man gal šita (ypač dar šiek tiek paėjus į kairę ir patiesinus, aišku) ir pirma vis dėlto labiausiai vykusios, ta antra išimsiu, daugiau nebefloodinsiu. ačiū už komentarus, supratau, kad vietoje buvo galima labiau "pastumdyti" objektus už lango, o aš taip momentiškai neatsakingai susižavėjau idėja
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 23:08)
Elina, lygiai to paties norejau paklaust del akiu ir smakro uzkelima... tiek daug gal bandyk nekelt.. vos veiduka suktelk ar greta ziurek... manau bus dar sauniau...
Dar pabandžiau
Bandžiau tiesiai fotkintis, bet gaunu grynai pasinę nuotrauką
Elina, man pirma labai graži, bet pataisykit jei klystu bet veidukas labai blizga, lyg išdegęs būtų, bet tą turbūt koreguot galima čia tu save pati fotkinai? Su taimeriu ar distanciniu?
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 23:12)
Inc.. sveika pargryzus... jau masciau siandien apie tave.. kaip laikaisi...
sveika sveika
laikausi gerai labai džiaugiuosi, kad jau po truputį vėl pradedu fotografuot, o tai kol kas buvo tokia savijauta, kad ne fotografija galvoj sukosi
Bite maja, sakai 'Valtis" , ane? na pažiūrėsim pažiūrėsim....nors šiaip jos net nebuvau įtraukus į pretendentų sąrašą
Gaziulka, žinai, gal apšarmoję langeliai net ir geriau žiūrisi
Gaziulka, man irgi patiko ideja...labai idomu pasidare kaip as fotografuociau atsidurus toje vietoje....
kaip noreciau istrukt is namu, paklaidziot po apleistas kokias griuvenas, atsidurt kokiam kaime, kitam mieste, o gal tiesiog gamtoj po sniega pasiduot..... taip noriu kazkokios kitos aplinkos kur pasisemciau ideju, atrasciau nauju perliuku....
dabar tos 4 sienos is proto varo... iseinu kartais su vaiku i lauka tai neleidzia ji man fotografuot... is kart rekimas ir pykimas... o kazkada po pusmecio ir darbas jau kviesis... teks pomegisu siek tiek pastumt i sona.... ech....
nu va pasiguodziau sorry...
kaip noreciau istrukt is namu, paklaidziot po apleistas kokias griuvenas, atsidurt kokiam kaime, kitam mieste, o gal tiesiog gamtoj po sniega pasiduot..... taip noriu kazkokios kitos aplinkos kur pasisemciau ideju, atrasciau nauju perliuku....
dabar tos 4 sienos is proto varo... iseinu kartais su vaiku i lauka tai neleidzia ji man fotografuot... is kart rekimas ir pykimas... o kazkada po pusmecio ir darbas jau kviesis... teks pomegisu siek tiek pastumt i sona.... ech....
nu va pasiguodziau sorry...
Elina, man paprastai patinka tokiu rakursu kaip pirmoj foto daryti portretai, tai pakomentuosiu. Be išblukintų skruostų ir nosies, norisi ar tai vertikalaus kadro, ar to pačio horizontalaus, bet kad daugiau kur būtų žvilgsniui nuklyst į krutinės pusę. Turbūt auto fotografuojant sunku paimt geriausią rakursą Ir labaiu ne iš viršaus, bet šiek tiek labiau iš viršugalvio pusės fotkint, tada tas žvilgsnis į objektyvą ypatingesnis gaunasi. Nežinau, ar tiksliai paaiškinau, tiesiog taip bandyčiau.
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 23:43)
pataisykit jei klystu bet veidukas labai blizga, lyg išdegęs būtų, bet tą turbūt koreguot galima čia tu save pati fotkinai? Su taimeriu ar distanciniu?
Nesuprantu, veidas,ko gero, nuo blykstės blizga. Aha, su taimeriu, neturiu distancinio
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 22:43)
aaaaaaaaaaaaa, pažiūrėjau, susinervinau, ir einu pardavinėti fotoaparatą. Na kaip aš noriu išmokti fotografuoti gamtą. Nerealiai.
hmmm, tik toj gamtoj būnu labai retai
hmmm, tik toj gamtoj būnu labai retai
Nepardavinėk
O aš noriu išmokti fotografuoti žmones ir kada nors įsigyti hasseli arba mamiya.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 23:41)
jetau, nebegaliu , koks grožis.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 04, 23:46)
Ir labaiu ne iš viršaus, bet šiek tiek labiau iš viršugalvio pusės fotkint, tada tas žvilgsnis į objektyvą ypatingesnis gaunasi. Nežinau, ar tiksliai paaiškinau, tiesiog taip bandyčiau.
Ačiū labai, gal kokią dieną pabandysiu ( kai antakius išsipešiosiu )
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 21:47)
Nepardavinėk
O aš noriu išmokti fotografuoti žmones ir kada nors įsigyti hasseli arba mamiya.
tai aš tau savo parduosiu