Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:46)
"Asmens sargybinis (visad šešėlyje)"

Šitą irgi pažiūrėjau per 2 monitorius. Tas pats ir čia. LCD rodo ryškiai, CRT šiek tiek minkščiau. Žodžiu, mes visi matom nuotraukas skirtingai. Vargas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:55)
1. kad jos nečiuožia  g.gif
2. Taip. Toks

1) 2,09 laipsnių tavo namas pasviręs.
2) geras objektyvas, išnaudok jo galimybes.

Beje, diafragmos prioritetas specialiai nustatytas, ar jį mėgsti naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 06 sausio 2008 - 00:02
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 23:58)
Čia jums vakarui smile.gif . Meditacinė tokia.

Ačiū smile.gif
Nereikėjo Nefertitės pusiau perkirst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 06, 01:01)
Ačiū smile.gif
Nereikėjo Nefertitės pusiau perkirst smile.gif

Taip jau gavosi blush2.gif , neieškojau jai vietos, po židiniu pakišau ir greit pykštelėjau.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 23:58)
Klausykit o ar yra koks nors specialus panoraminis objektyvas? Toks, kuris plačiai apima? Pamačiau kūdroj įdomią nuotrauką, dar mūsų naujoko tokios plačios, man kaip gražu toks formatas bigsmile.gif

aš su televyku galiu panoramą padaryti smile.gif

o jei rimtai, tai jei turi full frame fotoaparatą, objektyvą kad ir 17-40, tai tada jis puikiai tiks. o jei ne, tuomet štatyvas, keli kadrai, sujungimas ir žiūrėjimas kas gaunasi.

O kai pasidarai nuotraukas 90x30cm ir pakabini ant sienos, tai dar įspūdingiau atrodo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 06 sausio 2008 - 00:05
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 00:04)
aš su televyku galiu panoramą padaryti smile.gif

o jei rimtai, tai jei turi full frame fotoaparatą, objektyvą kad ir 17-40, tai tada jis puikiai tiks. o jei ne, tuomet štatyvas, keli kadrai, sujungimas ir žiūrėjimas kas gaunasi.

O kai pasidarai nuotraukas 90x30cm ir pakabini ant sienos, tai dar įspūdingiau atrodo wink.gif

O fisheye lenses ką netinka? Ištiesini nuotrauką ir gauni iiiiiilgą vaizdą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 00:00)
Beje, diafragmos prioritetas specialiai nustatytas, ar jį mėgsti naudoti?

80 proc. atvejų jį ir naudoju. Negerai?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 06, 00:06)
O fisheye lenses ką netinka? Ištiesini nuotrauką ir gauni iiiiiilgą vaizdą  mirksiukas.gif

uj, fisheye nenaudočiau, plačiakampį - taip, fisheye ne, nenorėčiau terliotis prie visokiausių tiesinimų ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:07)
80 proc. atvejų jį ir naudoju. Negerai?

liuks. viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 01:04)
objektyvą kad ir 17-40, tai tada jis puikiai tiks

tokį ir turiu smile.gif . Bet sujunginėt nemoku unsure.gif . Domiuosi totėl, kad išskrendu neužilgo į Tailandą, galvoju gal kaip nors pavyktų gražiū\ų foto parsivežt

QUOTE(Getter @ 2008 01 06, 01:06)
O fisheye lenses ką netinka? Ištiesini nuotrauką ir dauni iiiiiilgą vaizdą  mirksiukas.gif

O tu turi tą žuvies akį? O kaip ilginti? Su PS?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 00:09)
tokį ir turiu smile.gif . Bet sujunginėt nemoku unsure.gif . Domiuosi totėl, kad išskrendu neužilgo į Tailandą, galvoju gal kaip nors pavyktų gražiū\ų foto parsivežt

ė, duokit man kas nors tokią techniką ir tokius kelialapius, šedevrų pažadu! tongue.gif
Atsakyti
Dejavu, antra irgi patinka, trukumus pati surasei. Sutinku kiek per geltona berniuko oda. Nu bet grindys tikrai niekur neciuozia, juk pasiziurejus i egle matosi kad tiesu... mirksiukas.gif tiesiog berniukas kiek istrizai guli, gal ir sudaro toki ispudi g.gif Man viskai tiesiai matosi 4u.gif
Del pirmos, man kaip tik kaip ir paciai Dejavu patinka, kad tik akytes ryskumo zonoj, o oda "paplaukus". Taip ir supratau, kad toks sumanymas mirksiukas.gif
Manau, jau labai neblogai isnaudoji objektyvo galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 06 sausio 2008 - 00:17
QUOTE(Elina @ 2008 01 06, 00:09)
O tu turi tą žuvies akį? O kaip ilginti? Su PS?

Elina, labai paprastai sujungia photoshopas. Tiesiog nufotografuok kelis persiklojančius kadrus. PAskuj su PS dviem mygtuko paspaudimais sujungsi smile.gif.
Ir apie jokius fisheye nebesuk sau galvos.

kol surašiau žiūriu sillwio avataras pasikeitė - prašom didesnį įkelti - neprimatau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 06 sausio 2008 - 00:19