QUOTE(peppi @ 2008 01 06, 19:31)
o Greyscale tavo manymu yra vien pilki atspalviai ?
visos juodai baltos nuotraukos yra greyscale t.y. visi pilki atspalviai pradedant balta, baigiant juoda...
o juodai baltos nuotraukos turetu atrodyti kaip grafikos darbas tushu jei vadovautis Tavo interpretacija na nes ten butu vien juoda ir vien balta - jokiu perejimu yra ir toks spalvu modelis bet jis regis naudojamas tekstui nuotraukose atpazinti...na kartais to prisireikia
na o ta proga idesiu savo Greyscale bandyma
greyscale/autolevels ir truputis sharp
specialiai stengiausi isgauti kokybiska kadra...bet itariu, kad visai nekabinantis...
visos juodai baltos nuotraukos yra greyscale t.y. visi pilki atspalviai pradedant balta, baigiant juoda...
o juodai baltos nuotraukos turetu atrodyti kaip grafikos darbas tushu jei vadovautis Tavo interpretacija na nes ten butu vien juoda ir vien balta - jokiu perejimu yra ir toks spalvu modelis bet jis regis naudojamas tekstui nuotraukose atpazinti...na kartais to prisireikia
na o ta proga idesiu savo Greyscale bandyma
greyscale/autolevels ir truputis sharp
specialiai stengiausi isgauti kokybiska kadra...bet itariu, kad visai nekabinantis...
nesupratai žodžių žaismo.. verčiant greyscale MAN atrodo, kad visos nuotraukos tampa pilkos. nėra normalių kaip aš tai suprantu perėjimų, pustonių ir t.t. kad ir mano vaiko nuotrauka, kurią prieš savaitę gal įdėjau čia. verstas buvo būtent su greyscale. pilkas pilkas visas - balta spalva visai dingusi, nors teoriškai jos ten turėjo būti.. o kita nuotrauka, kurią dariau kitu būdu versdama, jau su aštresniais perėjimais, man bent jau labiau priimtina..
Tavo bandymas labai gražus man, tokio rezultato visai norėčiau, bet kaip sakiau - man taip ne-si-gau-na. todėl ir ieškau visokių kitokių būdų..
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 20:11)
šita man atrodo geresnė už pirmąjį bandymą