Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 01:12)
ė, duokit man kas nors tokią techniką ir tokius kelialapius, šedevrų pažadu!  tongue.gif

Taigi va smile.gif , žmonės turi arba vieną arba kitą. Taip jau pasaulis sutvertas smile.gif . Gabus, talentingas- bet be technikos, slabiakams- kelionės ir keli objektyvai ant kupros be naudos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 sausio 2008 - 00:17
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 00:09)
tokį ir turiu smile.gif . Bet sujunginėt nemoku unsure.gif . Domiuosi totėl, kad išskrendu neužilgo į Tailandą, galvoju gal kaip nors pavyktų gražiū\ų foto parsivežt
O tu turi tą žuvies akį? O kaip ilginti? Su PS?

Ne neturiu biggrin.gif bet tolimoj ateity tikrai turėsiu. O kolkas universaliukas tinkantis viskam 4u.gif

Turbūt pasirodysiu fool.gif bet gal galit paaiškint kas tas "kitinis" objektyvas, nu niekaip nesusiduriu niekur su šiuo terminu unsure.gif
Atsakyti
Uoj, koks fainas naujasis Sillwio avataras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 00:17)
Gabus, talentingas- bet be technikos, slabiakams- kelionės ir keli objektyvai ant kupros be naudos biggrin.gif

aš nei pirmas, nei antras. Turiu tik aparačiuką, iš kurio nieko nemoku išspausti.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 22:03)
Šiandien eksperimentavau su blykste.

patinka man tavo eksperimentas. Pažiūrėjau tavo autoportretą, tap pat remiuosi komentarais, tavo peizažais... ir tikrai negalėčiau įsivaizduoti kitokio portreto, nei šis, kurį įkėlei. Na jis toks. Nežinau kiek atspindi patį modelį. Bet autoriaus savybių daug jaučiu... Hmmm... taip susakiau lig tai pažinočiau. Tiesiog taip, kaip įsivaizduoju.

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 22:12)
juk negaila žmogui padovanot kelis taškus.

negaila tai negaila. Aš tai sau nenorėčiau taškų, tiesiog.. vat taip. Nes negaila.

QUOTE(sayonara @ 2008 01 05, 22:32)
jei viskas bus palei planą, Dresdenas, jei priims, vasarą gali būti aplankytas.. ax.gif sakau "gali būti", maža kas.. bet planų yra.. rolleyes.gif

jei pavyks pranešk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 22:33)

Nors vaikų nekomentuoji bent vienas klausimėlis - ar ryškumo netrūksta (kitokių modelių neturiu)

man čia ryškumo pakanka. Iš dviejų labiau patiko antroji. Tokia žaismingesnė. Tik antrojoj gaila kiek nukirptos rankutės.

QUOTE(Getter @ 2008 01 05, 22:43)
Desiree aš labai noriu tavęs paprašyti  blush2.gif  aš kai atvažiuosiu televizijos bokštas jau bus nupuoštas  verysad.gif nespėsiu įamžint sau, o aš be proto norėčiau turėti tokią nuotrauką  ax.gif  Gal gali vieną savo man kaip nors perleisti (su parašu ant pačios nuotraukos smile.gif )?  4u.gif

man rodos sumaišei. Čia tikriausiai Bitutei prašymas skirtas buvo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 06, 00:17)
Turbūt pasirodysiu  fool.gif  bet gal galit paaiškint kas tas "kitinis" objektyvas, nu niekaip nesusiduriu niekur su šiuo terminu  unsure.gif

aš prieš dvejus metus to paties klausiau. Užtat dabar sugebu atsakyti biggrin.gif
objektyvas, kuris dedamas prie perkamo fotoaparato, jis nebūna stebuklingas, nes pigios detalės, pigus stiklai sudedami ir viskas. Šiaip jis tam, kad dulkių matrica nerinktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 00:12)
ė, duokit man kas nors tokią techniką ir tokius kelialapius, šedevrų pažadu!  tongue.gif

Esi įsitikinęs? blink.gif Aš manau, kad 3-4 dienas sugaiščiau mokydamasis ten fotografuot. Spalvų įvarovė, saulė, drėgmė ore. Ne taip paprasta šedevrus imt ir kept 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:15)
kol surašiau žiūriu sillwio avataras pasikeitė - prašom didesnį įkelti - neprimatau smile.gif

Nea smile.gif Šitas negeras didelis.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 00:21)
man rodos sumaišei. Čia tikriausiai Bitutei prašymas skirtas buvo  4u.gif

Ups blush2.gif Ainu pataisysiu žinutę blush2.gif
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 00:22)
aš prieš dvejus metus to paties klausiau. Užtat dabar sugebu atsakyti biggrin.gif
objektyvas, kuris dedamas prie perkamo fotoaparato, jis nebūna stebuklingas, nes pigios detalės, pigus stiklai sudedami ir viskas. Šiaip jis tam, kad dulkių matrica nerinktų biggrin.gif

Taip ir norisi pasakyti ...aaaaa.... dabar ir aš žinosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 00:25)
Nea smile.gif Šitas negeras didelis.

Geras geras 4u.gif
Atsakyti
Silwio, nuostabus avataras biggrin.gif na rimtai, įdėk didesnę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 06, 00:21)
patinka man tavo eksperimentas. Pažiūrėjau tavo autoportretą, tap pat remiuosi komentarais, tavo peizažais... ir tikrai negalėčiau įsivaizduoti kitokio portreto, nei šis, kurį įkėlei. Na jis toks. Nežinau kiek atspindi patį modelį. Bet autoriaus savybių daug jaučiu... Hmmm... taip susakiau lig tai pažinočiau. Tiesiog taip, kaip

Ačiū.

Autoriaus marškiniai smile.gif Joke.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 00:49)
o čia pvz kaip nereikia fotkinti  biggrin.gif
user posted image

O kokios pagrindinės klaidos?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 05, 23:32)
Bet as, Bitele, tavo kacioku labai labai pasigendu g.gif  Mane portretiste labiausiai zavi portretai, kad ir koshku biggrin.gif  4u.gif 

california, malonu girdėt, kad pasigendi biggrin.gif . nebefotografuoju aš jų. tik šiaip kokius smagius kadrus, kuriuos rodau kornišų temoj, bet ne čia biggrin.gif nebeneša mano galva, kaip juos fotografuot. viskas banaliai atrodo ax.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:33)
Kažkaip nenatūrali oda pasirodė. Bet, tiesą sakant, jei daryčiau savo auto pvz. irgi tikriausiai taip pasigražinčiau. Todėl  nesikabinėju smile.gif

lotuliukas.gif oi, prajuokinai.
bent jau man abiejose nuotraukose nei ryškumo, nei kokybės netrūksta biggrin.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 05, 23:43)
Bitute (taisausi) aš labai noriu tavęs paprašyti  blush2.gif  aš kai atvažiuosiu televizijos bokštas jau bus nupuoštas  verysad.gif nespėsiu įamžint sau, o aš be proto norėčiau turėti tokią nuotrauką  ax.gif  Gal gali vieną savo man kaip nors perleisti (su parašu ant pačios nuotraukos smile.gif )?  4u.gif

be problemų. galiu tai el paštu visus savo kalėdinius bokštus atsiųst biggrin.gif su spausdinimu gali būt problemų. aš kol prisiruošiu ten nueit blush2.gif
Atsakyti