Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Bet daug prirašytų puslapių vis tik turi savo privalumų - aš necituoju, tai jeigu perskaičius vis dar prisimenu, manau, kad gera foto buvo. Iš tų užstrigusių katinas (neprisimenu kieno blush2.gif ), kur sakė, turbūt tik man patiks, "Asmens sargybinis" (veiduko geltonumas kiek kliūna, bet kompozicija smagi), avytess mergaite, desiree nuotraukas atspausdintas žiūrinti. Avyte, jeigu tau modelių reikia, tai aš mielai papozuočiau. Bet sudėtinga su manim, kiek teko bandyt, aš labai lėtai atsiskleidžiu mirksiukas.gif

Getter, nekas ta paskutinė tavo man - suspausta, vertimas pilkokas, veidas berniuko pablukęs, rėmai schmoll.gif
Atsakyti
aiškutis verysad.gif ainu į lauką gal kas gero ten manęs laukia ax.gif trinu tą nuotrauką lauk cool.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif

atsilikau nuo jusu per viena diena... teks vytis.. tikiuosi siandien perskaitysiu ka praleidau.... doh.gif

as siandien su keliom nuotraukom....

sia ikeliau i Kudra... blush2.gif be jusu palaiminimo.... bandziau si karta pasiklaiuti savo emocijom ir jauciu busiu stipriai suklydus.... tad ikeliu cia, jei visgi tik man idomu teks ir is Kudros tempt lauk biggrin.gif

"sunkus energizer'io pasirinkimas" arba vyras paslepe zaisla nuo vaiko"

user posted image

vaiksciojau siandien po sabakstyna nieko idomaus nerasdama.. sakau vyrui reik vaziuot i grazia gamta, nes cia nieko nera ka galima butu nufotografuot... o jis man!! fotografui nesvarbu kokia vieta... jis visur izvelgia tai ka galima nufotografuoti ir domiai pateikti...
tad likau nuleidus rankas.....

"nespausk taip manes... man sunku"
user posted image

(1. ar dar truksta siai nuotraukai sviesumo ir svarumo?
bijojau daugiau sviesint, kad neisdeginciau sniego, bet jauciu dar reikia...
2. ar kompoziciskai cia labai netvarkinga?
ieskojau ratu vaiksciodama kaip iamzint ir niekaip neradau tinkamiausio kampo)
Atsakyti
turbut kazka praleidau - kur dedate autoportretus? butu idomu susipazinti, mane tai jau matet tongue.gif
ar cia tam slaptame uzrakintame isrinktuju albume? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 06, 15:56)
sia ikeliau i Kudra...  blush2.gif be jusu palaiminimo.... bandziau si karta pasiklaiuti savo emocijom ir jauciu busiu stipriai suklydus.... tad ikeliu cia, jei visgi tik man idomu teks ir is Kudros tempt lauk  biggrin.gif

vaiksciojau siandien po sabakstyna nieko idomaus nerasdama.. sakau vyrui reik vaziuot i grazia gamta, nes cia nieko nera ka galima butu nufotografuot... o jis man!! fotografui nesvarbu kokia vieta... jis visur izvelgia tai ka galima nufotografuoti ir domiai pateikti...
tad likau nuleidus rankas.....

apie energizerį jau žinai mano nuomonę. Kaip man patiko tavo tas pirmasis bardakėlis, šitas nelabai užkabina. Tas pirmasis turėjo savo šarmo, pasakojo apie jus... O šita foto man daug nepasako.

Apie sniegą... Jis man kiek rausvas, bent jau per šitą monitorių.
Tos šakelės gana įdomiai atrodo, būčiau gal ieškojusi kokio kito kampo. Gal netgi iš arčiau kaip nors, pro lapų tarpelius fotografavus, gal kaip nors su fokuso sužaidus...
Pritariu tavo vyro žodžiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 06, 16:34)
<..> bet klientu reiklumas daznai buna gerokai mazesnis uz reikluma sau.

visiskai teisingai pasakei, o kadangi as esu sau labai reiklus, bet stengiuosi, kad foto man teiktu malonuma, tai dazniausiai buvo atsakymas "ne", kada klausdavo/teiravosi del vestuviu foto.
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 06, 16:56)

truksta svarumo, kai kuriu vietu sviesumo (juk galima sviesinti ne visa nuotrauka, o tuos elementus, kuriuos norii). Kompoziciskai irgi kazkas... Per daug sniego, jis uzgozia pagrindinius elementus.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 06, 17:33)

Beje, atkreipiau demesi, kad savoka "seimyniniam albumui" siame skyrelyje daznai yra istariama kai nuotrauka tiesiog siaip sau.  unsure.gif

Sakydama, "seimyniniam albumui" turiu omenyje grazias, tvarkingas zmoniu nuotraukeles, kurios kalba tik paciam autoriui zinomomis(patirtomis) emocijomis, nepaliestadamos sone esanciu zmoniu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 06 sausio 2008 - 17:29
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 17:05)
Tas pirmasis turėjo savo šarmo, pasakojo apie jus... O šita foto man daug nepasako.

Apie sniegą... Jis man kiek rausvas, bent jau per šitą monitorių.
Tos šakelės gana įdomiai atrodo, būčiau gal ieškojusi kokio kito kampo. Gal netgi iš arčiau kaip nors, pro lapų tarpelius fotografavus, gal kaip nors su fokuso sužaidus...
Pritariu tavo vyro žodžiams  4u.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif pasakojo apie mus netiesa lotuliukas.gif

matyt tik man si foto sneka.... taip ir supratau kai pasakei....
tiesiog kartais matyt nuotrauka turi istorija kuria zinai tik tu vienas.... ir del to ji tau atrodo nepakartojama.. bet kai tos istorijos nezino kiti, o nuotrauka jos nepapasakoja tada ir gaunasi toks rezultatas..... doh.gif
dekui uz atviruma 4u.gif

o del sneigo maniau dar dar... bet jauciu ir ji trinu... ieskosim nauju vietu, nauju gamtos isdaigu....

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 17:11)
truksta svarumo, kai kuriu vietu sviesumo (juk galima sviesinti ne visa nuotrauka, o tuos elementus, kuriuos norii). Kompoziciskai irgi kazkas... Per daug sniego, jis uzgozia pagrindinius elementus.

dekui...
per si savaitgali vadinasi busiu be rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 06 sausio 2008 - 17:21
QUOTE(Getter @ 2008 01 06, 16:30)
Sveikučiai, klausiu konkrečiai kas negerai šioj nuotraukoj? Ar vertimas į j/b geras? Kaip kompozicija? Dariau j/b nes perdaug spalvų buvo, man tokia kompozicija žiūrisi gerai. (į vaiką čia specialiai nefokusiuota, fokusas į žaislą)
"Aš jį saugau"

spėjau pamatyt.. man ir kompozicija negera, ir ypač rėmas netiko.. sorry.. unsure.gif

vvvvv, butelių kompozicija ir kampas man nepatink, bet užtat j/b gerai žiūrisi.. pasakok, kaip vertei? biggrin.gif lauko vaizdas.. nežinau.. kažkas nekabina.. gal net j/b pabandyčiau.
man pasirodė, kad j/b išeina neblogas tada, kai fotografuota prie gana ryškios dienos šviesos. ar galiu būti teisi?

vauga, spėjau pamatyt. tongue.gif kokybės labai trūksta. be to, toks katinas šalia tokios spalvos užuolaidos nesižiūrėjo. TOKIE katinai turi būti juodai baltose foto..biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 sausio 2008 - 17:25
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 06 sausio 2008 - 17:26
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 06, 17:18)
per si savaitgali vadinasi busiu be rezultatu  biggrin.gif

jei su tokiu nusistatymu gyvensi, tai ojojoj, tuomet as galiu pasakyti, kad per dvejus metus,kol turiu fotoaparata, gyvenu be rezultatu.
Atsakyti
gaziulka, tai būtinai kada surengsim fotosesija:))

Vvvvv, na man darbas prieš tai taip pat daug labiau "užkabino", o čia gal fotkinta "į juostą"?
O antroji nuotrauka taipogi pasirodė truputėli rausvoka, man gal fotografija būtų įdomesnė, jei nebūtų to pagalio kažkokio;)
Atsakyti