QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 21:31)
jaučiu, kad nusibosiu jums su Norvegija
nusibosta verciant puslapius neberasti nuotrauku
tavosios labai patiko o ypac su katinu
asfaltas labai grazus man
QUOTE(westa @ 2008 01 05, 21:33)
peppi, būtinai įdėsiu iš vestuvių kelias foto.. netikėtai teko iš namų pabėgt.. .. žinau už ką mokama pinigai fotografui . .dėl to ir putojuos... nes nebuvo už ką mokėt.. tikrai nebuvo
imesk imesk
ir idomu kiek mokejo
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 21:48)
o, zigma, pas mane panasi, tik 500, tai va, keli gala i virsu, prie jos prisimontuoji kokia vizitine kortele, ja pritvrtini su gumele ir saudai sau i sveikata.
i darbo pabaiga dar viena panorama. Latvija.Saldus
patiko, kad Latvija, juolab su Saldus yra prisiminimu
patiko, kad antkapiai na o panoramines nuotraukas ziauriai noreciau isbandyti tik senas mano PS
neprisiruosiu atsinaujinti o ir idomu ar su 50 mm realu padaryti kokybiska panorama?
beje kalbant apie 50mm 1.8 tai jau teko viena karta taisyti, parejo fokuso ziedas, sumokejau puse jo kainos, fokusas kartais tikrai kvailioja bet darai keleta vienodu kadru ir pataikai...ale visvien mane tie 1.4 ir 1.2 vilioja
1.2 noreciau issinuomot pasibandymui kaip beje ir fisheye
megstu eksperimentus...
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 01 05, 21:57)
Klausykit, o normalu, kad zmogaus nekabina peizazai??
tu normali
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 06, 09:35)
eeee... silwio.... nevaryk taip baisiai
tikrai daugiau galima naudot ji.... kaip tau toks "bajeris"? :
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=
malonu susipazinti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 12:10)
Kai pas ją atvažiuoju, negaliu žiūrėt į tą nuotraukytę, tokia gėda
puiki proga i jos vieta padaryti geresne nuotrauka
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 12:24)
Blin, šiandien gavau pasiūlymą vietoj Tailando skrist į Meksiką
jamciau Meksika
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 12:34)
Peppi, mindoozas, matau, kad skaitot. Ar galima jūsų kūdros galerijas į blogo narių galeriją sumesti?
mano kudrine nuoroda dek laisvai, ten vistiek jau atvirame internete...turiu kita vieta kur dedu visas savo tusofkiu nuotraukas bet jos nenoriu sitaip labai viesinti - visgi daug ten visokiu zmoniu, zinoma fotkinta viesose vietose ir pan. ale ir siaip ten biski siukslynas, niekas neatrinkta nes sukelta zmonems, kurie tuose renginiuose dalyvavo
gal kada pasidarysiu susisteminta galerija bet tik tada kai pati ismoksiu atsirinkti geresnius kadrus is kruvos