Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Man patiko vvvvv butelių nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 06, 16:18)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif pasakojo apie mus netiesa  lotuliukas.gif

matyt tik man si foto sneka.... taip ir supratau kai pasakei....
tiesiog kartais matyt nuotrauka turi istorija kuria zinai tik tu vienas.... ir del to ji tau atrodo nepakartojama.. bet kai tos istorijos nezino kiti, o nuotrauka jos nepapasakoja tada ir gaunasi toks rezultatas.....  doh.gif
dekui uz atviruma  4u.gif

galbūt ne taip supratai, ką norėjau parašyti. Ta pirmoji pasakojo apie jus, bet ne pats bardakėlis, o tiesiog visi daiktai. Spalvotoje mačiau ružavą drabužėlį, iš ko galima spręsti, kad šeimoje yra maža mergytė, šalikėlis, su užrašu turnyras byloja, kad kažkas šeimoje domisi sportu, galbūt net eina žiūrėti varžybas, tiesa, esu neišmanėlė, negaliu pasakyti kokia sporto šaka domimasi. Kabančios nuotraukos vėlgi paliudija, kad šeimoje yra vaikutis, viena kiek kreivoka, galbūt buvo nukritusi ir vėliau tiesiog paskubomis užkabinta, prajuokino stiklainis, kažkodėl pagalvojau apie medų ir apie šeimoje esančius smalyžius... Tas pats albumas su nuotraukomis, dovanų maišelis... Žodžiu, štai ką pasakoja ta nuotrauka man apie tą šeimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 sausio 2008 - 17:34
QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 17:23)
vvvvv, butelių kompozicija ir kampas man nepatink, bet užtat j/b gerai žiūrisi.. pasakok, kaip vertei? biggrin.gif lauko vaizdas.. nežinau.. kažkas nekabina.. gal net j/b pabandyčiau.
man pasirodė, kad j/b išeina neblogas tada, kai fotografuota prie gana ryškios dienos šviesos. ar galiu būti teisi?

apie kompozicija kurios foto kalbi?
del j/b zinok bijau ir sumeluot... zaidziu ivairiais variantais.. tiesiog metodam tykanija.. kol kas blush2.gif dar netatseku kaip kas gaunasi.....
ir Wyshnios actiona bandziau ir Desiree rekomendacijas ir paprasta desaturate....
o del j/b man ziuriu geriausia gaunasi prie vakariniu lempu darytu foto g.gif

Papildyta:
Vauga, kazkaip man tavo katinelio nuotrauka nelabai....
pirmiausia del kokybes, fokuso uzuolaidai, zvilgsniui vietos nebuvimo, spalvu nesusizaidimo... nezinau kaip ja reiktu patobulint ir ar verta.... 4u.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 17:25)
jei su tokiu nusistatymu gyvensi, tai ojojoj, tuomet as galiu pasakyti, kad per dvejus metus,kol turiu fotoaparata, gyvenu be rezultatu.

na as jau kaip minejau neturiu ne vienos nuotraukos, kuria galeciau pavadinti vykusiu rezultatu..... na nebent kelios paskutines su kitu pagalba jau pradejo patikt biggrin.gif
tad pasakymas buvo tiesiog i ora kaip Sillwio sako biggrin.gif
o rezultatu sieksiu, nors ir po 5 metu, bet pasieksiu biggrin.gif

QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 17:26)
Vvvvv, na man darbas prieš tai taip pat daug labiau "užkabino", o čia gal fotkinta "į juostą"?

nea... ne juosta...
smagu akd nors vienas uzkabino, tai jau dyyyyydelis ivertinimas man 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 17:30)
galbūt ne taip supratai, ką norėjau parašyti. Ta pirmoji pasakojo apie jus, bet ne pats bardakėlis, o tiesiog visi daiktai. Spalvotoje mačiau ružavą drabužėlį, iš ko galima spręsti, kad šeimoje yra maža mergytė, šalikėlis, su užrašu turnyras byloja, kad kažkas šeimoje domisi sportu, galbūt net eina žiūrėti varžybas, tiesa, esu neišmanėlė, negaliu pasakyti kokia sporto šaka domimasi. Kabančios nuotraukos vėlgi paliudija, kad šeimoje yra vaikutis, viena kiek kreivoka, galbūt buvo nukritusi ir vėliau tiesiog paskubomis užkabinta, prajuokino stiklainis, kažkodėl pagalvojau apie medų ir apie šeimoje esančius smalyžius... Žodžiu, štai ką pasakoja ta nuotrauka man apie tą šeimą  4u.gif

dabar supratau ka reiksia kai nuotrauka kalba... labai graziai aprasei wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 17:29)
Man patiko vvvvv butelių nuotrauka 4u.gif

na va kur praktiskas zmogus lotuliukas.gif
Atsakyti
vvvvv, kompozicija netiko butelių nuotraukos. patys buteliai man kaip ir patiko, bet spintelės dalis kirto kadrą tokiu kampu, kuris man asmeniškai nesižiūri. gal kaip ir anoje "bardakėlio" nuotraukoje galima pabandyti iš priekio fotograguoti?

aš pastaruoju metu į j/b verčiu tokiu būdu: image-adjustments-gradient map. visi kiti iki šiol naudoti būdai nedavė net panašaus laukiamo rezultato, tik šitas. be abejo, sudėtingųjų aš net nebandžiau, ne mano nosiai kol kas kanalų stumdymai ir dar tie kiti kažkokie keiksmažodžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 06, 17:41)
na as jau kaip minejau neturiu ne vienos nuotraukos, kuria galeciau pavadinti vykusiu rezultatu..... na nebent kelios paskutines su kitu pagalba jau pradejo patikt  biggrin.gif
tad pasakymas buvo tiesiog i ora kaip Sillwio sako  biggrin.gif
o rezultatu sieksiu, nors ir po 5 metu, bet pasieksiu  biggrin.gif

na, mano aparato uzuolaidos yra ~ 19 000 kartu suveikusios, tai is tu gal kokie 3-5 kadrai, kurie man mieli ir kuriuos kabinciau ant sienos, neblogas rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 18:46)
vvvvv, kompozicija netiko butelių nuotraukos. patys buteliai man kaip ir patiko, bet spintelės dalis kirto kadrą tokiu kampu, kuris man asmeniškai nesižiūri. gal kaip ir anoje "bardakėlio" nuotraukoje galima pabandyti iš priekio fotograguoti?

aš pastaruoju metu į j/b verčiu tokiu būdu: image-adjustments-gradient map. visi kiti iki šiol naudoti būdai nedavė net panašaus laukiamo rezultato, tik šitas. be abejo, sudėtingųjų aš net nebandžiau, ne mano nosiai kol kas kanalų stumdymai ir dar tie kiti kažkokie keiksmažodžiai biggrin.gif
As siuo visad verciu. Kitu net nezinau, o nieks ir neisduoda. Tiek to, pasistengsiu nesikoncentruot i apdorojimus:)
Beje, vvv buteliukams man irgi linijos kliuna. Ir i tokia "pykst"siek tiek uznesa(nepyk;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 06 sausio 2008 - 17:52
QUOTE(valanda @ 2008 01 06, 17:51)
As siuo visad verciu. Kitu net nezinau, o nieks ir neisduoda. Tiek to, pasistengsiu nesikoncentruot i apdorojimus:)
Beje, vvv buteliukams man irgi linijos kliuna. Ir i tokia "pykst"siek tiek uznesa(nepyk;)

aš kolekcionuoju dabar visus vertimo į j/b būdus biggrin.gif
kol kas tik šis bent iš dalies pasiteisino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 17:46)

dabar aisku....
ai isimsiu is Kudros ta foto.. buteliai visgi ne mano stilius biggrin.gif
ieskosiu gilesnes minties, emocijos ir kabliuko ax.gif

siaip nerealiai smagu, kad esu cia su jumis... formuojasi ne tik teorines zinios, bet ir kitas mastymas, poziuris ir supratimas....
ACIU jums visiems!!!!

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 17:49)
na, mano aparato uzuolaidos yra ~ 19 000 kartu suveikusios, tai is tu gal kokie 3-5 kadrai, kurie man mieli ir kuriuos kabinciau ant sienos, neblogas rezultatas biggrin.gif

saunuolis, kad tiek daug jau turi vertu kabinti ant sienos... as kai tiek pakabint galesiu jau manau busiu padariusi dideli zingsni

QUOTE(valanda @ 2008 01 06, 17:51)

koks cia nepyk... baikit.. galiu tik aciu pasakyt biggrin.gif
tiesiog smagi istorija buvo kaip zaisla vyras slepe, bet nuotraukoje tai visiskai neatsiskleidzia....
o del j/b kai ismoksiu butinai [pasidalinsiu.... bet kol kas neturiu ka pasakyt, kuo patart unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 17:54)

Jei photoshopu dirbi, galiu į kolekciją labai gerą pluginą atsiust, pats geriausias būdas spalvotas fotkes paverst i juodai baltas:))
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 17:54)

o jei dar paguglintum, tai isvis nebeatsirinktum kuriuo naudotis, as turiu irgi daug, bet naudojuosi vienu ir bandau ji isvaldyti pilnai.
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 18:11)
Jei photoshopu dirbi, galiu į kolekciją labai gerą pluginą atsiust, pats geriausias būdas spalvotas fotkes paverst i juodai baltas:))

ir as noriu blush2.gif

kaip tau patogiau arba vaidulia@yahoo.com arba skypu: vaida.deimile
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 06, 18:11)

labai laukčiau į gudrilape@yahoo.com arba skype: Nendria jei negaila bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 06 sausio 2008 - 18:21