Elina, nepyk, bet tas storas juodas remelis man asmeniskai primena gedulingu nuotrauku apipavidalinima....
Mergaites pakausio man si karta labai truksta.
Avytes nuotrauka labai labai patiko. Spalvos tokios siltos, mergaites tokia vaikiskai susikapusi... Primena sena kadra... Super...
Klausykit, o normalu, kad zmogaus nekabina peizazai?? Nuotrauos grazios (kaip paveiksleliai), bet man tokios neidomios... As cia apskritai apie zanra kalbu... Matyt esu nenormali...
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 21:54)
p.s. kaip aš norėčiau pabūti tavo asistente per kokią fotosesiją
o aš nors jūsų abiejų asistente
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 22:51)
tam, kad tam tikra sviesos srauta nukreiptu i fotografuojama objekta.
Vistiek nesuprantu kaip, kokiu kampu tą vizitine pritaisyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 21:59)
varau namo, jei sugrizus dar bus sveikatos, parodysiu kaip reiktu padaryti, tiksliau kaip as darau, bet nebutinai yra teisinga.
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 21:58)
o aš nors jūsų abiejų asistente
Keisti jūsų norai, tarp kitko labai lengvai įgyvendinami - tai ta proga kviečiu į fotosesiją, kas nori pabūti modeliu?
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 01 05, 21:57)
Klausykit, o normalu, kad zmogaus nekabina peizazai?? Nuotrauos grazios (kaip paveiksleliai), bet man tokios neidomios... As cia apskritai apie zanra kalbu... Matyt esu nenormali...
suprantu apie ką šneki. manau, kad normalu vieni mėgsta vieną, kiti - kitą.
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 01 05, 22:57)
Žinok, normali . Aš absoliučiai nesugebu pastebėti gražaus peizažo prieš nosį, anksčiau peizažinės foto man net erzindavo. O va po Sillwio peizažų pradėjau kiek žvilgčioti ir į kitus ir net kai kurie patinka
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 21:59)
va toks "išradimas"
QUOTE(avytess @ 2008 01 05, 22:01)
Keisti jūsų norai, tarp kitko labai lengvai įgyvendinami - tai ta proga kviečiu į fotosesiją, kas nori pabūti modeliu?
baik tu, aš nefotogeniška. ir šiaip nemėgstu fotografuotis
bet susitikt mielai norėčiau. kaip tik kitą savaitgalį žuvialiokas grįžta į Lietuvą ir planuojam arbatos kur nors susibėgt.
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 22:03)
bet susitikt mielai norėčiau. kaip tik kitą savaitgalį žuvialiokas grįžta į Lietuvą ir planuojam arbatos kur nors susibėgt.
kada nors galėtumėte susibėgti ne Vilniuj
QUOTE(dejavu @ 2008 01 05, 22:04)
kada nors galėtumėte susibėgti ne Vilniuj
labai mielai tik ar taip įmanoma būtų?
Mindoozai, nepyk, bet skaniai uzsikvatojau Kai paprasei Elinos pasakyt kokia blykste ji foografuoja, maniau parodysi jai tikra profesionalu jos blykstei tinkanti bounceri. Daba pagalvojau ar yra blyste, kuriai netiktu tavo aprasytas budas su kortele?
Elina, kad "nekalti" blykste tiesiai i kakta ir tais atvejais kada nepatogu ar neimanoma atspindeti shviesa nuo lubu ar sienos, naudojamos pagalbines priemones tai shviesai nukreipti reikiama kryptim. Ish tiesu, fotografai daznai naudoja tiesiog uz gumeles uzkishta kortele. Yra ir "gudresniu" bouncer'iu, Pvz va toks:
Elina, kad "nekalti" blykste tiesiai i kakta ir tais atvejais kada nepatogu ar neimanoma atspindeti shviesa nuo lubu ar sienos, naudojamos pagalbines priemones tai shviesai nukreipti reikiama kryptim. Ish tiesu, fotografai daznai naudoja tiesiog uz gumeles uzkishta kortele. Yra ir "gudresniu" bouncer'iu, Pvz va toks: