Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 22:03)
baik tu, aš nefotogeniška. ir šiaip nemėgstu fotografuotis  ax.gif
bet susitikt mielai norėčiau. kaip tik kitą savaitgalį žuvialiokas grįžta į Lietuvą ir planuojam arbatos kur nors susibėgt.

Na aš visada sakau "Nėra nefotogeniškų žmonių, yra tik blogi fotografai" biggrin.gif biggrin.gif
Labai norėčiau prisijungt, kai bus aišku, būtinai praneškit kur, kada ir kaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:02)
va toks "išradimas"

user posted image

Geras, dėkui, reikės pagalvot kaip jį pritvirtint g.gif
QUOTE(raige @ 2008 01 05, 23:08)
Yra ir "gudresniu" bouncer'iu, Pvz va toks:

user posted image

Ot čiotkas, ar yra tokių pirkti. Aš rimtai labai nekenčiu, kuomet matosi, kad blykstė naudojama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 05, 22:09)
Na aš visada sakau "Nėra nefotogeniškų žmonių, yra tik blogi fotografaibiggrin.gif  biggrin.gif
Labai norėčiau prisijungt, kai bus aišku, būtinai praneškit kur, kada ir kaip drinks_cheers.gif

teisybės tikriausiai yra g.gif

tik tu neprapulk niekur iš eterio šią savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 22:06)
labai mielai drinks_cheers.gif tik ar taip įmanoma būtų?  g.gif

kada nors suorganizuoti išvykstamąjį susitikimą į kokį miestelį Lietuvos vidury.
Vilniečių ratelis yra, klaipėdiečių yra, o aš kaip ir "ant ledo" likau doh.gif

Elina, tų "gudresnių" pilna ebay pirkti. Lietuvoj gal kokioj vilbroj ir rastum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 05 sausio 2008 - 22:13
QUOTE(avytess @ 2008 01 05, 23:09)
Na aš visada sakau "Nėra nefotogeniškų žmonių, yra tik blogi fotografai"  biggrin.gif  biggrin.gif
L

Ech, kad taip galvotų pasinių nuotraukų fotografai doh.gif . Aš pase kaip babaužis prisikėlęs iš po 10 metrų žemių. Dabar reikia vizai fotkintis, nebežinau kur eiti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 05 sausio 2008 - 22:14
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 22:11)

Ot čiotkas, ar yra tokių pirkti. Aš rimtai labai nekenčiu, kuomet matosi, kad blykstė naudojama doh.gif

Yra, aishku: http://sergita.lt/ca...p?categoryID=43
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 05, 23:13)

Dabar paskaičiau, kad svarbu lubų aukštis, gal todėl man vis trūksta šviesos, nes lubos pas mus aukštos unsure.gif . Tai aš pradėjau taikyti į veidą, nes kai į lubas nukreipiu, atrodo, kad nepakanka šviesos. Nebūčiau pagalvojusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 21:12)
kada nors suorganizuoti  išvykstamąjį susitikimą į kokį miestelį Lietuvos vidury.
Vilniečių ratelis yra, klaipėdiečių yra, o aš kaip ir "ant ledo" likau  doh.gif

blush2.gif ax.gif ir Dresdenas ant ledo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 22:13)
Ech, kad taip galvotų pasinių nuotraukų fotografai doh.gif . Aš pase kaip babaužis prisikėlęs iš po 10 metrų žemių. Dabar reikia vizai fotkintis, nebežinau kur eiti doh.gif

smile.gif) Joo, su pasinėm nuotraukom tai kažkokia tragedija!! Aš savam į burunduką panaši, tai kiekvieną kartą, kai kur važiuoju rodos, kad pasėniečiai iš manęs juokiasi:)
galima paprašyt, kad kas nufotkintų manau, tik reikia susižinoti kokio formato riekia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 21:05)
Canon'o Kit'as tikrai nera pacios geriausios kokybes is Kit'iniu serijos lyginant su kitais. Jokio astrumo, jokio ryskumo. Visuomet lengviausia kaltinti technika, taciau siuo atveju as drysciau pritarti tamstai ir pasakyti, kad gali buti siokia tokia objektyvo kalte del neryskumo, nesodrumo ir t.t. Beje, koks "kunas"?

Kūnas Canon 400D ax.gif Matai aš tenchnikos ir nesistengiu kaltinti, tik dabar svarstau kaip geriau pasielgti g.gif Sutinku su Sillwio žodžiais, kad iki norimos technikos reikia daaugti, tad bijau paskubėti su naujo objektyvo pirkimu, tuo labiau, kad nelabai apie juos ką išmanau. Bet iš kitos pusės pagaunu save galvojant, kad be reikalo švaistau laiko žaisdama su šio objektyvu. Mane labiausia domina vaikų fotografija, potretai, bet nežinau, ar su šituo objektyvu galima pasiekti neblogą rezultatą.

QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 23:04)
kada nors galėtumėte susibėgti ne Vilniuj  blush2.gif

O gal kada ir Kaune..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 22:17)
Dabar paskaičiau, kad svarbu lubų aukštis, gal todėl man vis trūksta šviesos, nes lubos pas mus aukštos unsure.gif . Tai aš pradėjau taikyti į veidą, nes kai į lubas nukreipiu, atrodo, kad nepakanka šviesos. Nebūčiau pagalvojusi doh.gif

Elina, aishku svarbu lubu aukstis. Kam kreipi blykste i lubas? Tam, kad atsispindejusi nuo lubu shviesa grizhtu ir apshviestu objekta. Ji grizhta ishslaidyta, shvelnesne, todel nebegadina foto kaip kal "kalimas" i kakta. Jei lubos aukstos shviesa grizhta silpnesne ir jos gali nebepakakti 4u.gif

Atsakyti

Buitiskai (jei neturi galmyklinio sklaidytuvo) blykstes sviesa galima issklaidyti tiesiog ant jos uzklijavus matinio skočo gabaleli...
Atsakyti