Kokybishka (visom prasmem) vestuviu fotografija kaip fotografijos sritis mane visai vezha ir domina. Esu fotografavus keleta, kuomet vestuvese buvo pagrindinis fotografas. Rezultatais nebuvau patenkinta Todel tai tikrai ne pats lengviausias uzsiemimas. Ir fizishkai gana sunkus be visa ko. Ir atsakomybe labai didele.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 16:01)
nea, gal visgi aš pabūsiu pesimistas ir vis dar galvosiu, kad niekas kitas, kaip tik geras fotografas, kurio darbais aš tikiu, gali gerai nufotografuoti mane, tad savęs nefotkinsiu, tegul nesikankina iš siaubo mano fotikas.
kazka ne taip perskaitei
rasiau, kad tik pati save geriausiai nufotkinu na bent jau man taip atrodo...
nesiparink, issisiepk taip, kad nieks nepazintu ir pirmyn
QUOTE(raige @ 2008 01 06, 16:04)
Kokybishka (visom prasmem) vestuviu fotografija kaip fotografijos sritis mane visai vezha ir domina. Esu fotografavus keleta, kuomet vestuvese buvo pagrindinis fotografas. Rezultatais nebuvau patenkinta Todel tai tikrai ne pats lengviausias uzsiemimas. Ir fizishkai gana sunkus be visa ko. Ir atsakomybe labai didele.
as noreciau pasibandyti...bet tikrai ne pirmuoju fotografu...
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 14:17)
labai įdomu. kiek esu mačius Tavo fotografijų, gana netipiška Tau? ar aš teisi? bet todėl dar labiau patinka
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 15:36)
autoportretas? gal ir man štatyvą išsitraukt ir išsiviepus pasifotkinti
tai gal negąsdink, nežadėk, nekalbėk, o išsitrauk ir..?
peppi, na, pradet ish kart pirmuoju fotografu reik avantiurizmo ganetinai turet O asistuodama gali pabandyt
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 15:53)
jei apie vestuves, tai ir man teko dvejas fotografuoti. Vienas su vyru, nemokamai. Nes tiesiog jie negalėjo sau leisti išlaidauti, o kitose buvau asistentė. Pirmosios gana keistos, nes ne katalikiškos apeigos, tai baznyčioje buvom kiek pasimetę, nors ir paaiškino kokie svarbiausi momentai, eiliškumą, bet vis tiek sunkoka buvo. O antrosiose gana pasilinksminau. Nes nejaučiau tos atsakomybės. Juk buvo fotografas. O aš tuo metu buvau tik pradėjusi su juo bendradarbiauti, pirmas išėjimas į viešumą taip sakant. Labai labai patiko. Pirmuoju atveju rezultatai tai na tokie... paprasti žodžiu. Kokybė yra, bet gal tiesiog pats sustatymas gana pabodęs, nieko naujo ar įdomesnio. o antrosiose fotografavau su ISO 3200, vasarą. Grūdas nerealus gavosi, aš kai jo mėgėja.
Tokios tos mano vestuvių patirtys. Bet tiesą sakant, daugiau nesutikčiau.
Tokios tos mano vestuvių patirtys. Bet tiesą sakant, daugiau nesutikčiau.
na man irgi teko vestuves fotografuoti, aš kaip ir Desiree, matyt daugiau nesutikčiau.. sunkus darbas..Fotografavau kaip pagrindinė fotografė, na nepamelavus gal kokias 12 valandų beveik be atokvėpio..Na, bet išgyvenau..
Tiesa fotkinau su skaitmena, tai tiek ten to ir "meno" tose nuotraukose..Bet užsakovai liko labai patenkinti, na ir aš manau ganėtinai neblogai su šia užduotimi susidorojau:))
QUOTE(sayonara @ 2008 01 06, 15:17)
labai įdomu. kiek esu mačius Tavo fotografijų, gana netipiška Tau? ar aš teisi? bet todėl dar labiau patinka
gana netipiška, nes daugiausiai portretus rodau. O fotografuoju viską. Ir dažnai nekokybiškai ir gan neįdomiai. Bet kadangi nerodau, tai nuomonę kiek klaidingą susidarėt
QUOTE(raige @ 2008 01 06, 16:18)
peppi, na, pradet ish kart pirmuoju fotografu reik avantiurizmo ganetinai turet O asistuodama gali pabandyt
avantiurizmo netruksta jeigu ka
tiesiog nenoreciau atsakomybes tokio dydzio
Sveikučiai, klausiu konkrečiai kas negerai šioj nuotraukoj? Ar vertimas į j/b geras? Kaip kompozicija? Dariau j/b nes perdaug spalvų buvo, man tokia kompozicija žiūrisi gerai. (į vaiką čia specialiai nefokusiuota, fokusas į žaislą)
"Aš jį saugau"
(nebėra)
"Aš jį saugau"
(nebėra)
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 13:24)
Blin, šiandien gavau pasiūlymą vietoj Tailando skrist į Meksiką , nebegaliu apsispręst. Įsivaizduojat? Aš galvoju kur geresnes nuotraukas padaryčiau
Rinkciausi Meksika..
Desiree, nespejau pabaigti minties, o paskui reikejo islydeti vyra, tai buvo per daug emociju... Ir dabar dar raminu dvi asareles - vienas kitam i kompanija
Gavosi kvailas neuzbaigtas sakinys. Man labai patinka tavo darbai, nuo daugumos is ju tenka aikcioti. Taciau kaip pati ir sakei, rodai tik tuos, meniskuosius. As pradejau mokintis fotografuoti su tikslu, kad tureciau grazu seimynini albuma. Ir kai paminejai, kad daug fotografuoji ir su skaitmeniniu, bet tai seimyniniam albumui, smalsumas sugrojo. Mano supratimu seimyninis albumas yra viena, tavo nuotraukos yra jau ir siaip auksto lygio, todel labai norisi pamatyti butent tai, kaip tu perteiki seimos nuotaikas... Gal izulokai nuskambejo tas mano prasymas, atsiprasau, tikrai nenorejau izeisti... (jauciuosi labai prislegta, gal ir mintys sunkiai deliojasi... ) Jei neklystu, tavo Canonas toks pat kaip ir maniskis, todel kai niekas nesigauna ir imu kaltinti Canona, geras budas save "nugesinti" yra pamatyti kaip zmones su tokia pacia tehnika fotografuoja
Beje, atkreipiau demesi, kad savoka "seimyniniam albumui" siame skyrelyje daznai yra istariama kai nuotrauka tiesiog siaip sau.
Silwio, gal pasidalintum tuo oda grazinanciu plug-in'u?
QUOTE(peppi @ 2008 01 06, 16:29)
vadinas truputi truksta avantiurizmo jei dar apie atsakomybe galvoji
Mano klientai irgi buvo patenkinti. As ne. Gal taip butu visada? Malonu, kai pateisinai lukescius, bet klientu reiklumas daznai buna gerokai mazesnis uz reikluma sau.
QUOTE(Opa @ 2008 01 06, 15:33)
Jei neklystu, tavo Canonas toks pat kaip ir maniskis, todel kai niekas nesigauna ir imu kaltinti Canona, geras budas save "nugesinti" yra pamatyti kaip zmones su tokia pacia tehnika fotografuoja
Beje, atkreipiau demesi, kad savoka "seimyniniam albumui" siame skyrelyje daznai yra istariama kai nuotrauka tiesiog siaip sau.
dabar jau aiškiau, ką norėjai pasakyti. Aš savo skaitmeninėms nuotraukoms neteikiu didelės vertės. Vertė tik ta, kad taip užfiksuoju įvairias akimirkas. Fotografuoju negalvodama apie jokias taisykles, apie tai kad, tarkim rankutės nereikėtų nukirpti, ar kojytės. Tiesiog fotografuoju, kad tiek vaikas tiek mes turėtųme prisiminimą.
O fotoaparatas tavo geras. Kai aš saviškį pirkau ir hasselį, tada sakiau, jog jei nuotraukos nepavyks, nebegalėsiu kaltinti fotoaparato. Nes techniką turiu gerą.
Nuotraukų tiek to, nedėsiu. Nes visgi tik mano vaikis jose.