Radau pavyzdį kaip nereikia retušuot Svarbiausia, kad žmogus tuo didžiuojasi, o mes čia su jumis dėl smulkmenų parinamės
http://forums.dprevi...thread=26285806
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 11:13)
Radau pavyzdį kaip nereikia retušuot Svarbiausia, kad žmogus tuo didžiuojasi, o mes čia su jumis dėl smulkmenų parinamės
aaaaaaaaaaaaaaaa..... nu jo.... kaip eločka sakė: "Bliesk!"
tos nuotraukos ir komentarai superiniai..
QUOTE(Vilika @ 2008 01 06, 00:52)
Turiu tokį gal kam pasirodys ir kvailą klausimą, bet ką reiškia muilas matomas nuotraukoje? Pastebėjau komentaruose, kad sakoma muilo pilna....Gal kas gali tą tiksliau pakomentuoti
Muilas kokybės prasme, muilas spalvų prasme ir t.t. Žiū, kada žiūri pro muilo burbulus, tai matai tokį išplaukusį vaizdą, kažkokią spalvų makalynę, tai šiuo atveju viskas panašu, spalvos "neaštrios", vaizdas šiaip sau ir t.t. Būna, kad sako, jog tam tikras objektyvas prie tam tikros diafragmos muilina, vadinasi jis ne taip aštriai susitvarko su spalvomis.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 12:13)
Kaip žiauriai . Kažkada, pradžioj, aš mamos nuotrauką taip išpeckiojau , o ji, vargšė, manydama, kad aš jau tikra menininkė ir dar nelabai gerai prižlibina, tą nuotrauką pasidarė ir įsirėmino. Kai pas ją atvažiuoju, negaliu žiūrėt į tą nuotraukytę, tokia gėda
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 12:10)
Kaip žiauriai
Nesistebėk, labai dažnai mažesnių miestelių fotografai, ypač vestuvių, tokius pvz pateikia kaip super duper darbus, nesvarbu, kad veidas atrodo kaip plastmasinis, tačiau, pasak jų, juk tai taip gražu, beveik kaip "stiliaus" viršelis tuomet tik belieka susimąstyti, kad esi nieko vertas, jei tokių darbų nedarai. Esi nemadingas ir visiškai neišmanai apie fotografiją.
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 06, 06:30)
sveiki snekuciai!
wow tempai..nerealus...
o kur? as pati irgi ne vilniete,ale ko tik nepadarysi vardan situ zmogiuku tik del susitikimo ir vaziuosiu.Labai lauksim ir taves[snibzdek,gal as netoli taves]
wow tempai..nerealus...
o kur? as pati irgi ne vilniete,ale ko tik nepadarysi vardan situ zmogiuku tik del susitikimo ir vaziuosiu.Labai lauksim ir taves[snibzdek,gal as netoli taves]
o tu į kurį Lietuvos galą atvažiuoji?
Nes man jau iki Vilniaus 2-3 val. kelio į vieną pusę. Be to, sostinėje nesiorentuoju visiškai
Peppi, mindoozas, matau, kad skaitot. Ar galima jūsų kūdros galerijas į blogo narių galeriją sumesti?
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 13:24)
Blin, šiandien gavau pasiūlymą vietoj Tailando skrist į Meksiką , nebegaliu apsispręst. Įsivaizduojat? Aš galvoju kur geresnes nuotraukas padaryčiau
Imciau meksika...
sveiki visi;)
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:46)
Man si labai patiko. Ryskumas geras, spalvos nekliuna. Patinka atspalvis.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 00:58)
man patinka. Jauki, rami. tik tuos remus nuimciau. Atsiprasau ,kad apie remelius prabilau;)
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 00:03)
Nuostabus modelis, puiki kokybe, blykste, matau, ivaldei. tik modelio poza man siek tiek nenaturali.Tokia "islauzta"Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 22:47)
čia Avytes gražioji mergaitė
Man si nuotrauka labai labai patiko.Svelni, gili, pagauta nuotaika, toks mergaitiskas zvilgsnis i mergaite. Super!
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 22:31)
Labai laukiu ir zaviuosi Tavo norvegijos nuotraukomis. Beje, taip norisi platesnio zvilgsnio i ja , nei leidzi kvadratas. O va si mane tiesiog suzavejo. Net znektelejau. Cia ir kvadratas tinka ir nuotaika ir kompozicija superine, ir momentas...Labai labai patiko. Malacius!!!
QUOTE(valanda @ 2008 01 06, 13:50)
Nuostabus modelis, puiki kokybe, blykste, matau, ivaldei. tik modelio poza man siek tiek nenaturali.Tokia "islauzta"
Man patiko poza. Tokia pamaiviška . Aš ją bandysiu kada nukopijuoti
QUOTE(avytess @ 2008 01 05, 23:01)
Keisti jūsų norai, tarp kitko labai lengvai įgyvendinami - tai ta proga kviečiu į fotosesiją, kas nori pabūti modeliu?
Visai mielai pabuciau modeliu, tuo paciu ir ismokciau ko nors... Arba galiu viena is savu modeliuku pasiulyt
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:33)
Man sita tokia grazi, vaikiska, naturali... tik WB cia tikrai nuklydes...
Desirre, o gal tu ikelk keleta nuotraukyciu darytu su skaitmeniniu i ND albuma? labai smalsu,
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 12:24)
Blin, šiandien gavau pasiūlymą vietoj Tailando skrist į Meksiką , nebegaliu apsispręst. Įsivaizduojat? Aš galvoju kur geresnes nuotraukas padaryčiau
mek-si-ka
avytess, Tu taip nedalink kvietimų į fotosesiją, paskui neliks laiko niekam kitam
iš bitės Norvegijos man labiausiai patiko žvejai ir katinas.. jėga.. vaizdai kaip vaizdai, kokybiški, bet dvi paskutinės tokios gyvos..
dejavu, man patinka berniukas.. akys tokios ryškios, rami, graži nuotrauka.. ir kur jis su meškiu, ir su sargybiniu
sillwio, kokybiškas portretas. skirtingai nuo kitų, man su cinkeliu tas šviesos blyksnis už nugaros.. tik žinai, vestuvinį žiedą nuimčiau