dejavu, man laaaaabai patinka tavo paskutine nuotrauka
Gražus berniukas nžn ar čia mano monitorius, bet man biški trūksta sharpo
Papildyta:
Bitute (taisausi) aš labai noriu tavęs paprašyti aš kai atvažiuosiu televizijos bokštas jau bus nupuoštas nespėsiu įamžint sau, o aš be proto norėčiau turėti tokią nuotrauką Gal gali vieną savo man kaip nors perleisti (su parašu ant pačios nuotraukos )?
Papildyta:
Bitute (taisausi) aš labai noriu tavęs paprašyti aš kai atvažiuosiu televizijos bokštas jau bus nupuoštas nespėsiu įamžint sau, o aš be proto norėčiau turėti tokią nuotrauką Gal gali vieną savo man kaip nors perleisti (su parašu ant pačios nuotraukos )?
QUOTE(Getter @ 2008 01 05, 23:39)
Gražus berniukas nžn ar čia mano monitorius, bet man biški trūksta sharpo
monitorius nešarpuoja,
jis tik spalveles teplioja.
švelniai papudruotas, šiokios tokios gyvesnės tekstūros ant odos norėtųsi.
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:33)
Dėl šarpo jau sakiau nebesikabinėsiu. negaliu būti garantuota. Bet tada sakau, gal mano pernelyg neryškios atrodo.
Nors vaikų nekomentuoji bent vienas klausimėlis - ar ryškumo netrūksta (kitokių modelių neturiu)
Nors vaikų nekomentuoji bent vienas klausimėlis - ar ryškumo netrūksta (kitokių modelių neturiu)
Sunku pasakyt. Per LCD - akys ryškios kaip velnias, o plaukai ant kaktos jau nebe. Plaukai ryškūs ant smilkinių.
Per CRT - vienoda visur, toks tipo soft fokusas. Ryškumo trūkumu to nepavadinčiau, pamanyčiau, kad skonio reikalas.
Išvada - skirtumai tarp LCD ir CRT akivaizdūs.
Tikrai nežinau ką daryt. Pirkt LCD ir kalibravimo įrangą (nes spalvų nekalibravus nepasigausiu niekaip)?
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 05, 23:37)
Dejavu, labai patinka Man siek tiek virsaus daugiau noretusi... truputi keli plaukiukai nukapoti Ir WB nelabai pataikytas, kiek melsvokas odos atspalvis. Su ryskumu viskas gerai, fokusas i akytes.
labai malonūs pagyrimai iš tokios geros portretistės kaip tu. Dėl wb, kambarys visas žalias, bandžiau šiek tek reguliuoti, bet bijau per daug nutaisyti (gal jau ir nutaisiau). Reiks kelias atsispausdinti, tada spalvas palyginsiu.
dar klausimėlis dėl šitos foto: ar jums per daug geltona. Vėlgi bandžiau nuimti tą geltonumą, bet lyg nuotaika dingsta tada. ( nukirstą ranką ir peršviestą pakaušį matau):
"Asmens sargybinis (visad šešėlyje)"
o čia pvz kaip nereikia fotkinti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 23:43)
monitorius nešarpuoja,
kad mano portretinis odos tekstūros neišryškina, juo labiau prie 1,4 diafragmos (beje aš tuo kaip tik labai patenkinta )
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 23:46)
Išvada - skirtumai tarp LCD ir CRT akivaizdūs.
Tikrai nežinau ką daryt. Pirkt LCD ir kalibravimo įrangą (nes spalvų nekalibravus nepasigausiu niekaip)?
išvada teisinga.
sprendimas: apple.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:46)
( nukirstą ranką ir peršviestą pakaušį matau):
ir čiuožiančias į apačią grindis nekomentuokit
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:50)
juo labiau prie 1,4 diafragmos (beje aš tuo kaip tik labai patenkinta )
50 f/1.4??
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 23:53)
1. kad jos nečiuožia
2. Taip. Toks
Dejavu man šiek tiek geltona
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 23:53)
Tada visi, kas neturi apple, vėl mane keiks
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:33)
Man labai patiko šita
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:46)
Būtų liuksiška, tik vaikiuko veidelis man- per geltonas ir plaukučiai- žalsvi
Čia jums vakarui . Meditacinė tokia.
Klausykit o ar yra koks nors specialus panoraminis objektyvas? Toks, kuris plačiai apima? Pamačiau kūdroj įdomią nuotrauką, dar mūsų naujoko tokios plačios, man kaip gražu toks formatas