Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Radau pavyzdį kaip nereikia retušuot biggrin.gif Svarbiausia, kad žmogus tuo didžiuojasi, o mes čia su jumis dėl smulkmenų parinamės biggrin.gif

http://forums.dprevi...thread=26285806
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 11:13)
Radau pavyzdį kaip nereikia retušuot biggrin.gif Svarbiausia, kad žmogus tuo didžiuojasi, o mes čia su jumis dėl smulkmenų parinamės biggrin.gif

aaaaaaaaaaaaaaaa..... nu jo.... kaip eločka sakė: "Bliesk!"
tos nuotraukos ir komentarai superiniai..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 sausio 2008 - 11:19
QUOTE(Vilika @ 2008 01 06, 00:52)
Turiu tokį gal kam pasirodys ir kvailą klausimą, bet ką reiškia muilas matomas nuotraukoje? Pastebėjau komentaruose, kad sakoma muilo pilna....Gal kas gali tą tiksliau pakomentuoti ax.gif

Muilas kokybės prasme, muilas spalvų prasme ir t.t. Žiū, kada žiūri pro muilo burbulus, tai matai tokį išplaukusį vaizdą, kažkokią spalvų makalynę, tai šiuo atveju viskas panašu, spalvos "neaštrios", vaizdas šiaip sau ir t.t. Būna, kad sako, jog tam tikras objektyvas prie tam tikros diafragmos muilina, vadinasi jis ne taip aštriai susitvarko su spalvomis.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 12:13)

Kaip žiauriai scare.gif . Kažkada, pradžioj, aš mamos nuotrauką taip išpeckiojau mastau.gif, o ji, vargšė, manydama, kad aš jau tikra menininkė ir dar nelabai gerai prižlibina, tą nuotrauką pasidarė ir įsirėmino. Kai pas ją atvažiuoju, negaliu žiūrėt į tą nuotraukytę, tokia gėda stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 12:10)
Kaip žiauriai scare.gif

Nesistebėk, labai dažnai mažesnių miestelių fotografai, ypač vestuvių, tokius pvz pateikia kaip super duper darbus, nesvarbu, kad veidas atrodo kaip plastmasinis, tačiau, pasak jų, juk tai taip gražu, beveik kaip "stiliaus" viršelis biggrin.gif tuomet tik belieka susimąstyti, kad esi nieko vertas, jei tokių darbų nedarai. Esi nemadingas ir visiškai neišmanai apie fotografiją.
Atsakyti
Blin, šiandien gavau pasiūlymą vietoj Tailando skrist į Meksiką doh.gif , nebegaliu apsispręst. Įsivaizduojat? Aš galvoju kur geresnes nuotraukas padaryčiau blink.gif ohmy.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 06, 06:30)
sveiki snekuciai!
wow tempai..nerealus...
o kur? smile.gif as pati irgi ne vilniete,ale ko tik nepadarysi vardan situ zmogiuku smile.gif tik del susitikimo ir vaziuosiu.Labai lauksim ir taves[snibzdek,gal as netoli taves]

o tu į kurį Lietuvos galą atvažiuoji?
Nes man jau iki Vilniaus 2-3 val. kelio į vieną pusę. Be to, sostinėje nesiorentuoju visiškai blush2.gif
Peppi, mindoozas, matau, kad skaitot. Ar galima jūsų kūdros galerijas į blogo narių galeriją sumesti?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 13:24)
Blin, šiandien gavau pasiūlymą vietoj Tailando skrist į Meksiką doh.gif , nebegaliu apsispręst. Įsivaizduojat? Aš galvoju kur geresnes nuotraukas padaryčiau blink.gif  ohmy.gif  umn.gif

Imciau meksika...

sveiki visi;)
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:46)

"Asmens sargybinis (visad šešėlyje)"
user posted image

Man si labai patiko. Ryskumas geras, spalvos nekliuna. Patinka atspalvis.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 00:58)

man patinka. Jauki, rami. tik tuos remus nuimciau. Atsiprasau ,kad apie remelius prabilau;)

Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 00:03)

Šiandien eksperimentavau su blykste.

user posted image
Nuostabus modelis, puiki kokybe, blykste, matau, ivaldei. tik modelio poza man siek tiek nenaturali.Tokia "islauzta"
Papildyta:

QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 22:47)

čia Avytes gražioji mergaitė  wub.gif
user posted image

Man si nuotrauka labai labai patiko.Svelni, gili, pagauta nuotaika, toks mergaitiskas zvilgsnis i mergaite. Super!
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 22:31)

user posted image

Labai laukiu ir zaviuosi Tavo norvegijos nuotraukomis. Beje, taip norisi platesnio zvilgsnio i ja , nei leidzi kvadratas. O va si mane tiesiog suzavejo. Net znektelejau. Cia ir kvadratas tinka ir nuotaika ir kompozicija superine, ir momentas...Labai labai patiko. Malacius!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 06 sausio 2008 - 12:46
QUOTE(valanda @ 2008 01 06, 13:50)

Nuostabus modelis, puiki kokybe, blykste, matau, ivaldei. tik modelio poza man siek tiek nenaturali.Tokia "islauzta"

Man patiko poza. Tokia pamaiviška bigsmile.gif . Aš ją bandysiu kada nukopijuoti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 05, 23:01)
Keisti jūsų norai, tarp kitko labai lengvai įgyvendinami - tai ta proga kviečiu į fotosesiją, kas nori pabūti modeliu?  biggrin.gif

Visai mielai pabuciau modeliu, tuo paciu ir ismokciau ko nors... blush2.gif Arba galiu viena is savu modeliuku pasiulyt lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:33)

Man sita tokia grazi, vaikiska, naturali... tik WB cia tikrai nuklydes...

Desirre, o gal tu ikelk keleta nuotraukyciu darytu su skaitmeniniu i ND albuma? labai smalsu,
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 12:24)
Blin, šiandien gavau pasiūlymą vietoj Tailando skrist į Meksiką doh.gif , nebegaliu apsispręst. Įsivaizduojat? Aš galvoju kur geresnes nuotraukas padaryčiau

mek-si-ka smile.gif

avytess, Tu taip nedalink kvietimų į fotosesiją, paskui neliks laiko niekam kitam biggrin.gif 4u.gif

iš bitės Norvegijos man labiausiai patiko žvejai ir katinas..smile.gif jėga..smile.gif vaizdai kaip vaizdai, kokybiški, bet dvi paskutinės tokios gyvos..smile.gif

dejavu, man patinka berniukas.. akys tokios ryškios, rami, graži nuotrauka..smile.gif ir kur jis su meškiu, ir su sargybiniu biggrin.gif

sillwio, kokybiškas portretas. skirtingai nuo kitų, man su cinkeliu tas šviesos blyksnis už nugaros..smile.gif 4u.gif tik žinai, vestuvinį žiedą nuimčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 sausio 2008 - 13:02
Aš labai norėčiau Avytess sesijos, bet esu Klaipėdoje verysad.gif
Atsakyti