Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 18:11)
Jei photoshopu dirbi, galiu į kolekciją labai gerą pluginą atsiust, pats geriausias būdas spalvotas fotkes paverst i juodai baltas:))

labai labai labai laukčiau.. kristina@petrosius.lt smile.gif 4u.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 18:13)
o jei dar paguglintum, tai isvis nebeatsirinktum kuriuo naudotis, as turiu irgi daug, bet naudojuosi vienu ir bandau ji isvaldyti pilnai.

tai prašom paminėti jį man į kolekciją, jei negaila smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 19:11)
Jei photoshopu dirbi, galiu į kolekciją labai gerą pluginą atsiust, pats geriausias būdas spalvotas fotkes paverst i juodai baltas:))

Aš irgi labai noriu 4u.gif augu@balticum-tv.lt
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 06, 17:41)
Vauga, kazkaip man tavo katinelio nuotrauka nelabai....
pirmiausia del kokybes, fokuso uzuolaidai, zvilgsniui vietos nebuvimo, spalvu nesusizaidimo... nezinau kaip ja reiktu patobulint ir ar verta....  4u.gif

sutinku del kokybes ir fokuso. Del kitu dvieju tai gincyciaus blush2.gif
Ka kiti manot?
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 19:11)

Ir as labai noreciau, jei galima ax.gif : viskis@yahoo.com.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 06 sausio 2008 - 18:40
Kol laukiat plug-inu, dar vienas zvilgsnis i dangu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 06 sausio 2008 - 18:42

Ir man ir man blush2.gif 4u.gif getter777@gmail.com ačiū 4u.gif
Atsakyti

ir aš būčiau labai dėkinga smile.gif westulia@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 19:40)
user posted image

Mindoozai, graži mergaitė. Bet aš nenorėčiau, kad mane taip nufotkintų blush2.gif . Tas sklastymas taip šviečia blush2.gif ir man asmaneiškai netinka jos stovėsena, kaip smėlio laikrodis, atrodo stora, nors turbūt nėra tokia. Na, atrodo, kaip kamuoliukas unsure.gif . Man atrodo, kad visuomet reikia pabrėžti moters kaklą, pečius, rankas unsure.gif . Nes tai- gražu. Vyrai to neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 18:54)
Man atrodo, kad visuomet reikia pabrėžti moters kaklą, pečius, rankas unsure.gif . Nes tai- gražu. Vyrai to neturi biggrin.gif

siuo atveju as norejau pabrezti kai ka kita.
Atsakyti
Mindoozai, kai kada visai tinka is virsaus fotografuot, bet ne visada...Siuo atveju NE. Elina jau parase teisingai...mergina virto i baliona smile.gif

Dejavu, gali ideti mano darbu nuoroda i bloga...tik, kad ten tustoka... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 18:58)
siuo atveju as norejau pabrezti kai ka kita.

Akinius? unsure.gif Nes akis galima graziau pabrezti...
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 17:40)

juodi plukai, susilieja su drabuziu. Kairėje matosi pečių linija, norisi to paties ir dešinėje. Na ir ne visoms moterims tinka būti fotografuojančioms iš viršaus.
Atsakyti

aš irgi labai norėčiau, jei galima kristina48@gmail.com

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 18:40)

šiuo atveju smarkiai apkirpčiau, (apačią, beveik iki smakro) ax.gif

O aš niekaip nesulaukiu kol sniego bus tiek, kiek pas jus, juo labiau kitą savaitę atšilimą žada... Šiandien sakiau pasinaudosiu proga, bet išėjo vos porą kadrų padaryti, sušalau visa. Vėjas kiaurai košia verysad.gif
Šiandieninis rezultatas minimalizmo gerbėjams:

user posted image

(spėju, kad vėl per tamsi bus...)

ok, c-girl. Tavo ir peppi idėsiu. Mindoozas taip ir neatsakė aiškiai.
Desiree, tavo tokios puikios nuotraukos, gal nereiktų jų slėpti. Nepyktum jei aš idėsiu nuoroda iš tavo kūdrinės galerijos. Na ir kas, kad ne daug. bet užtat kokios!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 06 sausio 2008 - 19:05