.gif išbandžiau visus nesudėtinguosius ir radau tą savo šiuo metu naudojamą  4u.gif

O, geras, neisrisai kas cia toks saviveiklininkas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 06, 20:38)
Laukiu objektyvo parvaziuojancio ish Amerikos, norejau ir distancini prigriebt. Ale ner ten kur objektyva pirkau  doh.gif Nors bendriau yra vienas, tik apie 300 doleriu. Brangoka.

uj koks brangus blink.gif
Vilbroje sake 65 litai g.gif

QUOTE(Opa @ 2008 01 06, 20:40)
Peppi, Vilbroje tarpusventyje pirkau RC-1, buvo  mirksiukas.gif  matyt pamirso

ot smikiai smile.gif
reikes pasidomet vel, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 06, 20:45)
tai negi stalines neturi mirksiukas.gif jei nejudesi ziurek ir tos uzteks smile.gif
na o jei kambaryje daugiau nebus kito apsvietimo kaip ta staline lempa tai fonas turetu gautis juodas mirksiukas.gif

nu va, kad neturiu unsure.gif visos su kažkokiais gobtuvais unsure.gif .. labai noriu pabandyt su vienu apšvietimu .. jau beveik baigiu vyrą įkalbėt papozuot hihihi.gif man labai patiko Labradoriukės ir Desiree šešėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 06, 21:35)

laukiu vis dar plug'ino. persiųskit, kas jau turit ieva.vincer@gmail.com

negaliu tau išsiųst, grįžta atgal
Atsakyti
Tą b & w styler plugin'ą rodos išsiunčiau visiem, kas prašė, bet gavau porą mailų, kad kažkokie mailai nepriėmė tokio failo..tai kas negavo, atsiliepkit:)) pabandysiu gal dar kartą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 20:54)
Tą b & w styler plugin'ą rodos išsiunčiau visiem, kas prašė, bet gavau porą mailų, kad kažkokie mailai nepriėmė tokio failo..tai kas negavo, atsiliepkit:)) pabandysiu gal dar kartą 4u.gif  biggrin.gif

aš negavau verysad.gif kristina48@gmail.com
Atsakyti
aš negavau, avytess.. pabandyk ligita@balticum-tv.lt ..labai dėkui 4u.gif
Atsakyti