Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

jo, įdėjo sillwio ir nuleido visus ant žemės thumbup.gif

dėl mano foto tai jo, daug niuansų - sutinku, aprasojęs langas turi savo šarmą, bet ir teisinga kompoziciją už lango irgi neblogai būtų. Nu gal dar nepaskutinį kartą ten lankiausi (nors retai, gaila), bus galima pasibandyt
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 23:47)
įsigyti hasseli arba mamiya.

čia portretiniai? unsure.gif
Atsakyti
norėčiau išgirsti jūsų nuomonę kaip geriau apkirpt apkirpt šią foto
.... o tai jau galva baigia nusisukt begalvojant doh.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 22:50)
tai aš tau savo parduosiu  lotuliukas.gif

Sutarėm, Desiree lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 22:50)

įtariu, kad juostiniai g.gif
Atsakyti
tiesa... o kodel variaciju folderis apleistas.. ir komentuojamos nuotraukos jau niekam nebeidomios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 04, 23:52)
įtariu, kad juostiniai g.gif

ir dar "kvadratukai" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 22:50)

Ne, nebūtinai. Čia vidutinio, 6x6 centimetru, formato fotokameros. Gali būti juosta, gali buti skaitmena. Bet fotografuoja visvien žmogus mirksiukas.gif

QUOTE(inc @ 2008 01 04, 22:52)
.... o tai jau galva baigia nusisukt begalvojant  doh.gif  mirksiukas.gif

O kodėl jinai tau atrodo verta kažką iš jos bandyt išspaust?
Atsakyti
Ech...aš pagalvojau kad geriau būsiu žiūrovė nei dalyvė verysad.gif žiūru komentarai čia aukso vertės verysad.gif aš nesiskundžiu, bet neįsivaizduoju kaip tobulėt sulaukiant vos kelių komentarų...turbūt dedu visišką ššš, net nevertą komentarų verysad.gif Eisiu užsirašyt į kursus kokius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 04, 22:52)
.... o tai jau galva baigia nusisukt begalvojant  doh.gif  mirksiukas.gif

user posted image

aš tai tiesinčiau - na, sukčiau porą laipsnių prieš laikrodžio rodyklę, tol kol tilto pasvyrimas būtų 90 laipsnių (statmenai kadro kraštinei kad eitų), o ta kirpčiau pačią foto atitinkamai. ždž, tiltą lygiagrečiai nuotraukos apatinei kraštinei daryčiau. paprasčiau padaryt, neugu kad paaiškint doh.gif
Atsakyti
aš ką tik kitur sėdėjau, o kaip spėti visur ir komentuoti? Turiu daug nuomonių, bet man atrodo, kad tik fotografas geriau žinos, aš dar mažai žinau, tik nuspėti galiu idėją, bet pasakyti, kad gražu - neužtenka. Žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 22:55)
Ne, nebūtinai. Čia vidutinio, 6x6 centimetru, formato fotokameros. Gali būti juosta, gali buti skaitmena. Bet fotografuoja visvien žmogus  mirksiukas.gif
O kodėl jinai tau atrodo verta kažką iš jos bandyt išspaust?

aš jau nebe pirmą kartą girdžiu, tiesiog įdomu - kodėl vadinat juos fotokameromis, o ne fotoaparatais? jos tipo, dar ir filmuoja? kžk visą savo sąmoningą gyvenimą maniau, kad negali geras daiktas kokybiškai atlikti šių dviejų funkcijų iškart g.gif
Atsakyti