Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 14:17)
ND temai. Tik daryta anksčiau

gražus tvartelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 15:16)
einu autoportreto daryt  smile.gif o foto man nepatinka..

Oi, kaip laukiu autoportreto bigsmile.gif

Bet nežinau, man tai visai neblogas ir ryškumas unsure.gif , šarpo kiek jaučiasi, bet normos ribose. Tikrai man nebjaurios foto, mano vestuvių pamatytum doh.gif , o fotkino Artūras K., ai, bet ir laikai seni buvo. Gerai , kad dar ne to lygio, kur jaunikis nuotaką delne atseit laiko doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 14:16)
man gėda būtų tokias foto iš viso atiduot  unsure.gif .. ir dar pinigus ima  unsure.gif

kaip už tiek lietuviškų pinigų, tai ir aš manau, kad šiek tiek skystokai, ne visur, tačiau yra kur tobulėti.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 13:20)
gražus tvartelis smile.gif

šiaip ten gyvenamasis namas. bet ne esmė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 13:06)
Albumas[/url] jei reikalaus psw, toks pats kaip mūsų albumo..

na nuotraukos sakyčiau tokios....... na tokios...
Manau fotografuoti vestuves daug daug sunkiau nei kad tarkim paprastą portretuką. O kažkodėl paplitusi nuomonė, kad lengviausia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 sausio 2008 - 14:52
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 14:06)
su mielu noru susimatyčiau  drinks_cheers.gif .. būtų gerai, kad pūgos pas mus aprimtų .. o tai dar ir keltai nekels į tą jūrų muziejų  smile.gif ..

sudėjau foto iš vestuvių sesės.. sudėjau tik tas, kurias pats fotografas atrinko ir padaręs sudėjo į albumą..Albumas jei reikalaus psw, toks pats kaip mūsų albumo..

Peppi, mokėjo 2500 lt, į kainą įėjo apie 30 foto padarymas+ albumas smile.gif , kitas sudėjo į CD..

kiek zinau pajuryje ziema vistiek silciau nei pas mus smile.gif
kai tik bus kas aiskesnio - parasysiu mirksiukas.gif
geras, dar ir su keltu tektu keltis bigsmile.gif pasiskaiciau, kad muziejus tik savaitgaliais dirba ziema mirksiukas.gif

na del vestuviu nuotrauku, yra kelios neblogos bet taip...matosi, kad zmogus dar mokosi...galejo neuzplesti taip brangiai ale isivaizduoju jei likus menesiui iki vestuviu eme ieskoti fotografo tai toki ir gavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 00:12)
ė, duokit man kas nors tokią techniką ir tokius kelialapius, šedevrų pažadu!  tongue.gif

Neatsargiai tu cia, zmogau, su tais shedevrais lotuliukas.gif

Sillwio, man tavo nuotraukas gerai rodo. Siaip as irgi ish tu nenormaliu, kuriu peizazhai nekabina. Juo labiau nemoku ju fotografuot. O tavo nuotraukas ziurejau po keleta kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 06, 15:04)
Neatsargiai tu cia, zmogau, su tais shedevrais  lotuliukas.gif

nu reklamuotis kažkaip reikia biggrin.gif tai pradėjau nuo to tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 14:21)
Oi, kaip laukiu autoportreto bigsmile.gif

Bet nežinau, man tai visai neblogas ir ryškumas unsure.gif , šarpo kiek jaučiasi, bet normos ribose. Tikrai man nebjaurios foto, mano vestuvių pamatytum doh.gif , o fotkino Artūras K., ai, bet ir laikai seni buvo. Gerai , kad dar ne to lygio, kur jaunikis nuotaką delne atseit laiko doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

pas mane panašios per vestuves smile.gif taurės saulėje ir tt hihihi.gif bet nepaisant visko bent kokybiška smile.gif
prisifotografavau ... nu neduota man būt modeliu doh.gif .. sunkiau kaži kas dar gali būt nei save fotkint unsure.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 14:28)
na nuotraukos sakyčiau tokios....... na tokios...
Manau fotografuoti vestuves daug daug sunkiau nei kad tarkim paprastą portretuką. O kažkodėl paplitusi nuomonė, kad lengviausia..

nu va va, foto na tokios... ir jei matai ,kad nesusitvarkai, kokio velnio užsiimt unsure.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 06, 14:37)
kiek zinau pajuryje ziema vistiek silciau nei pas mus smile.gif
kai tik bus kas aiskesnio - parasysiu mirksiukas.gif
geras, dar ir su keltu tektu keltis bigsmile.gif pasiskaiciau, kad muziejus tik savaitgaliais dirba ziema mirksiukas.gif

na del vestuviu nuotrauku, yra kelios neblogos bet taip...matosi, kad zmogus dar mokosi...galejo neuzplesti taip brangiai ale isivaizduoju jei likus menesiui iki vestuviu eme ieskoti fotografo tai toki ir gavo biggrin.gif

tai va kad iš anksto ieškojo.. to, kurio norėjo neįpirko... ėmė pigesnį, bet tipo su rekomendacijom.. ir foto jo žiūrėjo unsure.gif

einu bandysiu ką nors į autoportretą įdėt.. bet kai Sillwio sakė - jokio meno, tik susipažinimui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 15:30)
ėmė pigesnį, bet tipo su rekomendacijom.. ir foto jo žiūrėjo 
einu bandysiu ką nors į autoportretą įdėt.. bet kai Sillwio sakė - jokio meno, tik susipažinimui 

uj, rekomendacijos..
autoportretas? gal ir man štatyvą išsitraukt ir išsiviepus pasifotkinti biggrin.gif
Atsakyti
jei apie vestuves, tai ir man teko dvejas fotografuoti. Vienas su vyru, nemokamai. Nes tiesiog jie negalėjo sau leisti išlaidauti, o kitose buvau asistentė. Pirmosios gana keistos, nes ne katalikiškos apeigos, tai baznyčioje buvom kiek pasimetę, nors ir paaiškino kokie svarbiausi momentai, eiliškumą, bet vis tiek sunkoka buvo. O antrosiose gana pasilinksminau. Nes nejaučiau tos atsakomybės. Juk buvo fotografas. O aš tuo metu buvau tik pradėjusi su juo bendradarbiauti, pirmas išėjimas į viešumą taip sakant. Labai labai patiko. Pirmuoju atveju rezultatai tai na tokie... paprasti žodžiu. Kokybė yra, bet gal tiesiog pats sustatymas gana pabodęs, nieko naujo ar įdomesnio. o antrosiose fotografavau su ISO 3200, vasarą. Grūdas nerealus gavosi, aš kai jo mėgėja.
Tokios tos mano vestuvių patirtys. Bet tiesą sakant, daugiau nesutikčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 sausio 2008 - 15:54
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 15:11)
nu reklamuotis kažkaip reikia biggrin.gif tai pradėjau nuo to tongue.gif

tai aisku - negali zinoti, mazu kas uzkibs biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 06, 15:30)
prisifotografavau ... nu neduota man būt modeliu  doh.gif .. sunkiau kaži kas dar gali būt nei save fotkint

o manes kaip tik niekas kitas geriau nenufotkina nei as pati... ax.gif
ar nepazista ar nemoka pabrezti esmes...nezinau...yra kudroje vienas fotografas, kuris tikiu mane nufotkintu teisingai bet negi dabar prasytis blush2.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 15:36)
uj, rekomendacijos..
autoportretas? gal ir man štatyvą išsitraukt ir išsiviepus pasifotkinti biggrin.gif

tai aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 06, 15:58)
tai aisku mirksiukas.gif

nea, gal visgi aš pabūsiu pesimistas ir vis dar galvosiu, kad niekas kitas, kaip tik geras fotografas, kurio darbais aš tikiu, gali gerai nufotografuoti mane, tad savęs nefotkinsiu, tegul nesikankina iš siaubo mano fotikas.
Atsakyti