Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

dejavu, man laaaaabai patinka tavo paskutine nuotrauka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gražus berniukas wub.gif nžn ar čia mano monitorius, bet man biški trūksta sharpo unsure.gif
Papildyta:
Bitute (taisausi) aš labai noriu tavęs paprašyti blush2.gif aš kai atvažiuosiu televizijos bokštas jau bus nupuoštas verysad.gif nespėsiu įamžint sau, o aš be proto norėčiau turėti tokią nuotrauką ax.gif Gal gali vieną savo man kaip nors perleisti (su parašu ant pačios nuotraukos smile.gif )? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 06 sausio 2008 - 00:26
QUOTE(Getter @ 2008 01 05, 23:39)
Gražus berniukas  wub.gif  nžn ar čia mano monitorius, bet man biški trūksta sharpo  unsure.gif

monitorius nešarpuoja,
jis tik spalveles teplioja.

švelniai papudruotas, šiokios tokios gyvesnės tekstūros ant odos norėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:33)
Dėl šarpo jau sakiau nebesikabinėsiu. negaliu būti garantuota. Bet tada sakau, gal mano pernelyg neryškios atrodo.
Nors vaikų nekomentuoji bent vienas klausimėlis - ar ryškumo netrūksta (kitokių modelių neturiu)

Sunku pasakyt. Per LCD - akys ryškios kaip velnias, o plaukai ant kaktos jau nebe. Plaukai ryškūs ant smilkinių.
Per CRT - vienoda visur, toks tipo soft fokusas. Ryškumo trūkumu to nepavadinčiau, pamanyčiau, kad skonio reikalas.
Išvada - skirtumai tarp LCD ir CRT akivaizdūs.
Tikrai nežinau ką daryt. Pirkt LCD ir kalibravimo įrangą (nes spalvų nekalibravus nepasigausiu niekaip)?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 05, 23:37)
Dejavu, labai patinka wub.gif  Man siek tiek virsaus daugiau noretusi... g.gif truputi keli plaukiukai nukapoti biggrin.gif Ir WB nelabai pataikytas, kiek melsvokas odos atspalvis. Su ryskumu viskas gerai, fokusas i akytes.

labai malonūs pagyrimai iš tokios geros portretistės kaip tu. Dėl wb, kambarys visas žalias, bandžiau šiek tek reguliuoti, bet bijau per daug nutaisyti (gal jau ir nutaisiau). Reiks kelias atsispausdinti, tada spalvas palyginsiu.

dar klausimėlis dėl šitos foto: ar jums per daug geltona. Vėlgi bandžiau nuimti tą geltonumą, bet lyg nuotaika dingsta tada. ( nukirstą ranką ir peršviestą pakaušį matau):

"Asmens sargybinis (visad šešėlyje)"

user posted image
Atsakyti
o čia pvz kaip nereikia fotkinti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 23:43)
monitorius nešarpuoja,
jis tik spalveles teplioja.

švelniai papudruotas, šiokios tokios gyvesnės tekstūros ant odos norėtųsi.

kad mano portretinis odos tekstūros neišryškina, juo labiau prie 1,4 diafragmos (beje aš tuo kaip tik labai patenkinta mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 23:46)
Išvada - skirtumai tarp LCD ir CRT akivaizdūs.
Tikrai nežinau ką daryt. Pirkt LCD ir kalibravimo įrangą (nes spalvų nekalibravus nepasigausiu niekaip)?

išvada teisinga.
sprendimas: apple.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:46)
( nukirstą ranką ir peršviestą pakaušį matau):

ir čiuožiančias į apačią grindis nekomentuokit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:50)
juo labiau prie 1,4 diafragmos (beje aš tuo kaip tik labai patenkinta  mirksiukas.gif )

50 f/1.4??
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 23:53)

Papildyta:
ir čiuožiančias į apačią grindis nekomentuokit smile.gif
Papildyta:
50 f/1.4??

1. kad jos nečiuožia g.gif
2. Taip. Toks
Atsakyti
Dejavu man šiek tiek geltona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 23:53)
išvada teisinga.
sprendimas: apple.

Tada visi, kas neturi apple, vėl mane keiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:33)

Man labai patiko šita wub.gif
QUOTE(dejavu @ 2008 01 06, 00:46)
"Asmens sargybinis (visad šešėlyje)"
user posted image

Būtų liuksiška, tik vaikiuko veidelis man- per geltonas blink.gif ir plaukučiai- žalsvi

Čia jums vakarui smile.gif . Meditacinė tokia.

user posted image

Klausykit o ar yra koks nors specialus panoraminis objektyvas? Toks, kuris plačiai apima? Pamačiau kūdroj įdomią nuotrauką, dar mūsų naujoko tokios plačios, man kaip gražu toks formatas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 sausio 2008 - 00:00