Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

žmonės, prašom nesikuklinti dėl savo foto galerijų nuorodų, kurias sudėtume į savo blogą.

Elina, c-girl, bite maja ir kiti - jei aš jūsų kūdros puslapio adresus sudėčiau. Nepyktumėt? O tai lyg tik 5 nariai tebūtume.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 00:27)
Ačiū.

Autoriaus marškiniai smile.gif Joke.

nepažinau tavęs biggrin.gif kardinaliai pasikeitęs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:42)
žmonės, prašom nesikuklinti  dėl savo foto galerijų nuorodų, kurias sudėtume į savo blogą.

Elina, c-girl, bite maja ir kiti - jei aš jūsų kūdros puslapio adresus sudėčiau. Nepyktumėt?  O tai lyg tik 5 nariai tebūtume.

dėk. pati niekaip neprisiruošiu įdėt ax.gif
Atsakyti
Bitele, su Norvegija nenusibosi - pavydziu 4u.gif ir kad buvai ir kad taip graziai moki parodyti biggrin.gif
Sillwio - zavus modelis, patinka, kaip su spalvom susitvarkei, bet nepatinka, kad ta sviesa is uz nugaros tokia ryski - blasko g.gif ir... manolu susipazinti 4u.gif
avytess - gal gali priminti, kokia technika naudoji ax.gif mergaiciukes portretas labai patinka - tiesa pati buciau daugiau vietos apacioj palikus unsure.gif

del visu sarpu nesarpu, spalvu i viso kito - skirtingai labai mes matom (kaip bebutu gaila...)

ir dar, kur cia jus skaitet, kad istiesinus zuvies aki panorama gausit? blink.gif visu pirma kokybe nukentes, o antra kokio dydzio ta panorama liks, kai visus kampus apkarpysit? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 06, 00:37)
be problemų. galiu tai el paštu visus savo kalėdinius bokštus atsiųst  biggrin.gif su spausdinimu gali būt problemų. aš kol prisiruošiu ten nueit  blush2.gif

Gali siūst Getter777@gmail.com atsispauzdinsiu, ale teks susitikt ir pasirašyt tongue.gif Ačiū labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 06, 00:47)

ir dar, kur cia jus skaitet, kad istiesinus zuvies aki panorama gausit? blink.gif visu pirma kokybe nukentes, o antra kokio dydzio ta panorama liks, kai visus kampus apkarpysit? blink.gif  g.gif

Aš sakiau, mačiau savom akim - atrodo įspūdingai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 06, 00:47)
ir dar, kur cia jus skaitet, kad istiesinus zuvies aki panorama gausit? blink.gif visu pirma kokybe nukentes, o antra kokio dydzio ta panorama liks, kai visus kampus apkarpysit? blink.gif  g.gif

Ir man malonu, wyshnia. Senai matyta 4u.gif
Dėl fisheye sutinku. Panorama nesigaus graži. Geometriją fisheye vistik per smarkiai ištampo.
Atsakyti
Turiu tokį gal kam pasirodys ir kvailą klausimą, bet ką reiškia muilas matomas nuotraukoje? Pastebėjau komentaruose, kad sakoma muilo pilna....Gal kas gali tą tiksliau pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
4u.gif nekelsiu nuotraukos, tik nuorodą. Prastos kokybės. Tiesiog norėjau parodyti kuo paskutiniu metu užsiimu. ir mane tai labai labai veža. Ir nepykit jei su laiku išimsiu 4u.gif

http://fotokudra.lt/...s/MM/M75125.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 sausio 2008 - 00:55
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 01:42)

Elina, c-girl, bite maja ir kiti - jei aš jūsų kūdros puslapio adresus sudėčiau. Nepyktumėt?  O tai lyg tik 5 nariai tebūtume.

Aš būčiau labai pamaloninta. Pati nedrįstu siųlytis, dar nesijaučiu galinti savo foto kaip pavyzdį demonstruot.
Klauykit, bet kaip keista. Juk ta mano meditacinė foto- niekam tikusi g.gif , net pastangų jokių nedėjau, pykštelėjau ant žemės atsigulusi, nes kaip tik vyras uždegė. Kuomet pažiūrėjau, patiko spalvos, įmečiau į pelkę, o ji jau kūdroje g.gif . Patinka žmonėms. O kartais taip stengiuosi, trinu, vėl fotkinu, taisau ir vistiek lieku pelkėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 23:55)
Aš būčiau labai pamaloninta. Pati nedrįstu siųlytis, dar nesijaučiu galinti savo foto kaip pavyzdį demonstruot.
Klauykit, bet kaip keista. Juk ta mano meditacinė foto- niekam tikusi g.gif , net pastangų jokių nedėjau, pykštelėjau ant žemės atsigulusi, nes kaip tik vyras uždegė. Kuomet pažiūrėjau, patiko spalvos, įmečiau į pelkę, o ji jau kūdroje g.gif . Patinka žmonėms. O kartais taip stengiuosi, trinu, vėl fotkinu, taisau ir vistiek lieku pelkėje g.gif

svarbiausia fotografuoti taip, kad pačiai patiktų. Nesvarbu kur, pelkėj, ar kūdroj nuotraukos liks.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 00:53)
4u.gif nekelsiu nuotraukos, tik nuorodą. Prastos kokybės. Tiesiog norėjau parodyti kuo paskutiniu metu užsiimu. ir mane tai labai labai veža. Ir nepykit jei su laiku išimsiu  4u.gif

Veža ir mane. Nuotrauka ta prasme. Labai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 01:52)

Dėl fisheye sutinku. Panorama nesigaus graži. Geometriją fisheye vistik per smarkiai ištampo.

Kam tuomet naudojama ta akis? Dar kartą klausiu, nejau toms apvalioms foto? Kodėl, kažin, mane taip gundė pardavėjas pro ją pažiūrėt, beveik kalbino pirkti. Jis sakė- peizažams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2008 01 06, 00:52)
Turiu tokį gal kam pasirodys ir kvailą klausimą, bet ką reiškia muilas matomas nuotraukoje? Pastebėjau komentaruose, kad sakoma muilo pilna....Gal kas gali tą tiksliau pakomentuoti ax.gif

Ryškumo nebuvimas.
Atsakyti