Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 11:13)
Radau pavyzdį kaip nereikia retušuot

klaikuma verysad.gif

QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 12:24)
Blin, šiandien gavau pasiūlymą vietoj Tailando skrist į Meksiką

o as likciau prie Tailando. man imponuoja kitokia dvasine kultura mirksiukas.gif Rytai yra rytai....
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 06, 11:56)
Desirre, o gal tu ikelk keleta nuotraukyciu darytu su skaitmeniniu i ND albuma? labai smalsu,

Opa, koks keistas noras pažiūrėti į mano skaitmenines foto..
Pažiūrėk šventinėse akimirkose. Ta su atviruku mano. Daryta su skaitmena.

Elina, nepažįstu aš tavęs. Bet kažkokią savo nuomonę vis tiek susidariusi esu. Ir man atrodo tu geresnes nuotraukas Meksikoje padarytum. Tailande kitokios nuotaikos būtų. Meksika rodos kažkaip artimesnė tau. O kai kažkas artima, tai geriau ir nufotografuojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 sausio 2008 - 13:15
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 21:31)
jaučiu, kad nusibosiu jums su Norvegija

nusibosta verciant puslapius neberasti nuotrauku mirksiukas.gif
tavosios labai patiko o ypac su katinu biggrin.gif asfaltas labai grazus man smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 05, 21:33)
peppi, būtinai įdėsiu iš vestuvių kelias foto.. netikėtai teko iš namų pabėgt..  .. žinau už ką mokama pinigai fotografui  . .dėl to ir putojuos... nes nebuvo už ką mokėt.. tikrai nebuvo

imesk imesk mirksiukas.gif
ir idomu kiek mokejo ax.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 21:48)
o, zigma, pas mane panasi, tik 500, tai va, keli gala i virsu, prie jos prisimontuoji kokia vizitine kortele, ja pritvrtini su gumele ir saudai sau i sveikata.

i darbo pabaiga dar viena panorama. Latvija.Saldus

user posted image

patiko, kad Latvija, juolab su Saldus yra prisiminimu ax.gif patiko, kad antkapiai na o panoramines nuotraukas ziauriai noreciau isbandyti tik senas mano PS verysad.gif neprisiruosiu atsinaujinti o ir idomu ar su 50 mm realu padaryti kokybiska panorama? g.gif
beje kalbant apie 50mm 1.8 tai jau teko viena karta taisyti, parejo fokuso ziedas, sumokejau puse jo kainos, fokusas kartais tikrai kvailioja bet darai keleta vienodu kadru ir pataikai...ale visvien mane tie 1.4 ir 1.2 vilioja blush2.gif 1.2 noreciau issinuomot pasibandymui kaip beje ir fisheye ax.gif
megstu eksperimentus...

QUOTE(Sapokliaka @ 2008 01 05, 21:57)
Klausykit, o normalu, kad zmogaus nekabina peizazai??

tu normali mirksiukas.gif

QUOTE(_ms_ @ 2008 01 06, 09:35)
eeee... silwio.... nevaryk taip baisiai
tikrai daugiau galima naudot ji....  kaip tau toks "bajeris"? :
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=

malonu susipazinti mirksiukas.gif

QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 12:10)
Kai pas ją atvažiuoju, negaliu žiūrėt į tą nuotraukytę, tokia gėda

puiki proga i jos vieta padaryti geresne nuotrauka mirksiukas.gif

QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 12:24)
Blin, šiandien gavau pasiūlymą vietoj Tailando skrist į Meksiką

jamciau Meksika bigsmile.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 12:34)

Peppi, mindoozas, matau, kad skaitot. Ar galima jūsų kūdros galerijas į blogo narių galeriją sumesti?

mano kudrine nuoroda dek laisvai, ten vistiek jau atvirame internete...turiu kita vieta kur dedu visas savo tusofkiu nuotraukas bet jos nenoriu sitaip labai viesinti - visgi daug ten visokiu zmoniu, zinoma fotkinta viesose vietose ir pan. ale ir siaip ten biski siukslynas, niekas neatrinkta nes sukelta zmonems, kurie tuose renginiuose dalyvavo ax.gif
gal kada pasidarysiu susisteminta galerija bet tik tada kai pati ismoksiu atsirinkti geresnius kadrus is kruvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 12:34)
o tu į kurį Lietuvos galą atvažiuoji?
Nes man jau iki Vilniaus 2-3 val. kelio į vieną pusę. Be to, sostinėje nesiorentuoju visiškai  blush2.gif
Peppi, mindoozas, matau, kad skaitot. Ar galima jūsų kūdros galerijas į blogo narių galeriją sumesti?

yra kas gyvena toliau už tave ir orientuojasi Vilniuje, jei galimybės sutaps, galėsime kartu nukeliauti į sostinę.
Kūdros galerijos nori? hm...
Atsakyti
galimas daiktas, kad vaziuosiu i Klaipeda...gavau pakvietima pravesti poros dienu pamokeles (nesusije su fotografija - neissigaskit lotuliukas.gif ), idomu ka suderesim bet jei visgi vaziuociau tai butu smagu su kuo nors susitikti, juolab, kad Klaipedoje esu buvusi gal pora kartu... blush2.gif
mielai apsilankyciau kokiose demesio vertose vietose o ypac noreciau i Juru muzieju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 06, 13:40)
galimas daiktas, kad vaziuosiu i Klaipeda...gavau pakvietima pravesti poros dienu pamokeles (nesusije su fotografija - neissigaskit lotuliukas.gif ), idomu ka suderesim bet jei visgi vaziuociau tai butu smagu su kuo nors susitikti, juolab, kad Klaipedoje esu buvusi gal pora kartu... blush2.gif
mielai apsilankyciau kokiose demesio vertose vietose o ypac noreciau i Juru muzieju bigsmile.gif

su mielu noru susimatyčiau drinks_cheers.gif .. būtų gerai, kad pūgos pas mus aprimtų .. o tai dar ir keltai nekels į tą jūrų muziejų smile.gif ..

sudėjau foto iš vestuvių sesės.. sudėjau tik tas, kurias pats fotografas atrinko ir padaręs sudėjo į albumą..Albumas jei reikalaus psw, toks pats kaip mūsų albumo..

Peppi, mokėjo 2500 lt, į kainą įėjo apie 30 foto padarymas+ albumas smile.gif , kitas sudėjo į CD..
Atsakyti
Dėkui visiems 4u.gif . Likom prie Tailando, nes į Meksiką jau vežtumėmės ir vaikus, juk tokia tolima kelionė, gal jie niekad ten nenuvyks. O vyras nori tik dviese, jau 12 metų niekur vieni nenuvažiuojam, tai lekiam į Tailandą. Tik dviese bigsmile.gif . Meksika tegu mūsų dar palaukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 06, 14:06)
jei reikalaus psw, toks pats kaip mūsų albumo..

tai koks slaptažodis?
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 14:09)
tai koks slaptažodis?

ok pakeičiau laikinai smile.gif.. svecias
Atsakyti
westa, žinok, visai fainos nuotraukos g.gif . Bent jau nuotaika- puikiai perteikta bigsmile.gif . O tu kokia į sesę panaši, tik ji- tamsi, bet bruožai labai panašūs
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 14:12)
westa, žinok, visai fainos nuotraukos g.gif . Bent jau nuotaika- puikiai perteikta bigsmile.gif . O tu kokia į sesę panaši, tik ji- tamsi, bet bruožai labai panašūs

pamatytum, kaip mano sesė su juo dirbo .. jam labai pasisekė. schmoll.gif schmoll.gif .. o aš panaši į ją smile.gif.. dabar dar labiau.. senai mane bematei mirksiukas.gif .. einu autoportreto daryt smile.gif o foto man nepatinka.. kokia kadruotė, koks ryškumas kai kurių foto doh.gif .. man gėda būtų tokias foto iš viso atiduot unsure.gif .. ir dar pinigus ima unsure.gif
Atsakyti
ND temai. Tik daryta anksčiau

user posted image
Atsakyti