Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 23:03)
Šiandien eksperimentavau su blykste.

ooo... man patinka. tokia minkšta šviesa thumbup.gif tik dešinėj pusėj tas toks baltas fonas nelabai. per balta.
žavingas tavo modelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 05, 23:10)
tongue.gif  už ką įdomu prikabintum?  g.gif

juk negaila žmogui padovanot kelis taškus.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 23:11)
1. Sillwio, nu man tavo nuotraukos tikrai neperšarpintos, man taip patinka tavasis ryškumas, kiekvieną smulkų objektą įžiūriu, nuotrauka tokia tikroviška, kaip realybėje vaizdai. Mano akiai viskas gerai su sharp

man ir viskas normaliai g.gif gal čia pas mus tada kažkas ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 23:11)
Aš anksčiau nesuprasdavau, įkeliu į pelkę ( visada keliu savo foto į pelkę, kuklinuosi tiesiai kūdron blush2.gif ) ir....neberandu unsure.gif . Ji atsirasdavo kūdroje. Kol supratau, kad tas nuo balsų kiekio priklauso biggrin.gif  doh.gif .

ir aš mesdavau į pelkę, bet po to užkniso ir pradėjau merkti iškart į kūdrą, tikslingesni komentarai ir vertinimai būna.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 06, 00:02)
o aš jau senokai į juo pasirašęs, tiksliau noriu, kad profas mane nufotkintų, belieka tik kokią dieną iki Kauno nusigauti.

Na va modelis jau yra, reikia tik dabar Kaunietį profą čia surasti bigsmile.gif O aš asistente mielai pabūčiau mirksiukas.gif Jei rimtai, tai labai norėčiau sudalyvauti kokioje fotesesijoje ir pažiūrėti, kaip dirba profai. Net savo merginą norėjau pas fotografą sesijai nutempti, bet ji kategoriškai atsisakė.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 23:13)
man ir viskas normaliai  g.gif gal čia pas mus tada kažkas ne taip  biggrin.gif

man irgi kai kurios peršarpintos atrodo. Nors LCD lyg ne pigiausias smile.gif.

Sillwio, o kai neši spausdinti, neši pašarpintą variantą?
Portretui odą su PS tvarkei?
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2008 01 05, 23:16)
Na va modelis jau yra, reikia tik dabar Kaunietį profą čia surasti  bigsmile.gif

aš į nude varysiu, be juoko, be sarkazmo.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 23:12)
juk negaila žmogui padovanot kelis taškus.

Aš noriu būt verta tų taškų biggrin.gif
Elina ji kolkas prie naujausių, tai pamačius iškart atpažinsi, nes ji buvo čia ir tau labai patiko biggrin.gif

P.S ne Getter aš ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 23:11)
kalibruotas monikas? Man namuose ir darbe rodo šiek tiek per aštriai.
Kas fone šviečia?

Kalibravimas ir šarpas neturi jokio ryšio. Kalibruojamos spalvos, o ne aštrumas. Paprastai pigūs LCD rodo ryškiai, kaip velniai ir visus pustonius palaidoja. Per mano darbinį seną LCD high key ar low key žiūrėti negalima, nes kartais net objekto kontūrų nematyt.
Fone blykstė šviečia.

QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 23:11)
ooo... man patinka. tokia minkšta šviesa thumbup.gif tik dešinėj pusėj tas toks baltas fonas nelabai. per balta.
žavingas tavo modelis  ax.gif

Truputį perkaliau. Nevaldo maniškis blykstės wireless. Laido reik smile.gif
Ačiū ax.gif
Atsakyti
OOOOO blink.gif aš jau nebepelkėj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 05, 23:19)
OOOOO  blink.gif  aš jau nebepelkėj  blink.gif

tai pasigirk kas tokia esi, gali ir į private.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:17)
man irgi kai kurios peršarpintos atrodo.  Nors LCD  lyg ne pigiausias smile.gif.

Sillwio, o kai neši spausdinti, neši pašarpintą variantą?

Portretui odą su PS tvarkei?

Nežinau ką daryt. Rimtai. Vieniems normaliai, kitiems muilas. Padarai aniems, normaliai, tada peršarpinta. Aš dabar jau pasitikrinu ir per LCD, ale matau nepadeda:)

Spausdinimui jokio šarpo. Visai nededu.

O ką? Turiu tokį plug-in'ą vieną.
Atsakyti