Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 23:58)
Veža ir mane. Nuotrauka ta prasme. Labai.

kuri nuotrauka? biggrin.gif Ten jų daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 01:53)
4u.gif nekelsiu nuotraukos, tik nuorodą. Prastos kokybės. Tiesiog norėjau parodyti kuo paskutiniu metu užsiimu. ir mane tai labai labai veža. Ir nepykit jei su laiku išimsiu  4u.gif

http://fotokudra.lt/...s/MM/M75125.jpg

Man patinka tokios bardakinės nuotraukos smile.gif . Maloniu darbu užsiimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 00:58)
Kam tuomet naudojama ta akis? Dar kartą klausiu, nejau toms apvalioms foto? Kodėl, kažin, mane taip gundė pardavėjas pro ją pažiūrėt, beveik kalbino pirkti. Jis sakė- peizažams g.gif

Pardavėjas tave norėjo apgauti biggrin.gif fisheye labai siauro naudojimo objektyvas. Aš, tiesą sakant, nematau prasmės jų egzistavimui. Na, nebent va tokiems bajeriams:

http://www.kenrockwe...isheye-hemi.htm

Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 01:01)
kuri nuotrauka?  biggrin.gif  Ten jų daug  biggrin.gif

Kuri atsidaro linką paspaudus biggrin.gif
Atsakyti
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 01:58)
Kam tuomet naudojama ta akis? Dar kartą klausiu, nejau toms apvalioms foto? Kodėl, kažin, mane taip gundė pardavėjas pro ją pažiūrėt, beveik kalbino pirkti. Jis sakė- peizažams g.gif

Vien pardavėjais pasitikėti tikrai neverta mirksiukas.gif Aišku ne visada ir ne visur, bet pasitaiko, kad patys pardavėjai nelabai žino, ką bando parduoti.
Sillwio super avataras thumbup.gif nors tas veržlus vaiduoklis man irgi labai patiko wub.gif Ir ačiū už paaiškinimą aciuks.gif
Atsakyti
jauciu, sis skyrelis tuoj gaus "visa para veikiancio" statusa. doh.gif lotuliukas.gif
Grizau is "tūso', tai dar kol perskaiciau, kol suvirškinau.... doh.gif
grazu, gera ir malonu.
labanakt!
Atsakyti

avytess - gal gali priminti, kokia technika naudoji ax.gif mergaiciukes portretas labai patinka - tiesa pati buciau daugiau vietos apacioj palikus unsure.gif

Olympus om-2, 50mm f1.4, 28mm f2.8, 80-200mm f4, dar turiu macro konverteri:) ir kartais Canon 20D, daugiausiai 50mm f1.8 arba Canon 17-40mm f4

4u.gif
Atsakyti
sveiki snekuciai!
wow tempai..nerealus...

QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 21:04)
kada nors galėtumėte susibėgti ne Vilniuj  blush2.gif

o kur? smile.gif as pati irgi ne vilniete,ale ko tik nepadarysi vardan situ zmogiuku smile.gif tik del susitikimo ir vaziuosiu.Labai lauksim ir taves[snibzdek,gal as netoli taves]

Abo,nuostabus stebukliukas is to mano nugyrtojo pilvuko atkeliavo! :Laukiam tavo ir kitu bandymu

avytess mergyte,koks dailus modeliukas,ir spalvos labai patiko.

dejavuk,tavojo berniuko pirmasis portretukas irgi labai

Bite,kazkada sitokius atvirukus apie Norvegija kolekcionavau.Ziuredama y tavasias tarsi matau kolekcijos papildyma smile.gif labai puiki serija.Ir katinas koks fajnuoliskas!

daug fotografiju nematau..

Ka tikrai matau tai musu silwio auto biggrin.gif WOW,kokis vyriskis pas mus temoj.Beveik panasiai Elina apibudino?maliuonu susipazint.Tiesa,tavaji moters portretuka matau,yra kelios detales kliuvancios,bet ce turbut tik man.

Getter nelabai supratau,kodel aikcioji del tos fotokudros.Ka tau duoda tie balsai?Pripazinima koki tai?Man nieko,jei tose sypsenose nulis pastabu...Sekmes renkant balus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 06 sausio 2008 - 06:33
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 03:04)
Pardavėjas tave norėjo apgauti biggrin.gif fisheye labai siauro naudojimo objektyvas. Aš, tiesą sakant, nematau prasmės jų egzistavimui. Na, nebent va tokiems bajeriams:

http://www.kenrockwe...isheye-hemi.htm

eeee... silwio.... nevaryk taip baisiai smile.gif
tikrai daugiau galima naudot ji.... kaip tau toks "bajeris"? smile.gif
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=

wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 06, 09:35)
eeee... silwio.... nevaryk taip baisiai smile.gif
tikrai daugiau galima naudot ji....  kaip tau toks "bajeris"? smile.gif
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=

wink.gif

Bajeris tavo liuks, bet į mano kuprinę fisheye guls paskutinis, nes gulėtų ten apdulkėjęs blush2.gif Visvien panaudojimas jo ribotas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:17)
man irgi kai kurios peršarpintos atrodo.  Nors LCD  lyg ne pigiausias smile.gif.
Sillwio, o kai neši spausdinti, neši pašarpintą variantą?
Portretui odą su PS tvarkei?

man irgi visos sillwio peršarpintos atrodo blink.gif
dejavu, man labiau su asmens sargybiniu patiko, o dėl geltonumo, gal tiesiog toks apšvietimas ir buvo g.gif
o dėl sharpinimo/nesharpinimo spausdinant. nusiunčiau į "fotofabriką" didelius variantus gaminanat foto (Kodak darė, daugiau nebedarysiu ten), padarė tikrai neryškias. trūksta šarpo juodai. norisi imti ir pašarpinti, tai spėju, kad jie nesusidorojo su šia užduotimi sad.gif sumažino, todėl dingo ryškumas. o geros tik tos buvo, kur dėjau internetan pas jus ir prieš tai šarpinau. bet kiek anksčiau gamindavau minilabuose, tiek nekliūdavo ryškumas visiškai.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 23:53)
50 f/1.4??

aš irgi tokį turiu.. neatsidžiaugiu smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 23:56)
Tada visi, kas neturi apple, vėl mane keiks smile.gif

aš turiu mac-book'ą, nekeiksiu biggrin.gif biggrin.gif

Desiree, aišku, pranešiu, jei tik pavyks planas..smile.gif
Atsakyti