Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 17:46)
aš pastaruoju metu į j/b verčiu tokiu būdu: image-adjustments-gradient map. visi kiti iki šiol naudoti būdai nedavė net panašaus laukiamo rezultato, tik šitas. be abejo, sudėtingųjų aš net nebandžiau, ne mano nosiai kol kas kanalų stumdymai ir dar tie kiti kažkokie keiksmažodžiai biggrin.gif

o kuo tau nepatinka Image/Mode/Greyscale ? po to leveliai...
nors ka as zinau, retai verciu i jb ax.gif megstu spalvas...

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 18:40)
Kol laukiat plug-inu, dar vienas zvilgsnis i dangu

cha, as kudroje gyriau jau sia foto biggrin.gif
man cia moters zvilgsnis toks jau uch ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 06, 19:04)
o kuo tau nepatinka Image/Mode/Greyscale ? po to leveliai...
nors ka as zinau, retai verciu i jb ax.gif megstu spalvas...

ir aš mėgstu. tačiau būna kadrų, kurie prašosi juodai baltos..
su greyscale gaunasi GREYscale, o ne juodai balta.. bent jau man.. ir leveliai nepadeda.. bent jau MAN biggrin.gif
na žinai, mokausi, ieškau.. nors manau, kad svarbiausia šioje stadijoje - mokytis fotografuoti, o ne PSinti, bet tas j/b mane taip traukia.. ax.gif

ar stebite naujus ND? įdomu tai, kad nors tema yra SVETIMAS, o ne J/B SVETIMAS, visos iki šiol įkrautos nuotraukos yra juodai baltos (kiek pamenu, Desiree, prieš skelbdama temą, užsiminė apie j/b temą smile.gif )? smile.gif aš tai kaifuoju..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 sausio 2008 - 19:10
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 20:02)
aš irgi labai norėčiau, jei galima kristina48@gmail.com
šiuo atveju smarkiai apkirpčiau, (apačią,  beveik iki smakro)  ax.gif
O aš niekaip nesulaukiu kol sniego bus tiek, kiek pas jus, juo labiau kitą savaitę atšilimą žada... Šiandien sakiau pasinaudosiu proga, bet išėjo vos porą kadrų padaryti, sušalau visa. Vėjas kiaurai košia  verysad.gif
Šiandieninis rezultatas minimalizmo gerbėjams:

user posted image

(spėju, kad vėl per tamsi bus...)
ok, c-girl. Tavo ir peppi idėsiu. Mindoozas taip ir neatsakė aiškiai.
Desiree, tavo tokios puikios nuotraukos, gal nereiktų jų slėpti. Nepyktum jei aš idėsiu nuoroda iš tavo kūdrinės galerijos. Na ir kas, kad ne daug. bet užtat kokios!!!

O sitas peizazas man grazus.. TIk a sgal kirpciau siek tiek visaus, ir siek tiek apacios..
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 20:02)

Šiandieninis rezultatas minimalizmo gerbėjams:

user posted image

pUIKIU PUIKIAUSIAI.MAN LABAI TINKA. Grazios linijos, malonus zemes zingsniukas, auksta ir erdvu;) .labailabai;)
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 01 06, 20:08)
O sitas peizazas man grazus.. TIk a sgal kirpciau siek tiek visaus, ir siek tiek apacios..

Jei nusikirptu,pradingtu erdve, medelis susispaustu, nebutu kuo kvepuot.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 06, 19:04)
man cia moters zvilgsnis toks jau uch ax.gif

vilija? ok.
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 19:11)
Jei photoshopu dirbi, galiu į kolekciją labai gerą pluginą atsiust, pats geriausias būdas spalvotas fotkes paverst i juodai baltas:))

Ir man 4u.gif ax.gif kristina@unique.lt
Atsakyti
Dejavu, man tavo gamtovaizdis visai patinka, dėl to paties minimalizmo. Tik labai akis spigina rodos, lig ir melsvas atspalvis yra. Aš gal daryčiau juodai baltą ir tiek.
Ir neatrodo ji man per tamsi.

O iš manęs gamta pasijuokė šiandien. Snigo dideliais kąsniais, bet kol grįžom į namus iš zoo, kol paėmiau fotoaparatą, nustojo snigti....

Na ir tiek to, įdėk Kūdros nuorodą. Savo puslapio vis dar nesutvarkiau.
Atsakyti
ėėėėėėėėė, ir man ir man JB vertimo plug'iną permeskit kas nors ax.gif ieva.vincer@gmail.com
pleeeeeeeeeeeeeease blush2.gif

dejavu man visada kliuna, jei nematau medžio kamieno iš užkalniuko. bet pastebėjau, kad tai tik man... doh.gif todėl šioje būtent tai ir kliūna, kad medis virsta krūmu, tarsi savo vertę praranda doh.gif bet šiaip man patiko labai. O Šiauliuos visada mažiau sniego ax.gif kiek nuvažiuojam ten žolė žaliuoja, o pas mus sniego iki kelių... ir viiiiiiisada košmariškas vėjas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 06 sausio 2008 - 19:27
Dėkoju Avytess aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 19:06)
ir aš mėgstu. tačiau būna kadrų, kurie prašosi juodai baltos..
su greyscale gaunasi GREYscale, o ne juodai balta.. bent jau man.. ir leveliai nepadeda.. bent jau MAN biggrin.gif
na žinai, mokausi, ieškau.. nors manau, kad svarbiausia šioje stadijoje - mokytis fotografuoti, o ne PSinti, bet tas j/b mane taip traukia.. ax.gif

o Greyscale tavo manymu yra vien pilki atspalviai biggrin.gif ?
visos juodai baltos nuotraukos yra greyscale mirksiukas.gif t.y. visi pilki atspalviai pradedant balta, baigiant juoda...
o juodai baltos nuotraukos turetu atrodyti kaip grafikos darbas tushu jei vadovautis Tavo interpretacija biggrin.gif na nes ten butu vien juoda ir vien balta - jokiu perejimu mirksiukas.gif yra ir toks spalvu modelis bet jis regis naudojamas tekstui nuotraukose atpazinti...na kartais to prisireikia ax.gif
na o ta proga idesiu savo Greyscale bandyma blush2.gif
greyscale/autolevels ir truputis sharp
user posted image
specialiai stengiausi isgauti kokybiska kadra...bet itariu, kad visai nekabinantis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 06 sausio 2008 - 19:34
Ir man jei galima - agne_Cepl@yahoo.com blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau kažką atradau bigsmile.gif man pačiai idėja nereali, tik va klausimas ar geras kadravimas? ar galėjau geresnio kampo paieškot?
"Senas ir naujas viename"
user posted image
Atsakyti